СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 207
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Вас питаха ли ви дали ще са на ясла в периода 27-30?Ние попълвахме един списък
Питаха, и при нас е със списък.

Такаааа, след 2-3 часово чакане пред кабинета, обезумели от чакане деца  и нервна майка, и двамата са на АБ с хрипове  Tired Не ми се мисли разстройството на Бужи + АБ какво ще се получи  Crazy

# 586
Цитат
разстройството на Бужи + АБ какво ще се получи
още по-голямо такова  ooooh!
Съвети няма-ти си знаеш по-добре и от нас. Бързо оправяне и на двамата бандити.

# 587
  • София
Здравейте мацки!
Атракцион...да минава...И какво Шуслеровите соли не помогнаха ли? Чаках отзиви, че и нашата педка ходи на семинар за тях и сигурно ще експериментираме.... Laughing
Анита хубаво з мъжа ти...а с Андреа какво стана..води ли я на зъболекар?
Днеска му е 10 ден на Ангел с Аб капки...но още подкашля Thinking е от време на време, но го има....Гърдите са чисти, сополи няма....баси и упорития стафилокок...не знам как ще го морим след това. Раната на глава е оки...но го боли ...подстригала съм му косата около раната и е смешен...после ще му тегля една машинка и ще го оправя...
Боли ме глава и днеска не украсихме...

# 588
И какво Шуслеровите соли не помогнаха ли? Чаках отзиви, че и нашата педка ходи на семинар за тях и сигурно ще експериментираме.... Laughing
Ми не знам. Видно не, но хремата, която имат/ха мина леко в сравнение с друг път. Или е такъв вируса  Crazy Нищо не знам вече  Sunglasses

# 589
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Честит имен ден на всички,които празнуватт днес!!Честито и на Никола на Соник.Да е жив и здрав и да има весело и безгрижно детство. Hug

EmiR,водих я,казаха,че не е сериозно.Само връхчетата е начупила. Rolling Eyes

# 590
  • София
Добро утро!
Почерпете се за здравето на Ники:

Честит празник и на всички други, които празнуват днес!

# 591
Честит Имен Ден на всички малки и големи Никита-  bouquet
Честит Празник и на моряци и банкери. Всичко хубаво им пожелавам и много успехи  Hug

# 592
  • sofia
Честит Имен Ден на Ники!!! Да е много умничък, разумничък и най-вече здрав!!!  bouquet
Честит празнис и на всички други празнуващи днес!!!
Снощи спретнахме елхата. Днес Петко успя да я бутне, докато се криеше зад нея. Поразени бяха 2 от любимите ми стъклени играчки, които се навъртат у нас от памтивека...
Времето е отврат и разбира се, точно днес Трябва да ходим по работа доста далеч...След малко трябва да се престраша и да излезем...

# 593
Честито ти именник Соник, да расте жив и здрав и много щастлив!  bouquet  Весел празник и на всички празнуващи днес! : )

# 594
Честито на всички именници, живи и здрави   bouquet

# 595
Честито на именниците. Да са здрави и много щастливи  Grinning
Мацки дайте пак да напишем някъде обмена за лекарствата, или ако някой го е имал преписан да го драсне тук. Толкова ми беше полезна информацията, ма пусто като нямам акъл да я бях преписала.
Аз от днес трябваще да съм на работа докато фирмата си вземе разрешение от ИТ да ме съкратят , но решиха да ми правят мръсно и да ме сложат да работя до 20ч. та нещо изведнъж се разболях  Mr. Green
Някой друг търсещ работа не си ли е намерил , да сподели , е да ме окуражи малко  Rolling Eyes

# 596
Ние сега се прибираме от болницата,има изолирана бактерия от гърлото,която била характерна за децата в яслите.Но педи каза,че няма смисъл пак на антибиотик и ще се мъчим още няколко дни на капки и сироп.Направо ми омръзна,няма оправяне.И ясла скоро няма да почне!:( и така оплаках ви се,това е от мен!

# 597

Честито на всички празнуващи днес  bouquet
Ох, само кофти неща  чета назад, бързо излекуване на всички  Hug.

# 598
  • София
Здравейте мацки!
ЧИД на Никсъна на Соник! Да расте здрав, все така чаровен и послушен!
ЧЕстито и на всички празнуващи!
Е hriskata8610 моля ти се не се давай на педи...разбери каква е бактерията, кой аб действа...САма бактерията не изчезва, при условие, че е създавала толкова проблеми...пък и без проблеми, пак трудно организма се преборва...Може с Аб капки да се действа...На Ангел също беше в гърлото изолирана и капахме капки в носа....но верните капки Peace
Атракцион викаш я има полза, я няма от тия Шуслерови соли...Ще видим де, с/у бактериите май обаче нищо няма полза...единствено някакви имуностимуланти, че да карат по леко болестите.
Еее Анита  браво за зъбките...
Сложих началото на украсата с една покривка, но елхата още не съм вадила..Ще пълня пъстърва  Thinking Нещо ми дойде музата за готвене хахаха...
Хайде весел празник на всички!
Да допиша....всичко, което писах за хомеопатичните във фейса дори не го помня..пишех го когато боледуваха и се надявах там да си остане винаги...та и на мен ми липсва тоя списък...Повечето от хомеопатичните си ги знам, но като комбинации - там ги бях описала. Ако може модераторите да ни върнат страницата поне да копнем нещата Thinking

# 599
Честито на именниците! Simple Smile

Дара все пак се тръшна с варицела днеска.. на 22рия ден. и за капак на всичко вчера се видяли дара с една моя приятелка бременна.. вярно че 1мин са били заедно и то навънка и не са се пипали.. ама ми се е свил корема на топка да не я зарази Sad

иначе за окрасата.. още се подмотвам и не мога да стигна до нея
пък довечера щяхме да ходим на суши у едни приятли.. ама и това пропадна покрай дара
пък тя прави беля след беля след беля.. и на 14ти им е коледното парти, много ще ми е тъжно ако го изпусне Sad
и работа няма Wink
въобще.. не съм на кеф тия дни

Общи условия

Активация на акаунт