.

По повода днес и секърва ми празнува рожден ден.
Аа размърдах те се с украсите, а? Така да се чува....
При мен нещата не се развиха по план, след украсата на 1-ви, Калоян направи някаква зверска криза, която не минаваше по никакъв начин и накрая ни приеха в болница със съмнение за какво ли не. Апандисит, преплетени черва, вирус и да не казвам - системи, изследвания, оказа се накрая - нов вирус водещ до цялостно възпаление на лигавицата на стомаха и от там зверските болки - лечение само системи и глад. За мое щастие ни изписаха още вчера, вместо обещанията в понеделник. Пълна диета и лекарства, в сряда на контрола и поне месец ще си пие пробиотици и така.
Аз съм психически и физически скапана, е то нормално предвид 3 нощи безсъние и пълния глад, който несъзнателно си наложих, за щастие Коко е пушка, даже прекалено ме изнервят с дребното, което междувременно поради моята липса в къщи натъпках с аб, че поне него да не го мисля.
Та така оплаках ви се, отивам да релаксирам.
. Сега на това хубаво време ще спим и следобед ще се чудя къде да го забавлявам в неделя. А вече не мога пеш да го разхождам, доста ми е голям корема, но пак си бях наумила да го изведа поне с количката или колеленцето, но ключовете за гаража, където са те, останаха в колата.
. Да не споменавам, че по принцип и ключовете за вкъщи останаха в баща му, та молих съседите \етървата и брата на ММ\ да ми отключват със спящо дете на ръце \по-скоро някакси преметнато на рамото ми, защото корема ми ми пречи да го нося\
. Абе объркан ден! Дано следобеда е по-приятен.