СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 171
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Таккамм...явно ще съм активна, докато си седя в къщи хахах...Получихме си подаръка от Д34..Да вземем да направим и Коледно албумче а  Thinking
Ааа да имам и хомеопатични за варицелата...Ще си спретваме ли пак някакъв списък на хомеопатичните лекарства?

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 13:50 от EmiR

# 706
То и аз така се активизирах Simple Smile
пратих дара при баба й.. сега само искам някой да ми даде пари и да ида да харча за подаръци  smile3508
ама май няма кой да ми даде  Sad

# 707
  • Испания и Стара Загора
Мойте днес ги мързеше да излязат на разходка.Аз само отскочих до магазина и сега правя коледни меденки.Опекох ги и чакам да изстинат за да ги украсявам.  chef
Еми,не мисля че е проблем да извеждаш Ангел,стига да не се среща с други деца.Когато Андреа кара взрицелата,лекарката каза,че децата са заразни 4 дни преди да избият първите пъпки и 4 дни след това.Започнат ли да завяхват,вече не са заразни.Аз ги извеждах само по места където нямаше никой.А на седмия ден даже пътувахме за Испания. Peace

# 708
Ха, честито, Еми  Crazy  Оня ден казвах, че едно от хубавите неща, което могат да донесат от ясла/ градина е варицелата  Laughing Да я карат и да се маха това овреме.

Прави албумче за подаръците Peace

# 709
  • София
anita29 абе и аз така си мислех и си направих устата, но абсолютно ми забрани ooooh! Едно време си спомням, че слагаха на вратите бележка с надпис "Каранатина" хахаха сега явно го няма това и е на добрата воля на родителите. Ще се опитам да го спазя....но как ще стане нямам си и идея.... Thinking А и имунитета много спада след варицела..бъка от вируси с тая мъгла дето имаме...явно и заради това ми забравяна...да не вземе да лепне още нещо  Thinking
Обаче нямам си и идея как ще си върша разните му неща, докато сме в карантина..после и Кати ако се разболее..не трябва да излима 20 дена баси..как ще стане  ooooh!
Атракцион обаче не е от ДГ....явно е от детската площадка...щото Кати още не е с пъпки...явно Ангел си я лепнал някъде.... Laughing Тоя път той ще зарази сестра си....
По опитните - как седи въпроса с ДГ...като е контактна може ли да ходи....или да я спирам..Педи каза, че ако се изпъпчва ще е след 10 дена...кво да я правя 10 дена в къщи Thinking и после още 10 ако е болна?

# 710
Еми,пращаш я все едно не знаеш,че е контактна,пък като се разболее (щото вариант да я прескочи не виждам  Wink) ще си я оставиш. Това не е нещо, от което да имаш угризения, колкото по-рано го минат, толкова по-добре  Sunglasses

# 711
На дара й избиха пъпките на 22рия ден откатко беше контактна.. тъпо е да я спираш за 1месец от градина.. прави се на луда и си я води Wink

# 712
  • София
Е така де, ама не е ли добре да предупредя... Thinking Все пак да се знае....и да изолират групата...знам ли...Убедена съм, че нямат право да ми я върнат...но си мисля, че трябва да предупредя....А и тия отсъствия с какво да ги извинявам примерно...ако се изшари след 22 дена?

# 713
Лятото в моята група имах подобен проблем. На две от моите хлапета братчетата бяха в една и съща по-малка група. Групата малката излезе с карантина Скарлатина, моите две нито ги прехвърлиха в групата на малките, нито си ги спряха родителите, включително и на едното братчето се разболя от скарлатина. Аз роптах, опитвах се да убедя сестрата, че не е редно при болно братче, голямото да е при мен, но сестрата ми каза, че нямам право и нас не ни интересува в къщи кой от какво е болен - грубо казано разбира се, но с тази идея.
Така че Емирка водиш си децата кой за където е и да не ти пука. А това с излизането на Ангел -7 дена, не знам точно защо не трябва да се прави - според мен на разходка след като се чувства добре далеч от други деца няма проблем
Калоян мина също почти без темп, май за кратко само вдигна 37 и нещо нямаше кой знае колко пъпки и само с пудра ги морях. Нито спирт нито нищо друго. Отделно си го къпех и всяка вечер - въпреки че уж не трябвало.

# 714
  • София
Ужас, каква е тая варицела масова, дето е плъзнала?! Направо изпитвам ужас от шарки - знам, че трябва да ги изкарат, ама много ме е страх. Crazy

Аз снощи бях на коледно парти от фирмата и се подредих ужасно. Дали защото пуших много или защото не ядох нищо, а само пиене, ама днес цял ден не мога да стана от леглото. Нечовешки лошо ми е...
Добре, че нашите минаха да вземат Ники да спи при тях тази вечер, че да имам време да живна.

# 715
  • София
Е да де...ще я водя, ама ми е некво тъпо...защото реално съм  100% сигурна, че ще се разболеят....А по празниците, никой не иска да трепери..хората пътуват...от тая гледна точка, но пък съм сигурна, че повечето хора не мислят като мен...та най-вероятно ще си я пусна...защото верно, ако се изшари на 22 ден...тя ще откара повече от месец в къщи...Е за какво??
А тя от сега мрънка, че не иска да и излизат пъпки, щото щяла да стане грозна хахаха Искала да си ходи на ДГ, и т.н.
АНгел от сутринта не са му избивали повече пъпки....спомням си, че на няколко пъти ми избиваха, та ще видим...доста скромно се е опъпчил..
Не знам защо педи беше категорична да не го извеждам...Ама и аз като бях с варицела чак на 5 6 ден мръднах от нас....явно съм съвестна... Laughing

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 20:09 от EmiR

# 716
  • София
Добро утро мацки!
Ангел се средно изпъпчен...дори бих казала малко...не знам докога ще избиват...Днес обаче вече го сърбят...и се чеша доста....Мажа го, ама май временно му минава  Thinking
И днеска как ще изкараме в къщи нямам си идея...направо аз едвам издържам, пък той....Ама няма да извеждам, има мъгла и всички бацили са в ниското...освен, че е заразен...

# 717
Дара така и не я засърбя като хората. Simple Smile
Иначе на мен ми каза да не я извеждам сред хора, защото имунитета й много много пада и за нея е по-опасно да лепне някой друг вирус, отколкото да зарази хората. Същото важи и за мъглите

# 718
Здравейте,момичета!
Аз така за малко,да се разпиша,да не ме забравите...

# 719
  • София
Е защо толкова за малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт