Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 141 063
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе/София
еликсир,

това сладка пита ли е или само пълнежът е сладък?
Имаш ли я изпечена?

Не съм Елексир,но ще ти кажа ,че това е от темата за козунаците.Невероятния козунак на Мина.Пробвах и обрах овациите с него,пробвай и ти и няма да сгрешиш.

# 136
  • Sofia
Благодаря, 3xi!
Може ли линк?

# 137
Тари,заповядай линк ! Peace

Трикси,благодаря ти,мила! Hug

Илианче,и тук да те поздравя за много оригинално оформената питка,ще се опитам да я направя и аз! Peace

# 138
  • Varna
Зиче, какви конци, какви питки. Радвам се, че се уча от такива майсторки като вас
Ninfil много е красива питката ти
Tari Tasartir, много е красив слънчоглед, такъв модел питка още не съм правила
J M M , много ми харесва питката ти, а пък за такава височина само мога да си мечтая.
Ilrai78 голяма красота
еликсир, направих днешната си пита по твой модел, но със сирене във формата за кекс
Това е питата ми за днешния празник, имаме именник в семейството, да ни е жив и здрав брат ми Михаил Hug

# 139
  • ГОре на черешата...
Галка, чудна питка, да е жив и здрав брат ти  bouquet!

И аз имам именици днес - мама, тате, съпругът ми и малкият ми син - ето и питката, която омесих днес за тяхно здраве - оформлението е ясно - по Валентина Цуркан, благодарение на Лабрекс -    Hug!

Получи се едно страхотно, пухкаво и меко питище, едва го побра най-голямата ми тава, то си и личи - нямаше достатъчно място за листенцата и се подгънаха в ръба на тавата...

# 140
  • Пловдив
ГАЛКА питката ти е прекрасна миличка Hug Hug HugБРАВО!
МАРИЕТА,да са ти живи и здрави имениците!
Питката е суперска и какви форми само си и направила.Много ми хареса. Peace Peace

# 141
  • Бургас
Еликсирче, точно това нареждане на питка имах предвид, което си показала с рулото.
Marieta, браво,страхотна питка. И аз отдавна съм хвърлила око на това оформяне.
galka, страхотна пита си спретнала. Много апетитно изглежда.

# 142
mari_eta да са ти живи и здрави имениците .
galkakm супер е  ,както и предната  Hug
ilrai78 тази Златна виторожка много  красива
еликсир това руло май съм го пропуснала  newsm78,ама ще се поправя като минат критичните дни без вода

# 143
Галка и Мариета-да са ви живи,здрави и обичливи именниците!
Питките ви са страхотни,комплименти за майсторството и за двете! Hug
Лабрекс определено ни отвори поле за творчество с тези линкове. Party

Аз днес спрямо вашите плетки се отчитам най-палочорската с лесен и много вкусен кашник по рецепта на Мариетка :

# 144
  • София
еееех, че вкусотии  Rolling Eyes
Мариетке, Андриан не празнува ли на Андреев ден  newsm78

# 145
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Еликсирче, божествено изглежда, и с тези мерудийки само си представям как се е омел за нула време...браво  bouquet!

Доника, не, празнува вчера, защото е кръстен на дядо си и баща си  - Ангеловци, а иначе самото име си има ден - на 26 август /само 1 ден след като той е роден/ е св. Адриан. На Андреевден празнуват Андрей - ковците

# 146
Мариетке,чуден е,стана страхотно вкусен и бе изяден до троха.Като сложим отрицателното време за правене,рецептата е за отличен,благодаря ти,че я сподели с нас!  bouquet

# 147
  • Varna
Благодаря на всички за хубавите думи  bouquet
Днес направих пита за именния ден на племенника ми Виктор който е на 1 г. и 3м.  bowuu Да ни е жив и здрав! Питката пък полудя толкова вкусна стана и ухае на козунак, маята е на  YUVA много съм доволна.

# 148
Благодаря на всички за хубавите думи  bouquet
Днес направих пита за именния ден на племенника ми Виктор който е на 1 г. и 3м.  bowuu Да ни е жив и здрав! Питката пък полудя толкова вкусна стана и ухае на козунак,.............

Ммм, направо от снимката си личи, чудесна е! Heart Eyes Да е жив и здрав Виктор!  bouquet

# 149
  • Sofia
Благодаря на всички за милите думи!
Галка, много пухкави и красиви питки, майсторът си личи.
Mari_eta, оформлението е много интересно, ще го пробвам някой път.
И кашникът на еликсир ме заинтригува.

От толкова проби ще стана 100 кила, ужас! ooooh!

И, нали както съм тръгнала - проба на празеника на Джемма.
И тук да кажа какво невероятно тесто е това с оцета - за пръв път правя, но си беше удоволствие отвсякъде - и месене, и втасване, и вкус!

Общи условия

Активация на акаунт