СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 226
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Забравих да пиша за програмата....Ангел е супер стриктен...става, съблича си пижамата, облича се /напоследък държи сам/, мие зъби и закусва. Кати  пък обича да се помотка по пижама, понякога първо се мие, после закусква, понякога обратното....там нещата текат по друга линия Laughing зависимост от настроението ....

# 466
Здравейте!
Тъкмо днес изпитвах угризения, че сутрин нещо хич не смогвам и Ива първо сяда да закусва и то по пижама  Blush Ама уж се разбрахме с татито той да я оправя сутрин, но се изхитря - обува й чорапи и я пуска да дойде при нас, пък той си доспива. Но мойта мацка напоследък е много трудна с тез процедури, преди обожаваше къпането, но откакто махнахме ваничката, че тази баня е по-студена, под душа са големи уговорки. Добре, че все пак е кокона та поне ми дава да й правя косата.
За номера на обувките - ами ние май сме с най-голям крак, въпреки че не е висока. Пантофите й са 24, но ботуши взехме 27 на Чипо с идеята да изкара зимата. Много бързо й растат крачетата.
И да ви се жалвам - това дете хич не иска да ми съдейства за памперса и бибата. Направо в чудо съм се видяла, разказваме й едни истории, уговаряме я, но тя хич не поддава. Омръзна ми с тези памперси, по цял ден това правя.
EmiR , дано Кати бързо се оправи и не го лепне и някой от вас. Сутринта мислех тези дни да се организираме. Като сте във възможност сигнализирай  Hug
Анита,  сигурно сега ти е мъчно Hug

# 467
  • София
Ами Smile'S и аз си го мисля, ама нали борихме стофилокок с Ангел...сега чакам да минат 10 15 дена да видим дали сме го уморили...то Кати се разболя и въобще не смея да ти предложа да се видим, че не им е чист косъма на моите  Laughing. Като са оки ще звънна.  Верно, не изглеждат болни, не кашлят, нямат сополи...ама аз като си знам, че има нещо....не предлагам...

# 468
Томболата :

Емир и d34
Атракция и Ивилда
Кришка и Бебеш
Соник и Надина
Слагам лимит около 10 ина лева, без изхвърляции моля и наблегнете на символиката, плийс.

Моля адреса на Анита и Ники на лични, а и ако някой друг иска картичка от странстващите да прати адрес.

# 469
  • Испания и Стара Загора
Къде сте всички? newsm78

# 470
  • София
Тук съм аз, ама нещо нямам с какво да се похваля.

От кога и до кога ще изпращаме подаръците? Да си сложа един римайндър, че съм много завеяна напоследък и като нищо ще забравя. Crazy

# 471
  • sofia
Добър вечер, лейдис!
Не мога да се докопам до компютъра от Петко...Обсеби ми най-скъпоценното...
Аз нещо се разболявам, май, дребното, за да ми е още по-гадно, днес отказа да спи на обяд, а също и да яде и да слуша...Съответно в 7 беше върха на истерията и заспа.
За хвалене нямам никакъв матРял. За оплакване се намира, но ще ви го спестя.
Аз ще пращам армаганите на Бебеш след 15-ти, щото тогава ще имам парични постъпления. Малко късно, но от сърце. Wink

# 472
  • София
Здравейте мацки...
И а з съм си тук...ама нищо интересно...При КАти положението доста бързо се оправи от към очи...но нещо почна да подкашля...така че най-вероятно бактерияте е слязла в носа...Днес поне ще разбера каква е гадта и ще я морим...Ангел и аз още не сме с подути очи, пък да видим....дали ще устискаме....
Днеска Кати има и имен ден...та почерпете се за нейно здраве  beer3 beer2 Wine Glass kaffeetrmker_2 morning Coffee baloni
Ще празнуваме скромно, поради факта, че е заразна ..най-вероятно само нашите ще дойдат, щото свекърите нещо се смотаха, като разбраха, че е с конюктивит хахаха...та такам...Хем ми стана смешно, хем тъжно....както и да е .

# 473
  • София
Ще празнуваме скромно, поради факта, че е заразна ..най-вероятно само нашите ще дойдат, щото свекърите нещо се смотаха, като разбраха, че е с конюктивит хахаха...та такам...Хем ми стана смешно, хем тъжно....както и да е .
Вярно ли са се скатали заради такова нещо? Crazy
Иначе да ти е жива и здрава именичката и да расте все такава кукла хубава Hug

# 474
Еми,Честито ти именничка да е жива и здрава и многоо щастлива!Весело искарване на пук на всичко Simple Smile   bouquet

# 475
  • sofia
Честит имен ден на Емината Кат!!!   bouquet

# 476
Честит имен ден на Катето, да е жива и здрава и да слуша мама и тате !!!

# 477
Честит имен ден на Кати! Simple Smile голямо име да стане!
Ние нищо интересно.. имат варицела в градината.. та чакам и Дара да се тръшне.. обаче пък аз не съм я карала.. и ще пукна сигурно  ooooh!

# 478
  • София
Мерси за пожеланията мацки!
МБ е чиста...очната е категорична, че конюктивита е бактериален и явно става въпрос за не добре направена посявка хахаха, досега такова нещо не ми се беше случвало. Та лечението продължава без МБ реално...квото такова.
aguto  споко - на 33 години карах варицела....много леко, с много малко пъпки...червено винце да избият по лесно пъпките  Wink и никакво чесане...хем знаех, хем такава дупка имам на лицето от една пъпка...Какво стана на на Дара бактерията? Преборихте ли я...

# 479
Честит имен ден на Кати! Да расте здрава, умна и все така чаровна! Много весели игри и незабравимо детство!

Общи условия

Активация на акаунт