СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 215
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Цвета, Ивилда - да сте живи и здрави!

Никола си се разболя качествено, явно всичко останало са си били симптоми на вируса. Сега кашля, тръгнаха сополи, стича му се секрет в гърлото, абе картинката е пълна. Правя му инхалации, давам Проспан, капки за нос, витамин Ц и така... Дано поне се закрепи бързо.

# 526
Добро утро!
Честит рожден ден на Цвета и Ивилда!
Болничките Ники, Преслав и Божи да оздравяват бързо.
Ние с биба така и не свикнахме, но колко време бях аз биба ooooh!.

П.П. Анита исках да ти напиша какво ни препоръча хомеопата ни - промивка за носа. Две супени лъжици от билката невен се запарват за 20-тина минути с гореща вода, слага си съвсем мъничко сол и сода. Със спринцовка се впръсква в носа, като главата е наведена, назад. Моя съвет е да става бавничко, защото като си го направих на мен малко ми се догади, и се закашлях, според мен естествена защитна реакция на организма, все пак носа не е впредвиден за течности.

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 10:55 от maya_4ekelova

# 527
Честит Рожден Ден На Цвета и Ивилда newsm59  ura

# 528
  • София; Дружбето
 Hug Благодаря ви момичета.
Честит рожден ден на астралната ми близначка  bouquet

# 529
  • sofia
Честит Рожден Ден, Цвета, Ивилда!   bouquet Желая ви да запазите духа си все така висок! Бъдете много здрави, щастливи и влюбени!  Hug

# 530

Бъдете живи и здрави и живейте с много удоволствия в сърцето!  Hug

# 531
  • София
Честито на астралните близначки...да са здрави, усмихнати и щастливи!
Аз пък днеска чупейки една ампула вт С „, хвръкна някаква люспичка и ми се заби в окото...та сега съм като пиратка, щото я извадиха люспичката, ама била забита на дълбото и т.н. и трябва окото да е затворено хахах Децата ме гледат странно. Иначе бактерия е изолирана  Mr. Green - естествено стафилокок, капките които капем го морят, но педи искаше да капя тобрекс, а се оказва, че аб в тези капки е резистентен към тази бактерия...та такам...доволна съм. Нооо бактерияте е изолирана в очен секрет, а не в носен - МБ в но носа е чиста..явно тези гадини бъкат някъде отзад в носоглътката...В този случай Кати го е зарадила де, спор няма, но явно се загнездват отзад...щото и на двамата носните секрети са стерилни...

# 532
Благодаря Ви за пожеланията!!!

Цвета, всичко най-най!!!

Почерпете се

Еми,  Hug !!!

# 533
Честит Рожден Ден, Цвета, Ивилда! Много любов и щастие ви желая!    bouquet  bouquet  bouquet

Да споделя лек за жълто-зелени сополи. Имам уред за правене на сребърна вода у дома и редовно правя и сипвам в тубата за пиене. Направих в шише от празен спрей силно концентрирана и пръсках колкото пъти дневно се сетя в носовете им. За ден и половина-два  изчезват всички секрети Shocked Успоредно давам и Калиум Бихроникум Wink

Най-после ни оправиха нета, мъчих се месец и половина с една флашка, която едва зарежда. Бяха ни се повредили антените.
Иначе сме добре, децата на градина,аз по задачки  или чистя у дома и така... Напазарих коледни подаръци от баби и лели, остана от нас да купя.

# 534
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

30 Ноември - Андреевден

На този ден имен ден празнуват: Андрей, Андриан, Андреа, Андриана, Първан, Пръвка, Първанка, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо, Дешка

Честит имен ден и на Андреа на Ванина.Да е жива и здрава и да има весело и безгрижно детство.

Да почерпя за нашата именничка Wink

# 535
Ани, Ванина, да са ви живи и здрави красавиците   bouquet

Да споделя тези играчки, вчера ги видях в един магазин,взех каталог да ги разгледам по-подреобно, интереснички са http://www.toy.store.bg/c/p-l/m-1380/thinkle-stars.html. Може да е идейка за някой. 

Аз съм с двамата - успахме се, Свил не е на ясла, но и киха откато е станал, а Божидар продължава да кашля диво.

# 536
  • София
ЧИД на двете сладки Андрейки...Simple Smile)Здрави и усмихнати да растат..
Днеска съм без превръзка и слава богу, че направо с едно око не си е работа...Ще капя някакви капки и такам....

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 10:30 от EmiR

# 537
Честит Имен Ден на двете сладки именнички.Да са живи и здрави,много щастливи и да радват мама и татко!

# 538
Честит имен ден на именниците !

# 539
Честит Имен Ден на двете красавици   bouquet

Аз пък съм с Коко, дребния е на ясла. Не съм оставала с Коко в къщи не знам от кога. По нощите пак страда от корема си, водих го на лекар - само колитни болки установиха и сега е само на хляб и подобни неща, никакви плодове и подуващи зелении и разбира се хапчета и пробиотици. Хем с него ще извадим част от украсата, която утре ще завършим с елхата. Та така.

Идеи за програми за колажи - освен пикаса и тази която Бебеш беше казала. Нещо не много натоварващо компа, че и без друго си е слабичък вече...?

Общи условия

Активация на акаунт