Колажите са наистина чудесни, децата са прекрасни, вече толкова чаровни! Не са ни вече бебета децата
!Аз правя вечеря само за двама, детето е на село, два месеца не е ходил, сега не можах цял ден да се организирам да си погледна къщата, само ходих пазарих си някакви дреболии, домашни потреби и ги нареждах. Така е хубаво като смениш някой дребни неща вкъщи.
А и да се оплача - от един месец ми ремонтират сушилнята, а вчера я взеха вече и в сервиз във Варна, никой не откри какъв е проблемът, поръчваха платка нова, но
нъц, не върви и това е. Ей така ми липсва ако знаете, човек като свикне на лесното и идва зор. Сега мятам дрехи където сваря, не ми миришат така хубаво, че навън палят печки и пуловерите се завалват
. ИИИИИИискам си сушилнята!Това ми е и оправданието да не съм изпрала никаква бебешка дрешка, а момичетата от темата за януари 2012 вече са подредили и шкафчетата, е има и като мен, които се мотат, ама.... Този път съм много несериозна с подготовката за бебето. Струва ми се безбожно рано.
А, Наде, аз в крайна сметка купих ботуши, някакви румънски, УФо, за 28 лв, естествена кожа, но в целия град намерих само 2 чифта ботуши 25-ти номер в цвят, който да ми отговаря на дрехите. Едната продавачка ми каза, че няма да зареждат повече за тази зима
. Закъсняла съм била. Така че сега ще открия дали впрочем не е все тая каква е марката и цената. Аз не се учудвам, че би могло да има и качествени и евтени обувки, а че майките умишлено търсят евтини обувки на децата си. Аз въобще не съм човек на марката, просто искам на детето поне нещата да са качествени и бих дала и повече пари, за да зная че ще има хубави вещи. 
Утре ще ида за още няколко за други деца и да знам,че това съм отметнала

а и като прочетох колко упорити били тия бактерии

. А най-лесно се научи да стиска докато спи, а от боледуването насам - сме пак в първи клас с отказването
!