СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 228
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря ти Maya за  ,дано наистина да е така и лошото ,да е на хубаво! Simple Smile   bouquet И аз не се записвам за томболата,защото нз как ще се нещата при мене ,но иначе с удоволствие Sad!
Хубав ден на всички Simple Smile

# 436
  • София
ЗДравейте мацки..мерси за пожеланията за майка ми   bouquet
Арчита е работна - виждаме се, ама чак днеска се сетих да й кажа за колажа.... Blush
Имам да гладя един куп дрехи...и се захващам, че няма кой да го свърши  Laughing
Мая айде още малко остана...снощи се видях със снаха ми...и те чакат началото на януари бебе...и вече й е много тежко... Laughing Бебето раздава некви лакти само хахахах...и такам...От апис мелификата и аз съм доволна  Peace

# 437
  • sofia
Добрютро! Да отменя Анита, нали има гости и да сложа кафенцето.

# 438
Добър вечер момичета!Къде сте днес?Ето ,че се измина и тази седмица.Приятни почивни дни на всички!Какво да ви кажа,аз съм малко тъжна.Днес като взимах Преслав от яслата,госпожата констатира пред всички,че той най - мн се бие. Едната даже ме изгледа лошо все едно аз съм го научила:( Стана ми криво.От другите деца слушах само как си играели по двойки и им е било весело а ние нали не говорим.За капак и нещо се кашля и нз дали ще ходим другата седмица.Утре ще ходим да го снимаме за календар,стискайте ми палци да го укротим.За работата,вчера подадох в един магазин за дрехи, управителката ме изгледа странно и ме запита защо не си търся нещо по моята специалност.Каза че ако съм одобрена ,ще звънне за днес,така че явно не съм.Мисля вече да се отказвам,просто нямам думи.И така пооплаках ви се достаа.Лека вечерр

# 439
Хриската, предлагам ти да се преквалифицираш  Wink- изкарваш една магистратура начална и предучилщна педагогика и да почнеш като учителка, поне такива кадри се търсят. По заместване, ама си е все нещо, хем разообразие за теб, хем и по някои лев ще влиза в бюджета. Е, скромно е заплащането - ама си е поне хубава работа.

Иначе, какво да ти кажа - знам, че е гадно - преживяла съм търсенето на работа преди няколко години и е меко казано отвратително.

# 440
Nadina това е много добра идея и аз съм си мислела мн за магистратура,но за в момента нямам финансите,но се надявам за в бъдеще и това да стане. Simple Smile  Hug

# 441
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Ние сме горе-долу добре.Баща ми хвана вируса с повръщане и разстройство,та днес ще си стоим в къщи.То и времето се развали. Crazy

# 442
  • София
Добро утро Grinning
При нас всичко е ок, нямам от какво да се оплача или похваля, та затова не се включвам много.

Това слънце навън така лъже, зверски студ е. Crazy

# 443
Ама сте едни приказливи събота и неделя...  Flutter
Я кажете кой номер обувки носят децата?  Дара е 25, пък аз имам спомен, че еносех 29 номер в 1-2кл..И вашите ли са с такива големи крачета? Thinking

# 444
Mи не сме приказливи, заспали сме Wink...

Вчера най-после купих на децата ботуши, нещо различно от черно и кафяво и яке на баткото. Вечерта получих своята доза релакс - хапване с приятели и се заредих емоционално за предстоящата седмица.

По повод обувките - Боби е дребосян носи все още 21-22, но ботите ги взех 23, че са с дебел пух вътре, а и да изкара до пролетта.

# 445
Ние носим 23. Вчера обиколихме всички магазини в Хасково, онзи ден и в Дъ мол обикаляхме... Нищо не му става...нито от 50,нито от 80лв. Най-накрая взехме едни от 25лв,изкуствена кожа, само в тях успях да му набутам крачето...

# 446
нА Свил вчера взех апрески на КиК - 25 номер.

# 447
  • София
Ники носи 25-26 в зависимост от модела, но зимните ботуши му ги взех 27, за да има място за дебели чорапи, а и за да съм сигурна, че ще изкара цялата зима с тях, а не февруари да трябва да купувам нови.

Днес ходихме да разгледаме изложбата на влечугите. Никола се впечатли само от костенурките и алигатора, другите нещо много дребни му дойдоха и въобще не ги забеляза. Mr. Green

# 448
  • София
Здравейте мацки  Grinning
Ачо е 21 - 22 номер...зависи от модела.
За тази изложба с влечугите и аз се чудех...ама нещо за днеска не се организирахме и ходихме до Борисовата. Може би щеше да им е интересно  Thinking
Чудя се за на Кати именния ден какво да нося в ДГ..някакви идеи  Thinking

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 15:22 от EmiR

# 449
  • София
Абе да ти кажа честно аз очаквах доста повече от изложбата, да не говорим пък, че се бяха престарали с цените на билетите Money Така че няма много за какво да съжалявате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт