СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Благодарим за пожеланията. На всички малки и големи именяци тъпкано да им се връща  Mr. Green
Иначе аз редовна си ви чета,но съм в някаква бездънна дупка. Нямам нова работа, от старата ще искат да ме ебнат ..... та на 6ти ми е първия работен ден на старото място и ще видим какво ще се случва.
Малкото днес има театър в градината и с нетърпение чакам да видя дали  и е било интересно .

# 541
  • sofia
Честит Имен Ден на малките Андреи!!!   bouquet
Много гадни болести и инциденти...Всички бързо да оздравяват, че празници са се задали!!!
Еми, съчувствам ти!  Hug
От два дена съм извадила количката на Петко и се родих! Той, като я е забравил, се вози с удоволствие, така че не ми се налага да го влача, нося и дърпам. Супер е. Така че, след малко, с удоволствие, ще го изведа на разходка!
П. П.
Нямаме вода... Confused

# 542
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 543
Здравейтее момичета.Ето че дойде декември ,месеца с най - хубавия празник! Simple Smile Вчера водих Преслав при педи. и тя беше изненадана как след 1 седмица лечение с антибиотик още няма подобрение и каза и другата седмица да си стои в къщи Sad.Оставаме на Ен Ти Тус и капки Гаразон.Днес мъжо ходи да остави бележката в яслата и казали ,че тържеството ще е на 19ти от 9,30.Да носим почерпка и опакованото подараче.Иначе аз вече полудявам в къщи.Целия апартамент е с главата надолу даже вече не му прибирам играчките,види ли че ги прибирам идва и ги изтърбушва наново. И това е от нас.Лек ден и много усмивки   bouquet

# 544
И аз не й прибирам играчките.. всичко си седи по земята, докато не я хване музата и отиде да ги прибере. Само като чистя в стаята й ги събирам.. нахвърлям ги в коша.
Иначе мн интересно - излязоха ми резултатите за варицелата, имам антитела Simple Smile значи някога някъде съм я изкарала без никой да разбере Simple Smile дано и дара така да я изкара..

иначе нищо интересно.. мисля днес или утре след градина да я водя до патиланци, а и до коледния базар срещу СУ. Вчера вечерта минах от там - много е приятно Simple Smile има коледна атмосфера ( и виното е хубаво ) Wink

# 545
Хриската, да се оправя Преско  Hug

Аз вчера бях на родителска среща на Свил (който последва батко си и е болен  Crazy). Събрахме по 7лв, ще се купят еднакви подаръци за всички деца, на 19 е и неговото тържество, без родители.

Елхата ще я забавя 1-2 седмици, то и нямам, де, че се счупи миналата година.

# 546
hriskata8610, а може би просто не е правилния АБ. Бих се замислила поне за второ мнение, или антибиограма Rolling Eyes.
Нашето тържество е на 20-ти, без родители обаче. Събрах парички и ще ходим с едната учителка да купим играчки, каквото им трябва в яслата, дядо Коледа ще им ги раздаде и ще си останат там.
Днес отметнах някой подаръци, в крайна сметка купих на Валери писта с коли от филма Колите. Не е много образователно, но в последно време много си играе с колички и си ги паркира постоянно. Сега имах три пред пералнята, че и ги подрежда както са в истински паркинг Laughing. Купих му и една книжка, някаква със задачки-закачки, с някаква писалка, която показва верния отговор, но подозирам, че ще е за по нататък. За племеницата открих някаква игра, със саксии и семенца, с карти, които показват някакви задачки и така. Това е по-скоро закачка към родителите й, които са и двамата в сферата на земеделието Heart Eyes, но подозирам, че ще й е интересно, че лятото все сееше някакви треви в саксиите на баба си на село. За нея и килимче за детската стая ще взема.
За приятелчетата на Валери съм решила да купя по едни пантофи, и после ще събера някаква торбичка с лакомства, та да се радват и те, че пантофите май са повече за радост на майките... http://kasida.bg/category/detski-pantofi-127.html Ето от този сайт са ни сегашните пантофи, та и другите майки са купували, ще съм спокойна за номерацията. Бабите съм ги уредила с календари. Само свекървата има РД на Коледа и не съм измислила какво. Това ще е. Тази година не мисля да си разменяме с ММ подаръци, че ще има голям харч около празниците и бебето.. А и количка капарирахме, и списък си направих, трябва вече да набавям необходимите неща.
Днес ще вадя елхата и след яслата ще украсяваме с Валери, ако му е интересно - добре, ако не - сама. 

# 547
  • Испания и Стара Загора
Аз ще взимам подаръци само за децата,само че още не съм решила какво. newsm78На баби и дядовци не купувам подаръци. Rolling EyesА с моя мъж не си разменяме подаръци,а всеки си купува каквото си хареса. Crazy
Нашето тържество е на 22.12. от 15ч.Алекс ще е магаренце  LaughingТази година ще седна на първия ред за да мога да снимам,че миналата година ММ снима уж,ама се виждаха само главите на хората пред него. ooooh!

