Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 043
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
J_M_M, благодаря ти Simple Smile Ето я рецептата - http://zornitsapizza.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html
Вкусничко става, като хлебче   Wink

# 331
# 332
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=350846098262626&set= … ype=3&theater

а тази направих за прощъпулника на малката

# 333
  • Пловдив
ДОМИНИКАНКАТА ,daritoooyyy  момичета пускайте снимки не линкове така затруднявате хората четящи тук ..
Ако не знаете как се прави вижте ТУК ИЛИ натиснете този знак   и в средата между двете img сложете линка. Peace
А за ФБ страницата е апсурдно просто да се пуска ,не всеки е регистриран там. Peace
Дай си снимката и в линка си сложи рецептата или линка за ФБ но така не е коректно. Peace

# 334
ЗИЧЕ, права си, в бързината понякога не ми се занимава и направо копирам линка  Simple Smile Приемам критиката ти  Simple Smile

# 335
Момичета,страхотни питки сте направили.А аз се чудя,освен сирене,какво друго може да се сложи в питката?Моята,на всеки лист,мазах с маргарин и сложих малко сирене.Някакви идеи?

# 336
Момичета,страхотни питки сте направили.А аз се чудя,освен сирене,какво друго може да се сложи в питката?Моята,на всеки лист,мазах с маргарин и сложих малко сирене.Някакви идеи?

Ароматни подправки, маслини, шунка, кашкавал, чушка нарязана.......

# 337
Мерси Лабрекс,а шарена сол може ли и става ли вкусно?

# 338
Мерси Лабрекс,а шарена сол може ли и става ли вкусно?

Става, да, ако имаш ароматна шарена сол, чудесно става! Бяха ми дали една със самардала, много ми хареса питката с нея. Peace

# 339
Сипер,ще пробвам така.

# 340
Новогодишната  питка

# 341
Лелеееее......от колко време не съм писала в една от любимите си теми.......Дано през новата година успявам......

Момичета, честита нова година!!! Живи и здрави бъдете, усмихнати, щастливи, прекрасни мигове да имате с любимите хора!!!!!!!Честитоооооооооооооо!!!!!!

Благодаря на Селма за оформлението, от снощи питката ми -

Лабрексче, чудничка ти е питката, душица.....

# 342
Лабрекс, не е честно на 01-ви януари след силно преяждане да изкушаваш в ефир с такава питка Joy Права е мама Цоци като я сравнява с душица, прекрасно изглежда.
Момичета, да ни е честита новата 2012 година Hug
Да сме здрави, щастливи и късмета да е все с нас и в ръцете ни, за да правим още по-прекрасни питки.

# 343
Здравейте мили момичета! За много години!
Следя темичката и се възхищавам на творенията ви, до сега обаче не съм писала..
Сега с Новата година се разписвам с три питки които добих куража да измайсторя надъхвайки се и слюноотделяйки от вашите постове  Mr. Green

за прощъпулника на малката / първата питка в живота ми  Party /

за бъдни вечер / не се получи на вкус, но дизайна е 6  Crazy /

и новогодишната пита / боята ми изигра лоша шегичка но пък и вкуса и дизайна ми се получиха и съм много горда със себе си  Blush /

Пожелавам здраве, късмет и още повече креативност в майсторенето на питки през новата 2012 г на всички!  santa2 Nature Snowman

пп. извинявам се за големия формат на снимките  Blush но или ставаха грамадни или миниатюрни, това беше златната среда  Peace

# 344
Погачата от снощи....

Общи условия

Активация на акаунт