Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Bulgaria-Italia
Много е вкусна да. А за да не се троши при вадене от формата трябва да го изчакаш да изстине напълно  Naughty   bouquet

А парченцето на снимката е точно вряло  Laughing Ама на кой му търпи търпилото  Crazy

# 46
  • varna
Луча,страхотна идея за пълнен карфиол!Може ли рецептата?

# 47
Да се запиша и аз в тази вкусна тема.

риба тон на фурна

наденица на скара

къопоолу

# 48
Да,наистина е така  Grinning
тази рецепта аз научих преди две седмици .Водих дъщеря ми да играе в парка ,там срещнахме нейна съученичка (3 клас са децата) ,и детенцето ми казва „Ако знаеш моята майка каква вкусна торта с шоколад прави!„ И аз нашега и казах „Ами мама да ми напише рецептата„ .
Още на следващия ден ,дъщеря ми донесе подробно написана рецептата и аз я спретнах веднага .Много се хареса у дома,днес я оравих за втори път и реших да я споделя с вас.Наистина е много лесна за приготвяне и вкусна  Grinning Heart Eyes

Може ли да напишеш рецептата?

# 49
Сутрешна закуска

Омлет

# 50
  • Sofia
Ето и от мен една сметанова торта:

# 51
При нас от вчера

Леща

Доматен конфитюр

# 52
  • Bulgaria-Italia
Да,наистина е така  Grinning
тази рецепта аз научих преди две седмици .Водих дъщеря ми да играе в парка ,там срещнахме нейна съученичка (3 клас са децата) ,и детенцето ми казва „Ако знаеш моята майка каква вкусна торта с шоколад прави!„ И аз нашега и казах „Ами мама да ми напише рецептата„ .
Още на следващия ден ,дъщеря ми донесе подробно написана рецептата и аз я спретнах веднага .Много се хареса у дома,днес я оравих за втори път и реших да я споделя с вас.Наистина е много лесна за приготвяне и вкусна  Grinning Heart Eyes

Може ли да напишеш рецептата?

Има я в любими рецепти!Кликни на подписа ми  Wink Hug

# 53
Здравейте кулинарни вълшебници !  Hug
Много , много вкусно е при всички ... newsm22   chef   bouquet

MG 18 , пеп-4о- Мъхлама направих по рецептата на Ердинч - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518936.msg16525566#msg16525566

от мен - Шоколадов крамбъл с круши и смокини

# 54
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
тутманик със спанак и сирене /много жълто стана не от фотоапарата, а от домашните яйца, които ми даде една баба в далечно село около Белоградчик/

# 55
А аз се сдобих с нови силиконови формички за мъфини и направих два вида:

- класически френски мъфини

- бадемови мъфини с кафе и ром

# 56
ПЪЛНЕН КАРФИОЛ

За феновете на карфиола страхотна вкусотия!

Нужни са глава карфиол, кайма, майонеза, подправки

Карфиолът се вари 10-ина минути в подсолена вода, като внимавате да не го преварите. Изважда се и се оставя да се отцеди. В това време се приготвя каймата – каквато искате – пилешка, свинска, смесена. Подправяте по ваш вкус – сол, лук, чер пипер, кимион, накиснат във вода или мляко и изстискан хляб, яйце, общо взето като за кюфтета.
Внимателно разтваряте „цветчетата” на зелето и пъхате между тях кайма. Аз го правя с нож, по лесно ми е. Запълват се всички празнини. Не е трудно, защото карфиолът (ако не е преварен), е достатъчно еластичен. Полученият „мозък на Айнщайн”  поставяме в тавичка, намазваме го целия с майонеза и пъхаме във фурната. Печем около половин час до готовност на каймата. Получава се нещо страшно вкусно, гарнитурата по ваш вкус.

Ако преварите случайно карфиолът, пак става, но трябва мноооого внимателно да поставяте каймата, за да не начупите главата карфиол.

Количествата продукти не са указани, защото зависи от главата карфиол. Ако ви остане кайма - правите си кюфтенца или пълнени чушки, или.........каквото ви хрумне.

labrex

# 57
Здравейте майсторки Hug
Страхотни вкусотии сте сготвили всички!  bouquet
Pety  зашеметяващо меню Heart Eyes ,bliznacite2004 разкош! Crazy ,marabu  обожавам омлет,в който има доматчета Heart Eyes  ,tupunci  чудна торта Peace

От мен повече от скромно,но е от липса на време  Embarassed
баница,супа топчета и....бисквитена торта Grinning

Пожелавам Ви много усмихнат петък! Hug

# 58
VERABEL ще дадеш ли  рецептата за пържени чушки със сос от сирена и мляко

# 59
  • София
    Момичета, прекрасни сте и сте големи изкусителки! Няма нещо,което да не ми се дояде! Peace

От мен нещо, което се каня отдавна да правя и все отлагах, а много ми се хапваше.

Общи условия

Активация на акаунт