Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Мари, наистина питката ти има прекрасен вид.
Доста е сполучлива, а оформлението и е много красиво Peace
Поздравявам те Hug

# 316
Благодаря много,че ти е харесала.Пекох я в тази тава,че нямам кръгла,но пак се получи. Simple SmileСега се закрастих с тези питки и за Нова година пак ще направя и ще пробвам друго оформяне.

# 317
  • Пловдив
marimed Страхотна пита се е получила БРАВО! Hug  bouquet

# 318
Благодаря много,че ти е харесала.Пекох я в тази тава,че нямам кръгла,но пак се получи. Simple SmileСега се закрастих с тези питки и за Нова година пак ще направя и ще пробвам друго оформяне.
Имай предвид, че аз миналата година се научих да меся благодарение на този форум и като се ,,закрастих,, както казваш ти, освен, че качих за 2 месеца 5 килограма и че мъжете ми бяха повече от щастливи, че ядат мекици и топли питки, друго май не остана Grinning с което да се хваля.

# 319
  • София
Да ви следя   bouquet
Напоследък и аз съм се вманиачила на тема пити, погачи и т.н.
Тук показвате невероятни красоти. Вдъхновявате ме  Hug Peace

# 320
Ехе момичета какви красотииииииииии!Аз тоя път няма да се излагам и да си показвам питката,за да не ми се смеете.Пак проблемае ми беше голяма тава.Аз малка нямам де и не може да ми се надигне питката хубаво.Беше вкусна,но видът и .............

# 321
marimed Страхотна пита се е получила БРАВО! Hug  bouquet
newsm10 Още един поздрав и от мен!

Луча,благодаря ти! Hug Heart Eyes

# 322
  • Австрия
Привет момичета,

еликсир, чудесна идея, много хубави са станали хлебчетата! Направо да ги захапя от монитора.  chef

лу4а, ЗИ4Е, Zllate, Pea, marimed, прекрасни питки сте показали.  smile3501

Ето и моите. За кой ли път ги правя, но просто са ми станали любими. Тестото е прекрасно.
Питка слънце   ilrai78

Питка „Възелчета" stasi76

# 323
Нудел,благодаря ти,но моите хлебчета направо бледнеят пред погачите ти-невероятни!Особено възелчетата,която ми е особено любима, е перфектна! Peace

Тъй като тази и темата за оформянето станаха идентични няма ли начин да ги обединят модераторите? Thinking Поне човек като каже питка да знае къде да влезе и да си разгледа всичко на едно място,а не на две.

# 324
  • Австрия
Нудел,благодаря ти,но моите хлебчета направо бледнеят пред погачите ти-невероятни!Особено възелчетата,която ми е особено любима, е перфектна! Peace

еликсир, благодаря ти мила!   bouquet
А твоите хлебчета въобще даже не бледнеят. Те си имат друг чар. И нещо друго, в състава има пълнозърнесто брашно. Идеята на оформяне е едновременно простичка, но с голям ефект. В най-скоро време ще ги направя.

# 325
  • Пловдив
НИДЕЛ ,СТРАХОТНА ПИТКА БРАВО!

ЕЛИКСИР аз напълно съм съгласна с тебе за темите то и в двете си е едно и също обяснения показвания Peace

# 326
Постната питка, която спретнах за Бъдни вечер - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=319673594730391&set=a … ype=1&theater

# 327
Здравейте!Изпускам красотите тези дни ама в главата ми фондани и китки а ръцете ми по шарени от колкото са били по  Великден.
marimed страхотна е   bouquet
nudel33 и двете са страхотни  Hug
ДОМИНИКАНКАТА с какво тесто я прави ,много добре изглежда Hug
Аз ще ви покажа кравая за коледари ,който направих( и разбира се коледарите ми в къщи не са малко- макар и малки и си я изядоха  Laughing) разбира се не е печен в моята фурна и отново малко попрегоря.

И сега да ви пожелая весело посрещане на новата година  Hug

# 328
  • Австрия
Зравейте отново от мен,

J_M_M, ЗИЧЕ, благодаря ви за милите думи!    bouquet  bouquet  bouquet

Бързам да направя конкуренция на еликсир, но уви моите не станаха така ефектни както нейните. Ама иначе са си много вкусни.  Wink  Ще се ходи на поправителен, няма как.  Confused

# 329
.......... но уви моите не станаха така ефектни както нейните. Ама иначе са си много вкусни.  Wink  Ще се ходи на поправителен, няма как.  Confused

Ееее, nudel33, както казва понякога синковецът:"чи кво им е?" Чуднички са, иска ми се да си грабна едничко! Heart Eyes  bouquet
Изобщо смаяна съм, толкова красиви питки, няма да изреждам поименно, ама разкошни са всичките и по-своему красиви! Така е като се правят с мерак и майсторлък!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт