СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 234
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
защото чакам снимка и на Атракция
дано дочакаш преди Коледа  Crazy Утре вече ще го снимам, а дано Simple Smile
Пецата много готин  Heart Eyes

Надина къде зачезна?

Мая, успех  Hug

# 421
защото чакам снимка и на Атракция
дано дочакаш преди Коледа  Crazy Утре вече ще го снимам, а дано Simple Smile

Хайде, хайде, че Пецата е самотен  на последния слайд  Wink

# 422
  • sofia
БебешонделHug

# 423
Ми къде - на и аз не знам. Първо бях събота и неделя в Свищов на обучение - справяне със стреса и начин на организиране на ежедневието - после нямах нет два дена и така.

Добре сме засега - леко ме трови нервата - някакъв лош вирус поваля децата в градината и треперя да не го прехванат и моите и така.

До 20 -ти има още малко време подайте заявките за коледната томбола на лични - вече Атракция и Соник са ясни.....

Отделно се занимавам с някакви коледни неща - само се ровя в нета и събирам и се опитвам да реализирам идеи. Правя два коледни календара за градината и цялото ми свободно време като не съм ан работа отива там. С две думи се забавлявам и наваксвам за последните 2-3 години скука.

# 424
Здравейте.
Бебеш колажа е супер Simple Smile
И аз се позагубих, но нещо съм в дупка защото нищо не намирам за работа....вече направо съм огромно кълбо от нерви. Малкото ми се стори топло та днес пропускаме яслата, дано само ми се е сторило че утре ще ги снимат за календари  Confused
Някой би ли ми разяснил за тези календари какво представляват и да покаже идеи  Blush

# 425
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук,но нямам време да пиша. WinkДецата са много щастливи с баба си и дядо си.Жалко,че само 1 седмица ще са тук. Sad

Хайде кафенцето от мен   Wink

# 426
Здравейте и от мен.Вчера бях на интервю,което една позната ми уреди,но не мина много добре и няма да ми се обадят Sad ,а от опитите сама да си намеря работа даже до интервю не стигам.Сутринта пък за капак Преслав падна на вратата и му се поду челото и му се получи цицина.Сега пък пуска фритюрника,да спържа картофи за обяд ( а е нов ) и не работи.Просто не ми е седмица.
Време ли е вече да ги снимат за календари,на нас нищо не са казали,мислех в Събота да отидем да го снимаме и да поръчаме календар за бабите.Въпроса е как ще го задържим това шило на едно място.И такаа ,лекк ден на всичкии  Hug

# 427
.....на обучение - справяне със стреса и начин на организиране на ежедневието

това звучи интересно. Много даже.

Бих изпратила картички на всички, които желаят за Коледа, предвид разстоянията.

# 428
  • sofia
Добре изкарахме на село. Пепи много се забавлява, както и Марто. И двамата преследваха котки на воля... Laughing

# 429
  • София
Здравейте мацки...Днеска майка има РД и цял  ден с децата бяхме там. Кати днеска не ходи на ДГ по домашни причини  Laughing и такам...Сега се прибрахме...похапнах пак добре, този път не пих, щото колата си работеше и такам... Laughing
За томболата - нали скоро  се описвахме кой ще участваме...Сега на лични ли?
Анита представям си какъв кеф е за децата, предполагам и за теб. Като ги знам моите как се радват, хем се виждат значително често с родата..

# 430
Добре изкарахме на село. Пепи много се забавлява, както и Марто. И двамата преследваха котки на воля... Laughing
Еййй, Кришка, бях го забравила тоз Марто. Как се погаждат, кефят ли се един на друг?

Еми, жива и здрава да е майка ти   bouquet

# 431
Еми да е жива и здрава майка ти.  bouquet

# 432
  • sofia
Атракцион, сега по-добре вървят нещата. Имаше период, когато Марто стоеше постоянно затворен в спалнята, заради собствената му безопасност.  Laughing За щастие отмина и това. Петко просто загуби интерес към Марто. Дакела, от своя страна, никога не е бил нахален или агресивен спрямо него.

# 433
Здравейте!
Честит рожден ден на майката на Еми! Да е жива и здрава и да помага и за правнуците!  bouquet
Хриската, понякога нещата тотално се объркват преди да те изненадат с някоя хубава промяна Peace. И на мен ми се развали сушилнята, колата нещо все изкачат дребни нещица, абе вси дреболийки, но пък мен сега нищо не ме дразни Mr. Green. Самото споктойствие съм, само Валери успява да ме изкара от равновесие.
Аз няма да се включа в томболата, че да не оставя някой без подарък, че не се знае в какво състояние ще съм тогава newsm78.
И нашите деца ще ги снимат за календар и едни ламинирани картички, незная дали няма да е по-скъпо, но ще си е спомен от яслата. А днес имат представление - ще изпращат есента, Валери ще е домат и нямам търпение да видя после снимки. Дано да е спокойно детето дотогава! Heart Eyes Crazy Че сутринта пак нещо се разстрои.
За бабите - Валери дели едните от другите си баби и аз съм много разстроена от това, но не мога да налагам на детето кого да обича и къде да му е приятно Cry
Този път много бързо му отмина обрива, днес почти няма нищо, явно Апис Мелифика много помогна. А и очевидно не е от храната, не е бил на диета, освен ограниченията при пиене на хомеопатични. Ще си му пера дрехите с бебешкия прах и без това трябваше вече да вземам такъв заради бебето.

# 434

DДобро утро !!!

Ние сме си вкъщи с малкия от Вторник, имаше сополи и не го пуснах. Нямаше кой да го гледа и аз си взех болничен. Бях забравила какво е да си си вкъщи. Много бавно ми се минава времето.Но поне и аз си почивам.
За томболата и мене ме бройте  Peace!

Еми, да е жива и здрава майка ти!
Анита, хубави снимки гледах.Айде дано по често се виждате!

А къде се загубиха Цвета и Арчита ?

Общи условия

Активация на акаунт