СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 242
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!
Колажите са наистина чудесни, децата са прекрасни, вече толкова чаровни! Не са ни вече бебета децата Heart Eyes!
Аз правя вечеря само за двама, детето е на село, два месеца не е ходил, сега не можах цял ден да се организирам да си погледна къщата, само ходих пазарих си някакви дреболии, домашни потреби и ги нареждах. Така е хубаво като смениш някой дребни неща вкъщи.
А и да се оплача - от един месец ми ремонтират сушилнята, а вчера я взеха вече и в сервиз във Варна, никой не откри какъв е проблемът, поръчваха платка нова, но  Thinkingнъц, не върви и това е. Ей така ми липсва ако знаете, човек като свикне на лесното и идва зор. Сега мятам дрехи където сваря, не ми миришат така хубаво, че навън палят печки и пуловерите се завалват ooooh!. ИИИИИИискам си сушилнята!
Това ми е и оправданието да не съм изпрала никаква бебешка дрешка, а момичетата от темата за януари 2012 вече са подредили и шкафчетата, е има и като мен, които се мотат, ама.... Този път съм много несериозна с подготовката за бебето. Струва ми се безбожно рано.
А, Наде, аз в крайна сметка купих ботуши, някакви румънски, УФо, за 28 лв, естествена кожа, но в целия град намерих само 2 чифта ботуши 25-ти номер в цвят, който да ми отговаря на дрехите. Едната продавачка ми каза, че няма да зареждат повече за тази зима newsm78. Закъсняла съм била. Така че сега ще открия дали впрочем не е все тая каква е марката и цената. Аз не се учудвам, че би могло да има и качествени и евтени обувки, а че майките умишлено търсят евтини обувки на децата си. Аз въобще не съм човек на марката, просто искам на детето поне нещата да са качествени и бих дала и повече пари, за да зная че ще има хубави вещи.

# 391
Mного хубави колажи, снимки, деца  Peace

Днес купих Коледните подаръци от Хиполенд на -55% цена  Money Утре ще ида за още няколко за други деца и да знам,че това съм отметнала  Crazy

# 392
Nadina , първо ги изрязах , после с тази: http://www.photovisi.com/collage/create?template=template2 и после ги надписах с Пеинт Simple Smile

За борсата наистина е така - Мм е на борсата от 3 месеца и го уведомиха, че намерят ли му позиция и не я приеме няма да взима повече помощи.

Покахонтас , поправих името Simple Smile

# 393
  • София
Покахонтас , поправих името Simple Smile
Hug  bouquet

# 394
  • София
А, Наде, аз в крайна сметка купих ботуши, някакви румънски, УФо, за 28 лв, естествена кожа, но в целия град намерих само 2 чифта ботуши 25-ти номер в цвят, който да ми отговаря на дрехите.
Бебешондел ги беше похвалила тези ботуши и аз затова се престраших да взема такива за Ники. Засега съм доволна, крачетата са му топли като се приберем от разходка. Ще видим като падне сняг как ще е. Само дето тук са по 39 лв. Crazy

# 395
И аз днес съм на лов за ботуши-Свил има, едни на Бужи,които не е носил, но Бужи си няма, Да понапече още малко и заминавам. Пък може и за двамата да взема,ако намеря нещо добро.

Каква хрема ме е затиснала, бях забравила колко е гадно, болят ме зъби и синуси, супер се чувствам  Whistling

# 396
  • София
Да ре разпиша и аз набързо...Снощи бяхме на РД, докато стигнем пътувахме 1 час, баси бях забравила какви задръствания стават към 18 часа....Утре ще ставам кръстница, та днеска последни приготовления...Изпрано, изгладено всичко...И аз се вмъкнах в едни дрешки от преди хаха, та ще ми минат за нови хахаха...Друго интересно няма.
Атракцион сподели какво накупи...аз съм в голяма чуденка относно играчките...и бързо да ти минава хремата...

# 397
Докога е това намаеление в хиполенд?
Аз да се оплача.. дара е с ешерехия коли в урината и от това повръщала в сряда. Интересното е че четвъртък беше супер, в петък пак повърна сутринта и сега пак е ок. Бактерията била в гранични стойности, та лекарката каза да не почваме още антибиотик, а да пуснем още една урина в понедлник..
само ме тормози.. да не вземе да се влоши докато стане новата урина Sad а и като прочетох колко упорити били тия бактерии ooooh!

# 398
И аз днес купих ботушки на Преслав.Марката им е apawwa.Синички вътре с пухче,взехме ги 25 номер малко по -големи за да ги носим и с дебело чорапче.В центъра пищя и се тръшка и всички се обръщаха след нас.Набързо ги купихме и се прибрахме.Иначе са му голям мерак и току си събува пантофите и да си ги обува.После го подрсигахме.Ударихме машинката и сега е като на снимката от колажа - като малък войник.
А за малката Дара по - бързо оправяне от тези бактерии. Sad

# 399
Сутринта бях в голяма дилема дали да почвам да давам антибиотика на Ади или да изчакам още малко  newsm78 Педката беше казала да изчакам 2-3дни, а днес ни е трети ден.. Вчера цял ден нямаше темп., но вечерта отново вдигна 38,5С - само гърлото му е червено и явно от това вдига Т. Все пак реших и днес да не почвам и купих тантум верде да го пръскам.

