СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 210
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
Хъх, това за третата сливица не го знаех...Нищо чудно, ако се предава наследствено...
Но пък до сега не ми се е потил така...Щом ми направи впечатление...
И аз днес го ударих на чистене.
Подаръци не сме купили още. Искам да зарадвам бате с хубав джойстик, да си играйка.
Има доста неща за купуване, пращане и подаряване, ма и аз си падам по това!
Бабата, дядото и прабабата тази година ще получат снимка, на любимият внук в рамка. Дано им допадне. hahaha

# 556

Кришка Кати ми се поти преди разболяване...ама не се шашкай, може просто да му е било топло...принципно изпотяването било симтпом на 3тата сливица...
Хм, това не го бях чувала. Зоя имаше трета сливица, почти 2 години ангини, ангини... безкрайни и накрая я махнахме, но не се е потила. Тя по принцип не се изпотява, само ако тича и то предимно по главата и гърба тогава.
Не съм украсявала, детето ме врънка от миналия уикенд, този ще Mr. Green Днес ще мръдна към Джъмбо да купя нова играчка, има много голям избор и цените са сравнително ниски. Харесах едни коледни календари с джобчета, на които пише цифрите от 1 до 24, ще взема един и ще слагам по 2 бонбонки в джобче, като станат сутрин да си ги хапват и да отброяваме дните до дядо им Колъо Joy
След малко отивам в градината, ще идва фотограф да ги снима за календари и мен пак ме натовариха да събирам пари Rolling Eyes
Лек ви ден Hug

# 557
  • София
Добро утро мацки!
И на Кати в ДГ ще ги снимат днес...малее големи вълнения, пък някои родители се сърдели, че фона бил еди какъв си  Thinkingдецата не изпъквали...Често казано, много не ме вълнуват тия календари... Thinking поръчала съм 3 броя, но чак пък как ще излезе на снимката и какъв е фона...Деца, все са хубави...
Арлина ми явно си е до дете...На Кати не са я валидили, но кагото правеше проблем това беше един от основните признаци..Доста добра докторка ми го е казала, та й вярвам...потенето е около ушите, тила...бях го забелязала, но не съм го свързвала с това, докато докторката не ме пита....Принципно Кати също не е дете, което лесно се изпотява и ми правеше впечатление....особено пък след сън, направо си беше странно, защото в къщи не поддържам високи Т, та това примерно да е бил проблема.

# 558
  • sofia
Добрютро!
И Петко не е от потящите се. За това сме си позволили да му оставим дълга коса.
Да чукам на дърво, през ноща си беше сух. Каквото и да е било, дано е отминало! 

# 559
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

При нас нищо интересно.Утре мисля да извадя елхата и да я украсим с децата. Wink

# 560
Добро и от мен.
А аз трябва да купя елха, около Никулден ще я украся.

Наде, как сте, на Коко преминаха ли му болките?

Моите и двамата кашлят от сополи, Божидар цяла седмица ту се затегне, ту се разстрои, писнА ми вече. Не усетих, че съм отпуска  Crazy

# 561
  • София
Аз още нищо не съм украсявала, искам първо да измия прозорците и да изпера пердетата. Днес съм се нагласила да оправя поне тези в хола.

Иначе при нас нищо ново - Ники вече се оправя, стягаме имения ден и така...

# 562
Аз от втроник съм на работа но само временно  Confused От фирмата ще искат  разрешение от ИТ за съкращението ми защото е влезнал в сила закона за продавач консултантите в аптеките..... уж трябвало да ми предложат друга работа, но не го направиха, ще видим какво ще им отговорят от ИТ

# 563
Здравейте!
Моето момче вчера не позволило да го снимат в яслата, сцепило се от рев. Ще трябва да ги водя на фото с каката, че сме обещали календари на бабите. Надявам се като е със сестра си да е по-склонен да сътрудничи. И друг проблем си имаме. Педагожката една амбициозна...решила, че ще го включва в новогодишната им програма като джудже иииииииии пак рев. Помолих да го пробва за коледар. Ами баща му е 2 метра човек, то на Преслав просто не му е в природата да бъде джудже.
На работа пък се затръшкали да си чистя отпуските. Лошо няма, но има доста работа, а няма взаимна заменяемост/след като освободиха момичето което ме заместваше докато бях в майчинство/, т.е. очертава се хем да съм в отпуска, хем да съм на работа. Исках малко по малко да ги чистя, но ми излизат с номера, че всичко трябвало да се занули до 2013 г. иначе отпуските изгаряли, а аз имам натрупани дни още от 2006 г.  Бях останала с впечатление, че отпуските до 31.12.2009г. няма как да изгорят. Някой знае ли как стоят нещата?
Днес го ударихме на творчество и окрасявахме, сложихме елхата. Дано Преслав да не разпертушини всичко.

# 564
Ами баща му е 2 метра човек, то на Преслав просто не му е в природата да бъде джудже.
  Joy

Tъй, ние се украсихме. Немислих да е днес, но те нямаха търпение, като видяха, че купих елхата. В Кауфланд са доста намалени - около 50%, ако някой си няма. Свил извади "закачалките" на поне 10-на топки, отделно не мога да намеря още 1 кашон от украсата с най-хубавите играчки и гирлянди, ботушчета и гъзарийки Crazy

# 565
  • София
d34, почти сигурна съм, че отпуските до 31.12.2009 няма как да ти изгорят, но утре ще питам майка ми за всеки случай /тя е счетоводител/.

Аз се преборих с всички прозорци и пердета днес, но не ми останаха сили да украсявам. Така че ще е или утре или другата събота и неделя...

# 566
Добро утро Simple Smile

За отпуските-не горят, моята шефка ми каза първо да ползвам от 2011, после 2010, 2009 и назад  може да стоят без да изгорят, щото тогава тоя закон още не е бил в сила. До края на 2012 трябва да с оползотворят 2012, 2011, 2010, като, май, 10 дни от 2013 могат да се прехвърлят в 2013 - нещо такова.

# 567
Честит рожден ден, Ани!
Да си жива и здрава, много приятни емоции!

# 568
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Да почерпя за рождения ни ден(на мен и на сестра ми) Wink

# 569
Ани, да сте живи и здрави, всичко най-хубаво Ви желая! Весел празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт