СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 167
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро мацки!
Брех явно аз ще съм най-активна тия дни...хаха
Анита,   aguto на колко тласъка излизат пъпките бре..., че на АНгел от събота не са излизали нови, а тези почнаха да зявахват...Да очаквам ли още  Thinking
Кати си я оставих в къщи....видя ми се много кощунско да сложат групата й под карантина точно по Коледа и още 20-30 родители да броят дните до изшарване на децата им....точно преди празниците...Та такам..ще откачам с две деца в къщи....Като не се карат е добре, но като почнат дасе дърпат за играчки направо ...миидва да ги смачкам Laughing

# 721
Амиии.. във вторник имаше 3 пъпки, в сряда излязоха повече, в четвъртък още повече и това беше..  3 дни. сега почти всичко е завехнало ама пък как буха.. не е истина. следобеда ще ходим да я чуят.
поне мисля че не е заразна вече и ще мръднем до магазина..

# 722
Добро утро  Party

Снощи оставихме децата при нашите и си изкарахме чудна вечер с приятели, малко кино, малко лаф, колко му трябва на човек  Laughing

За сега съм само с Боби, който обикаля като муха без глава наляво надясно и се чуди от къде да я подхване с белите. Реших да си го оставя и тази седмица, а другата ще го пусна само за тържеството и това ще му е, малко да се стабилизира от тези болести, че за три месеца три аб и куп сиропи и капки ми се видяха множко, че и финансово удрят доста. Ще я кара сега на витамин ц и малко пробиотици и да видим докога така.

Още се чудя за играчки за Боян - харесах разни строители с животни на Мега Блок и още една фирма, на Литъл пипъл има няколко неща и се чудя дали да не добавим още нещо към играчките от тази серия, чудя се и за сервиз за готвене и изобщо нямам грам идея. Коко ми е ясен. Мерси за идеята за Джъмбо - доста рамки има и то на изключително приятни за джоба цени.

Вашите хлапета с какво се забавляват през деня - имам предвид освен игрите, които евентуално им предлагате - гледат ли филмчета. Боби е само на песнички на компа и то доста бързо му омръзват - горе-долу за 20 минути, по филмчета, ама хич не се заглежда - сега уж Мики маус върви - пълен трап. С две думи какво правят по цял ден като са си в къщи.

# 723
Дара гледа мишлето фиго в момента..
помогна ми да оправим миалната - слага вилиците и тн в чекмеджето
иначе книжки, строител, реди някво влакче, слуша мн песнички, танцува.. абе полудявам аз Simple Smile

# 724
Моето скоро не се е разболявало  Grinning Днес за пръв път платих пълна такса на яслата  Mr. Green много съм доволна ...
Иначе събота неделя като е вкъщи, реди пъзели (то си и отнема поне 20-30мин ако я оставя сама) защото са повечко частите, тя хем се нерви че неможе лесно да стане, хем пък се амбицира още повече да го направи.
Има опъната палатка в нас, та се крие много и в нея, колелото без педалите е в нас, доста готви, затова за коледа ще получи кухня от едната баба. Детски рядко се случва да гледа, но устата й постояноо зее. Знае хиляди песни и само дудне, и си измисля сама други.
За Коледа ще получи това http://www.elc.co.uk/HappyLand-Cherry-Lane-Cottage/125417,default,pd.html та се надявам, да имам повечко тишина вкъщи  Laughing

# 725
  • Испания и Стара Загора
Еми,щом от събота не са избивали повече пъпки,значи не чакай повече.Всичко е минало. Peace
Аз избрах подарък за Андреа.Ето това -
http://1000regalosoriginales.com/wp-content/uploads/2011/10/Barb … os-originales.jpg
Да прави прически,че вечер като седна да гледам ТВ и тя веднага носи кутията с фибичките и почва да ми ги качи по главата.И се сърди като й кажа,че не искам. Rolling Eyes
А Алекс иска това :
http://pan.fotovista.com/dev/5/9/07249995/l_07249995.jpg

# 726
Браво на Ади Simple Smile само така да продължава с градината
И Дара откакто е тръгнала нямаше проблеми .. само 2 пъти за по 2 дни си е седяла вкъщи..  ама сега.. не му се вижда края още с това бухане
ходихме до магазина - взех наденица и разни бобове с идеята да ги пробвам как ще станат в гърне .. та ще експериментирам Wink
за подаръците.. не мисля да й взимам играчки (бабите предполагам ще се погрижат) ще й купим нови ски обувки, че тези от миналата година са й малки

