СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 237
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Викаш не съм изпуснала много...Абе не знам, ама с КАти на тази възраст вече и на цирк бяхме ходили..Нещо с Ангел не смея да го правя, като го знам къв е шавлив и не сяда на едно място и все иска навънка да е... Thinking Дори и на гости като ходим си влачи дрехите да се облича и да излизаме  Laughing
Атракцион защо не ми се зарежда "личен опит от хомеопатия"...искам нещо да видя, че там съм го писала...ама не става Thinking

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 20:19 от EmiR

# 451

Атракцион защо не ми се зарежда "личен опит от хомеопатия"...искам нещо да видя, че там съм го писала...ама не става Thinking
EМи, сега ровнах - не ти излиза, защото и на мен не ми излиза - цялата ни дискусия я няма. Който е админ на страницата я е затрил  Sunglasses

# 452

EМи, сега ровнах - не ти излиза, защото и на мен не ми излиза - цялата ни дискусия я няма. Който е админ на страницата я е затрил  Sunglasses

Според мен като са сменяли интерфейса на групата са махнали всичко, и на декемврийската тема така стана.  Нали темата бяха със стария облик и после ги направиха като новите.

Напишете пак кой какво е ползвал, много ще ни е от полза.

# 453
Аз скоро четох там-да речем преди седмица, нямаше проблем, Както и да е  Crazy

# 454
Хм, някой нарочно ли да го е затрил  Thinking

# 455
  • София
Баси аз там си пишех основните рецепти дето ми е давала педи....нямам ги на друго място....а и не ги помня Crossing Arms Ако пишете на някой админ, дали ще даде поне част от инфото  Laughing

# 456
Момичета, за томболата сме пренебрежимо  малко, не че няма да я направя де....

1.Атракция
2. Емир
3. Надина
4. Соник
5. Бебешондел
6. d34
7. Kri6kami6ka

Вижте се в списъка и до утре вечер давайте заявки......

# 457
Добро утро, то вече ден де!

Надина, писах ти на лични, да ме включиш и меен .
Вкъщи нямаме нет, т.е. нямаме лаптоп. Малкия го "изкъпа" с вода и ... нещо отказа .

Аз се завърнах на работа  ooooh! , дребното на ясла .
Ние сме 25-26 номер. Апрески му взех и аз за зимата, 25 номер, но нещо ми се малеят, май ще взимаме още едни  Thinking .Яке не мога да му намеря дебело. Имаме едно но ми се вижда тънко, уж поларена подплата, ама .Сега в нета гледах едно с влакчето Томас, дали сте го виждали , дебело ли е   newsm78 ? Понеже ни еме на вълна Томас и Мики маус  ooooh!, мъжо взе да недоволства , че не може да гледа тв.

Пописах малко, сега да взема да поработя ... Хубав ден Ви желая!

# 458
Здравейте!
Аз писах, че няма да участвам в томболата, защото след два дни влизам в осмия и не се знае дали няма да оставя някого без подарък, а пък таткото няма да се хване да я свърши тази работа. Peace
За обувките - Валери носи 24-ти номер, но му взех ботуши 25-ти. 26-ти номер беше огромен, просто не можеше да върви, всеки модел различна номерация. Надявам се да не купувам други ботуши този сезон.
В събота си прекарахме много добре, детето взе да търси и баща си вече, и на мен ми остана достатъчно време и да сготвя и да се изкъпя. И на разходката се разбираха, просто чудесно.
Ивилда аз заради този Мики Маус скрих компа и не го вадя, когато детето си е вкъщи.

# 459
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Днес съм много ранобудна.Изпратих майка ми и баща ми на летището.Sad

# 460
  • София
Добро утро и от мен..
Кати най-вероятно е с конюктивит...очите много секретират, не я сърбят, но сутринта се събуди със залепнали от гурели очи. Снощи след ДГ се почна... Thinking Днеска ще ходим по лекари  Confused Не знам как ще ги опазя един от друг, непрекъснато се пипат....ква хигиена да спазвам..а толкова заразно това нещо...аз досега не съм боледовула от конюктивит..но никога не е късно Laughing
Анита  Hug дано скоро пак дойдат...

# 461
  • София
Еми, дано се преборите бързо с конюктивита Hug Наистина е ужасно заразно това чудо, аз веднъж от чужда кърпа го прилепих.

Аз нямам с какво да се похваля, тия дни нещо много работа имах и още се съвземам. Mr. Green

# 462
Еми, дано да ги опазиш! Аз имах на пролет няколко пъти, но явно не беше вирусен, а от дразнение, защото само се зачервяваше лигавицата и не секретираше обилно. Единия път ходих на офталмолог - много притеснена да не заразя детето, тя каза, че не е заразно Rolling Eyes. АЗ се учудих, но и Валери не се разболя. Втория път с хомеопатия. Накрая установих, че става от един мицеларен разтвор за почистване на грим.
Но така или инъче ми казаха - пипна ли си очите да се мия веднага и да се трие всеки със собствена кърпа. И сега ми е останало да не бърша детето с нашите кърпи.
Я кажете по този повод - каква ви е сутрешната програма - миене на лице, ръце, зъби\ веднага след като станете или по-късно\ закуска. Валери сутрин е мега, супер крив и нищо не иска да прави. Най-много мрази да му мокря лицето. Даже и като се къпем го гоня из ваната, за да му измия хубаво лицето.

# 463
  • София
Водих я на очен, каза със сигурност, че е бактериален конюктивит...Всех секрет и от носа /макар, че няма хрема, но явно отзад на дълбоко има някакъв процес/. А и в ДГ се оказа, че в петък е имало дете с конюктивит. Та ще видим...и да се се зарази Ангел имам вълшебни капки, дето очната каза, че блокират процеса до 2 дена и след 2 вече не е заразен...Та си отдъхнах малко. За капак ми вдигнаха и колата....некви от блока се оплакали, че съм спряла на тревна площ - то едно място, дето хвърлят съчки, боклуци и т.н., няма знак, не е тротоар...та всичките коли дето бяхме спрели там ги вдигнали ...1 час висях с Кати да си я взема, абе луда работа....Поне не ми направиха акт де  Laughing

# 464
  • София
Я кажете по този повод - каква ви е сутрешната програма - миене на лице, ръце, зъби\ веднага след като станете или по-късно\ закуска. Валери сутрин е мега, супер крив и нищо не иска да прави. Най-много мрази да му мокря лицето. Даже и като се къпем го гоня из ваната, за да му измия хубаво лицето.
Никаква програма нямаме сутрин. Embarassed Вечер са големи процедури преди лягане, ама сутрин нещо съм небрежна...

Общи условия

Активация на акаунт