# 548
Такам, децата приспани, елхата украсена, къщата тоже, а мама пие кафе..

Екстра план си спретнах днес. С Калоян имах втора безсънна нощ заради болките му в корема, а Боян...Боян е с бронхит, но поради добри кръвни изследвания караме само на шуслерови соли..каквото и да е това и сироп за кашлица, Аб ще има ако нещо не ми хареса на мен....
Бях си наумила днес да е денят за украса и двете диванета не ми секнаха ентусиазма. От цялата работа като помощ усетих единствено Боби как дърпаше играчките от елхата, а Коко го гонеше да му ги взима от ръцете, с две думи уж с две деца, а накрая пак сама.

Та така от мен. За подаръци не съм мислила още. Бабите са ясни снимки на децата и по някоя козметика конкретно за баби, а за дядовци не съм мислила изобщо. Децата са хикс голям, Калоян си е избрал куп простотии, а Боби е неизвестна величина - идеите ми клонят към сервизи за готвене или строител, но да има и фигури на животни.

# 549
  • sofia
Брех, Надина, ти си наща гордост!
Аз още не съм украсила. Чакам на бате да му дойде музата, а и почивка по-голяма да има, че да идем да купим някоя нова шаренулка, за елхата и къщата, та да украсим. Тези дни не се очертава...
Петко снощи и днес се буди от сън вир-вода мокър?! На първо пипане няма температура. Не го навличам, нито е много топло у нас...Да се шашкам ли?

# 550
Nadina, Lego Duplo за подарък. Страхотни са.  На С. подариха за р.д. и има животни, огради, вили за сено. Най- сладката част е, че се играе тихо с него. Върнахме един подарък и сега ще го заменя с 2 лего.
Днес пращам всички подаръци за Бг. На детето ще има една малка кола с Мики Маус (ок $ 12) и приключваме. Поръчах един дървен стол с нейното име, за да се катери в банята, докато си мие ръцете, но е платен с карта, останала от рождения й ден, така, че не се брои много.
Поукрасих, но на високо Simple Smile В неделя сглобих всички разлепени играчки за елха от миналата година. Не знам какво да очаквам тази.

# 551
Аз още нямам желание за коледно украсяване мисля,че има и доста време.От много години насам нямам коледно настроение и коледен дух.Подарък само за малкия съм взела а на бабите снимки и календари с Преслав.
Kri6ka - след сън Пепчо винаги е вир вода след сън и не мога да кажа дали при твоя Пепко е повод за притеснение.
И нещо,което много ме расмя преди малко,от няколко дни нашия все си сваля гащите и бяга гол  по пищялки Simple Smile.4удих се на какво се дължи това а то се оказа 4е имал желание да сяда на гарне.Преди малко се разкарваше навсякъде с гърнето,аз го обличам,той се съблича да сяда.Това мн ме радва,незнаех че са го научили в яслата. Simple Smile

# 552
Наде, шуслеровите номер 3 помагали и за стомашно-чревни проблеми (ако даваш тоя номер,де). Това ми каза нашия едиатър, защото вируса на Бужи е с кашлица и разстройство.
И дай снимки на украсата Simple Smile

Аз днес се захванах с творчество, но като отдавна не съм имала време се оказа,че нямам половината от материалите  Crazy

# 553
Явор 2 дни вдига Т и днес уж е ок, нямаме никакви други симптоми. Педи каза че уж е вирус   Thinking Дано чайчето не прихване  Tired

Днес купувахме отново обувки, защото предните, очаквано се оказаха калпави. Като ходи циповете се отварят  Tired И така купихме КиК за 64 лв  #Crazy и едни маратонки на Найк за 54 лв  #Crazy И съм така  #Crazy 120 лв за обувки  Tired Те моите ботуши струват 30лв... И така оплаках се  Mr. Green

# 554
  • София
Мдаа от обяд съм седнала да пиша...
Та Надина и аз искам снимки на украсата  Grinning
Днеска се хванах да мия прозорците в хола...прах, гладих едните пердета, после дойде свеки и ми секна работата  Mr. Green Но поне хола е подгодвен за украсяване  Laughing
Обичам Коледа и подърци...та за всеки ще има по малко от сърце  Laughing
В ДГ вече са украсили и Кати иска и в къщи...то аз обикновено откакто се е родила украсявам в началото на декември де...ама закъснях с миенето на прозорците тая година...
Кришка Кати ми се поти преди разболяване...ама не се шашкай, може просто да му е било топло...принципно изпотяването било симтпом на 3тата сливица...

Общи условия

Активация на акаунт