# 727
  • София
aguto да не е някаква алергична кашлица...вървяла си с шарката. Нашата педка, затова изписа  зиртек...Значително му намаля кашлицата...абе остана едно сутрешно подкашляне...за разлика от преди, дето имаше по всяко време една странна кашлица...Гърдите са му чисти...аз си мислех, че не сме излекували стафилокока, ама педи каза, че си симпотом на шарката..не е задължителен обаче...
Иначе викате, каквото било с пъпките било....еми супер...сега му ги броих хахаха на лицето има 13 бр. само и по толкова горе долу на гърба и на корема...на краката по 2 3 ...доста скромно мисля....Ще видим КАти как ще е  Thinking
В къщи като са двамата си играят многохубаво /е като решат де/ Днеска примерно подреждаха дървената къща за кукли, украсяваха я с коледна украса...абе сутринта доста време се занимаваха...Аз пък подредих вагоните с играчки и поизхвърлих, че нали ще има нови попълнения....Като е сам, рядко се заиграва..основно ми се пречка...но ако се заиграе е с една нещо като писта и бута колички, реди дървените пъзели...и с разни момичешки неща...готви на една кукла, увива я с одеало, храни я..абе женски неща  Laughing

# 728
Я да се разпиша набързо, тъкмо съм катурнала и двете девойки да спят.
Еми, то пък откакто решихме да се видим в такава серия влязохте, че..... Дано минава без усложнения и всичко да остава в старата година  Hug
Аз няма да ви казвам как лекичко полудявам. Ива е влязла в някакъв кошмарен период от около 10-тина дни. Причината е, че пробиват последните два кътника - горни и е някакъв ад. За първи път я виждам агресивна, стиска зъби и посяга да удря и понеже знае, че при мен и баща й лошо ще стане, посяга на Миа  Rolling Eyes Пищи като за световно, отговаря ми с такъв тон и думи, че понякога съм лееееко безпомощна и адски неподготвена /та по повод на темата кой колко говори - моето си говори доста/. Взех да чета книгата "Изкуството да бъдеш родител", дано ми помогне, че без нерви останах. За подаръците - от намаленията в Комсед й взехме кухня за готвене, но сега е на вълна Мики Маус и като рече, че иска Мики Маус с панделката /разбирай Мини Маус/, сега баща й ходи да купи и него. За игри - много си играе с кукли /готви им, преоблича ги, реди ги и ги прегръща да се целуват/, гледа си книжки, обича да гледа филмчета - по канала Дисни има Джуниър блок всяка сутрин и почти не пропуска.
Толкова успях да напиша преди да ревнат и двете..... до скоро и по-бързо да се оправят болничките  Hug

# 729
  • София
Smile'S да бе все заразни заболявания. Добре, че серията е без ексцесии и всичко се кара много леко, че иначе не знам какво щеше да е. Викаш без нерви остана - това е добре  Laughing поне няма да се ядосваш хахах това в кръга на майтапа де...но те разбирам напълно.
Ангел се облича и иска да излиза навънка, не знам как ще го удържа още няколко дни без излизане...горкото дете....

# 730
Варицелата е много опасна за бременни жени, особено в първите седмици и може да нанесе големи бели. Ако детето ми хване варицела и трябва да го гледам у дома в такъв момент, хич няма да съм щастлива.

Бебешондел, съжалявам ако съм те притеснила излишно  Hug

# 731
  • София
Варицелата е много опасна за бременни жени, особено в първите седмици и може да нанесе големи бели. Ако детето ми хване варицела и трябва да го гледам у дома в такъв момент, хич няма да съм щастлива.
За бременни неизкарали варицела...поне така четох..иначе се предавали антитела...ПРавят се някакви изследвания и може да се бие ваксина, ако не си карала варицела..но всичко това преди да забременееш.

# 732
Ама Еми, аз не питам кой е боледувал предварително, ваксиниран ли е, а има и непланирани бременности   Wink

# 733
  • София
Така написано реших, че ще си нещастна ако си бременна и детето ти е с варицела...Не мога да кажа, че съм нещастна, че е болен защото кара супер леко болестта. Рано или късно тая варицела се изкарва....Доволна съм, че е пушка, няма поведение на болно дете, храни се добре и такам....е единствено не се изморява достатъчно, защото не излизаме, но и това ще се изтърпи.
Ама Еми, аз не питам кой е боледувал предварително, ваксиниран ли е, а има и непланирани бременности   Wink
Ще си спазя карантината, като една отговорна майка, мислеща за бременните и разни други хора дето не ги питам дали са изкарали варицелата или не  Wink
Дори не пуснах Кати на градина да им спестя предколедна карантина....Е повече не мога да дам от себе си... Laughing

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 20:14 от EmiR

# 734
 Laughing не знам защо го прие като нападка към теб. Точно обратно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт