СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 209
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Oх, Ани добре ми дойде почерпката. Благодаря и да си жива и здрава, с децата всичко да е наред, че да си спокойна и да си сбъднеш мечтите в кулинарно отношение  Winkbouquet Hug
По повода днес и секърва ми празнува рожден ден.

Аа размърдах те се с украсите, а? Така да се чува....

При мен нещата не се развиха по план, след украсата на 1-ви, Калоян направи някаква зверска криза, която не минаваше по никакъв начин и накрая ни приеха в болница със съмнение за какво ли не. Апандисит, преплетени черва, вирус и да не казвам - системи, изследвания, оказа се накрая - нов вирус водещ до цялостно възпаление на лигавицата на стомаха и от там зверските болки - лечение само системи и глад. За мое щастие ни изписаха още вчера, вместо обещанията в понеделник. Пълна диета и лекарства, в сряда на контрола и поне месец ще си пие пробиотици и така.
Аз съм психически и физически скапана, е то нормално предвид 3 нощи безсъние и пълния глад, който несъзнателно си наложих, за щастие Коко е пушка, даже прекалено ме изнервят с дребното, което междувременно поради моята липса в къщи натъпках с аб, че поне него да не го мисля.
Та така оплаках ви се, отивам да релаксирам.

# 571
Наде,  Hug! Много преживяхте с тези болести тази година! Да останат зад гърба ви и новата година да не се сещате за тях!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ДОВОЛНИ!  bouquet

Днес някакси целия ми ден не ми се осъществяват плановете, щях да водя детето на куклен театър, баща му взе колата и да дойде да ни вземе, да дойде, стана почти време за театъра. Взе ни с някакъв микробус да отидем да си я вземе, и пътувайки насам-натам Валери заспа Crossing Arms. Сега на това хубаво време ще спим и следобед ще се чудя къде да го забавлявам в неделя. А вече не мога пеш да го разхождам, доста ми е голям корема, но пак си бях наумила да го изведа поне с количката или колеленцето, но ключовете за гаража, където са те, останаха в колата.
Накрая реших да се примиря, и си легнах с детето, уж и аз да си почина, но като легна започват едни киселини да ме мъчат. Ставам, нямам грам прясно мляко, а само от него ми минават, ами аз бях решила да пазарувам на връщане от театъра ooooh!. Да не споменавам, че по принцип и ключовете за вкъщи останаха в баща му, та молих съседите \етървата и брата на ММ\ да ми отключват със спящо дете на ръце \по-скоро някакси преметнато на рамото ми, защото корема ми ми пречи да го нося\ Joy. Абе объркан ден! Дано следобеда е по-приятен.

# 572
Ани,Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава,много щастлива и обичана!Весел празник!  newsm59  
И ние сега се прибираме от лекар ,ходихме на дежурния от МБАЛ.Преслав цяла вечер не е спал от кашлица ,а сутринта започна да повръща храчки.Падна се един млад лекар,който на всяка секунда си сменяше мнението,и накрая така и не се разбрахме.Важното е че гърдите му са чисти и гърлото му не е много възпалено,но ми изцепи може да ти прави бронхит.Така и не се разбра за момента каква е тази зверска кашлица.Но ни остави само на витамин Ц и сиропа за кашлица.Утре сутрин отивам вече да му вземат секрет и ако трябва да се почва наново правилно лечение.Направо вече се отчаях.
Nadina  Hug Дано по - бързо да оздравяват малките и да посрещнем с много настроение наближаващите празници. Лек ден на всички

# 573
  • Испания и Стара Загора
Благодаря ви за пожеланията. Hug
Днес определено не ни е ден.Решихме да водим децата и още едно приятелско семейство в едно заведение с детски кът.Оказа се,че в неделя не работи.Отидохме на един парк да си поиграят малко.Но Андреа падна много лошо(по-точно баща й не я видя и я бутна,докато тичаше).И резултата е челото,носа,едната буза и пръстите на едната ръка обелени,и предните два зъба счупени.Утре ще я водя на зъболекар да я видят,да не е нещо по-серизоно.И така се прибрахме в къщи. Tired

# 574
  • София
Здравейте мацки!
ЧРД Анита и от тук..жива и здрава!
Брей Надина в каква одиесея се завъртяхте бре..Да минава бързо ..
Хриската дано и вие намерите верното лечение...
Ангел е с рана на главата...с бате ходихме на РД на кръстицата на мъжа..и оставих децата в нашите....Първо с тоя късен РД, определено разбрах, че многооого съм одъртяла...прибирането по сред нощ и цигарения дим направо на другия ден ме болеше главата...а с алкохола не бях прекалила...Та отидох да взема децата и майка ми сервира, че Ангел падна и се ударил на ръба на масата...бая дупка си има отзад...говорила с нейна приятел от Пирогов...тя казала, че няма нужда, ако не повръща и се държи адекватно да се ходи...и не ходихме никъде...Бая дълбоко си е де..
Днеска бяхме на детски РД, та програмата е пълна...Още не съм почнала да украсявам, че все миткосваме насам натам ....
Мая    Hug
Уфф Анита да минава...то предните зъбки ще се оправят, само нерва да е оки...