Aguto, бързо и леко да преборите бацилите  Hug

Поръчах на Ади това: http://www.amazon.com/Vtech-3-in-1-Learning-Zebra-Scooter/dp/B00 … 110056&sr=1-1  Малко е бебешко, но той обича такива играчки и за зимата в къщи е идеално да се вихри от стая в стая. Само, че го взех за 33паунда с доставката. Исках и една шейна да му взема, но не останаха пари - днес изхарчих 100 кинта без да разбера дори къде  ooooh! Другия месец ще е явно, дано само не свърши точно този модел, който съм си зплюла  Mr. Green

Еми, приятно ти кръщене утре!
Атракцион, и ти бързо да се оправяш! Миналата събота ходихме до Плевен и щях да ти пиша да се видим, но стояхме много малко - пристигнахме вечерта и си тръгнахме на обяд в неделя. Разходихме се 1 час по центъра та умрях от студ  Mr. Green и обратно на топло у Софето.

# 400
  • София
Нещо съм чела по диагонал...Деси79, честито ти подписване на договора, Хриската - не знам на теб какво да ти кажа...аз също съм била на бюрото по труда, но така и не ми предложиха работа и си изкарах 9 месеца на помощи.
aguto ако имаш някакви въпроси..питай...Кати имаше такава бактерия, доста упорита се оказа...но мисля, че успяхме да я изчистим. Имам и хомеопатични, ако искаш ги има в хомеопатия във фейса.
esim компреса от извара облекчава болките в гърлото...Ангел, като беше с ангината доста му помогна...

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 21:25 от EmiR

# 401
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 402
Добро утро!

Ели, колажите са страхотни, благодаря ти   bouquet
А децата ни са сладури и са тоооолкова пораснали  Heart Eyes Наистина ще е любопитно ако се направи сравнение с първите им снимки.

hriskata8610, много е неприятно това с работата..... Пожелавам ти да и имаш късмет скоро да намериш нещо подходящо.

Болните бързо да оздравяват  Hug Ние за сега държим фронта и дано е така и занапред  Praynig

EmiR, оправи ли колата? Да вземем да се организираме за една среща, а?

Показва се някакво слънце навън, дано така си и остане - то студено, но поне да е по-приветливо.

Хубав ден ви пожелавам  Hug

psдокато се натуткам да публикувам, Ани е сложила кафето  Hug
Няма да го махам моето, нека има  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 10:15 от Smile'S

# 403
Добро утро и от мен!
Малката Дара дано да успее да пребори тези бактерии. Hug
hriskata8610 - не е ли при три отказа спирането на помощите, нормално е да има условия, които са ти неприемливи. Аз поне така помня, но нищо чудно да се е променила политиката.
Еми, приятно кръщене, да се забавлявате добре!
Ние след малко отиваме да си вземем детето. Да ви се оплача, всичко живо му слага памперс на това дете, и аз все разбирам късно ooooh!. Чудя се защо нямаме напредък, пък те в яслата, след боледуването от разстройство му слагали на обед памперс, ей сега бабата каза, че си признава, че през нощта и първия ден на обед му сложила памперс. А той като се напиша и наака плачел - Ма-ма. Ами само аз се опитвам да го откажа и излиза, че аз съм дзвера, пък на всички други им е по-лесно да му сложат памперса. Ами то се побърка това дете. Айде в яслата се разбрахме и от два дена пак му махнаха на обед памперса, първия ден леко пишнал като се разбуждал, на втория вече не. Но на бабата вече е късно и да й се карам, за другия път изрично ще я предупредя. И аз пера чаршави и се чудя къде да суша #Cussing out. А най-лесно се научи да стиска докато спи, а от боледуването насам - сме пак в първи клас с отказването ooooh!
Оплаках се Cry!

# 404
Добро Simple Smile

Aguto, да ги изморите гадините скоро  Hug
hriskata8610  Hug

Деси,честито  Peace
Вчера купих на Божидар едни ботуши на Понки, много съм доволна от есенните обувки на Свил, същата марка, 48лв, миналогодишна колекция,затова намалени. За Свил ще взема апрески на КиК, които ще дойдат др.седмица. Намерих и УФО, около 26лв бяха, но са изкуствена кожа, а не обичам да купувам такива. И до Матстар ходих - всичко мушама.

Еми, от брошурата http://hippoland.net/campaign/campaign.pdf - най-доли моята първа работилничка за Свил, един часовник, говорещ на английски, но го няма тук, една дъска за рисуване-светеща (Арлина ме светна за нея, сега е към 18лв). За племенниците - столче за кукла за хранене и пак такава дъска и едни бебешки музикални за изтърсака + от брошурата на Авент ко-т за хранене (купичка с прибори).

Свил от 2 седм някъде е започнал да се удря по главата, да хапе и щипе. В компрект с тръшкането му по улици,магазини, ми идва в повече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт