„Всичко ще направя за това дете!” и пушенето

• 45 726
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 1 170
Какво значи "привилегиите " на здравната каса?  hahaha hahaha hahaha
Сякаш не плащаме  всички работещи осигуровки....

# 1 171
Ами аз си плащам достатъчно осигуровки, пък от 5 години не съм посетила лекар. Така че моите не посещения спокойно могат да отидат за детето ми - като дете на пушач. И вие да се кротнете вече! Ще си докарате некоя болест от злоба вече  ooooh!

Бъркаш злобата с възмущението. А вие защо досега не се укротихте?

# 1 172
  • Sunshine state
И аз съм дете на заклети пушачи,но боледувам изключително рядко,да не кажа и хич.Не съм посещавала лекар(освен личния си за профилактичен преглед и на ЖК) НИКОГА.И аз си плащам осигуровките като поп,ама не мрънкам,че с тях чуждите хора се лекуват,защото е меко казано ГРОЗНО...   Naughty Би ме било срам дори да си помисля подобно нещо,да правя сметка как с парите ми друг се лекувал..  ooooh! Има нужда-лекува се.

# 1 173
Ами аз си плащам достатъчно осигуровки, пък от 5 години не съм посетила лекар. Така че моите не посещения спокойно могат да отидат за детето ми - като дете на пушач. И вие да се кротнете вече! Ще си докарате некоя болест от злоба вече  ooooh!

Бъркаш злобата с възмущението. А вие защо досега не се укротихте?

Мен не ме слагай с кюпа  Stop
Аз влизам от време на време да почета -как се скубете вече за косите, нещо, което всъщност издава много  Peace Независимо дали си или не си пушач!

# 1 174
Момент - всички, които не са съгласни с вл продават цигари, така ли се оказа?  newsm78 Боже, прибери си вересиите!  hahaha

Които фанатизирано атакуват непушачите в тази тема. Те първо започнаха с отказалите се пушачи и ги направиха на нищо. От какъв зор?
И извадиха от 99дерета вода, за да докажат че всяка бременна е в правото си да пуши! А ние,  които сме на по-друго мнение нарушаваме нейните права!

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:38 от vl

# 1 175
  • София
Хей, много лесно палите моторетката!
Раздавам фафли за успокоение

Това със Здравната каса, беше само  "пръстче", а вие направо отхапахте ръката.  hahaha hahaha hahaha Разбира се, че здравната каса е на солидарен принцип - всички плащаме, ползва този, който има нужда. Това е ясно и на децата в първи клас.

Ей пушачи, продължавайте да си димите! Пречите не пречите все тая. Който каквото си направи и Господ не може да му го направи.

Ей непушачи, продължавайте смело. Законът или естественият подбор накрая ще ни защити!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 176
  • София
Тя дори и фафлата СПОКО не се вижда от този тютюнев дим!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 177
Твърде много емотикони за някой, който не страда от никотинова абстиненция. Simple Smile

Да не би друг да е проблемът?

# 1 178
  • София
И аз съм дете на заклети пушачи ......

Едно време така започвахме автобиографиите си: Дете съм на бедни родители инженери.  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 1 179
Значи държавата няма право да "ограничава свободата" на майката-пушачка и да й забранява да пуши поне докато е бременна, а след това същата тази държава е длъжна да осигури лечение на детето й и ако не го направи пак са нарушени "личните" права на тази майка. А статистиката е ясна - децата на пушачи боледуват по-често. Следователно по-често ползват "привилегиите" на здравната каса, а пушачите не плащат повече за това.
Защото не може да го докаже. Не е вярно и това, че пушачите ползват по-често здравната каса.
По тази логика на мен ще трябва да ми връщат пари.

А, чакай! Има време! Зная какво означава 55г. пушачески стаж! Пред очите ми беше.

# 1 180
След като аз, непушачката и непиячката загубих първото си детенце, имам вече много по-различен поглед върху нещата. Не пропих и не пропуших заради горното, но сякаш точно за мен някой е измислил, че прекаленият светец и Богу не е драг. Така се чувствах и все още го чувствам.
Принципно никотинът съсирва кръвта и може да причини лошо захранване на плацентата и единствено това е причината човек да се замисли преди да реши дали да припалва. Има го и лекарското мнение, че рязкото отказване е също толкова вредно.
Конкретно по зададеното мнение - когато планираш от толкова далече бременността си е добре да положиш и това усилие, за да подготвиш тялото за бъдещата бременност.  

# 1 181
  • Sunshine state
Не съм била родена,85 съм,сега пишем CV-та  Mr. Green
И аз съм дете на заклети пушачи ......

Едно време така започвахме автобиографиите си: Дете съм на бедни родители инженери.  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
 Peace

# 1 182
  • София
Твърде много емотикони за някой, който не страда от никотинова абстиненция. Simple Smile

Да, проблемът е друг и ако можеш да го видиш, предлагам в замяна един стек от твоята марка цигари!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 183

И аз започвам да си задавам този въпрос.  Peace
      Като свършат думите, почват да говорят емитикомите.

# 1 184
Ей непушачи, продължавайте смело. Законът или естественият подбор накрая ще ни защити!!!  

Това,последното всеки го застига-рано или късно.....

Общи условия

Активация на акаунт