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 19:41 от EmiR

# 575
Аааа, не ми харесва така! Единствената положителна новина, която прочетох е РД на Ани. Хайде дано всички болести и каръщини да изчезнат и от тук нататък само готини емоции около Коледата  Praynig

Ани, ЧРД миличка! Бъди здрава и обичана!   bouquet Съжалявам, че инцидента с Андреа е помрачил празничното ти настроение, но дано мине бързо и без последствия!

Аз на този фон единствено мога да се похваля, че няма от какво да се оплача  Confused Прозорците съм ги измила и чакам музата за украсата.

На всички болни дечица бързичко оздравяване! Hug

# 576
  • sofia
Честит Рожден, Анита!!!
Много кофти случки в темата...
Желая много здраве на рожденничката, близките и и на всички, които се нуждаят!!! Hug

# 577
Леле, колко инциденти! Бързо възстановяване на всички пострадали!

Анита, честит празник на теб и сестра ти! Живи и здрави!  bouquet Дано и с Андрея всичко да е наред! Hug

# 578
  • Испания и Стара Загора
Емир,Nadina дано и при вас всичко мине бързо. Hug

От днешния инцидент, Андреа не е единствения пострадал.Баща й падна заедно с нея и си удари ръката.Сега ми се обади от работа,че не може да я мести и много го боли.Ще ходи на спешното да види дали не е пукната.Дано не е счупена. Tired

# 579
EEee Анита  Hug Дано всичко да се оправи бързо  Praynig

# 580
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

На ММ не му е счупена ръката.Само  при пдането е разтегнал нещо,и ще ходи с ластична превръзка. Rolling EyesАма и аз как го обясних ooooh!

Другите болни как са днес? Hug

Ние снощи украсихме елхата.Тази седмица може да отидем за подаръци. Peace

# 581
Добро утро и от нас. Анита радвам се, че таткото се е отървал с по-малко  Hug

Баткото е ок, но ще го водя на градина при специален режим, закусил и преди обяд ще си го взимам, с уговорката там да не яде абсолютно нищо, нито плодове нито зеленчуци, поне докато не минем контролния преглед.
Боби го водих и него на преглед, няма хрема, гърдите са чисти и го заведох на ясла, спи спокойно, така че...
Сега ще се чудя в 3 часа до обяд какво да правя, че имам доста задачки, да видим коя по напред ще свърша.

# 582
Добро и от мен.
Страшни премеждия - Ани, Еми, Наде,  Hug

Моите и днес са тук - Божидар още не се е затегнал вчера бяха при майка, дали му 1 кутия котешки езичета, че бил гладен и му се усладило и аайде наново  ooooh! Мислих да го пращам както Надина е писала, но и много кашля. Та днес и двамата на лекар, че зверски бухат и от утре не знам. Да не ви разправям, че от 7ч са се заблъскали и забили  Crazy

# 583
  • sofia
Добрютро, момичета!
Анита, добре, че е малкия дявол...Като си спомня, как бате си сряза ръката, миналата есен...Голями ядове брахме...
На Пепи усилено му растат кътниците. Може от това да е безапетитието.. Надявам се!
На всички болни, бързо оздравяване, а на майките, здрави нерви!  Hug

# 584
Здравейте на всички!Явно вчера на никой не му беше ден,дано да предстоят по успешни и хубави дни а и празници!Ние днес ходихме да вземем носен и гърлен секрет и ще е готов утре.За капак вчера вечерта да се чекне  върху гърнето прав,падна от него и му се поду устната.Ходих и до яслата да му платя таксата и да дам паричките за прахосмукачката.Вас питаха ли ви дали ще са на ясла в периода 27-30?Ние попълвахме един списък ,аз няма да го пускам,да не вземе да се разболее точно за новата година.Яд ме е само че тази хубава седмица която беше със слънце и търпими температури не успяхме да се възползваме максимално.И така лек ден на всички! Simple Smile     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт