Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Да си покажа и аз питката от вчера, явно тези дни всички сме правили питки заразени от показаните красоти

# 406
За много години на всички майсторки на питки, погачи, тутманици, баници и прочие вкусни изкушения! Толкова отдавна не съм се разписвала, че чак ме е срам, но пък на куп ще ви покажа това, което съм правила последно...да се надявам през новата година да имам повече време!

и ето изненада за мен, на Нова година половинката ме посрещна с тази питка, на место баница с късмети! И той прихвана покрай мен!

# 407
maqaami, след твоите красоти малко се притеснявам да покажа своите питки. Поздравления! Прекрасни са!  bouquet
Ето ги моите:

# 408
maqaami, emi03 , rosirai поздравления за хубавите питки!

Хайде и аз по оформлението на Лабрекс, разпространено от Мими Вичева -

# 409
Прекрасно, прекрасно Hug
Ей, момичета, ама вие сте като някакви факири в ръцете Peace

# 410
Хайде и аз по оформлението на Лабрекс, разпространено от Мими Вичева -

Маме, то не е и мое, на рускинята си е, по-скоро на комшиите сърби. Grinning Тестото на сръбската погачица ли е, страхотно ти е бухнала!  Heart Eyes  bouquet
Изобщо не знам що влизам в тая тема, такива съблазнителки сте всички с тия красиви питки (да не казвам подстрекателки), че се не траете!    bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet Ама нали ми е слабост темичката, пък и тестените нещица......
Само нещо напоследък се омешаха двете теми, идеята на другата за оформянето на питки и тестени изделия беше да се слага стъпка по стъпка оформяне, който е направил снимки на нещо интересно, сега стана малко каша, и тук и там питки без стъпка по стъпка. Не знам дали е възможно модератор да прехвърли снимките на питки от там в тая темичка?  newsm78

# 411

.... такива съблазнителки сте всички с тия красиви питки (да не казвам подстрекателки), че се не траете!    bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet Ама нали ми е слабост темичката, пък и тестените нещица......
....
Съблазнителки, че и повече от съблазнителки Mr. Green
Аз се зарекох, че ще отслабна малко и затова два месеца не месих нищо. Свалих 3 кг. за 1 месец.
После пак започнах да меся разни нещица Mr. Green и пак си върнах трите килограма hahaha

# 412
  • ГОре на черешата...
Свалих 3 кг. за 1 месец.
После пак започнах да меся разни нещица Mr. Green и пак си върнах трите килограма hahaha

Joy

Извинявай, на теб не ти е до смях, ама Crazy...

Лабрекс, подкрепям - в темата за оформянето би следвало да се пускат нови начини на оформяне на питки, по възможност стъпка по стъпка. Не виждам смисъл от 10 болярски или корони на готвачката например...ако имаш време - пиши на модератор, че аз май ще лягам, скапана съм - първи ден след ваканцията, май не мога да вляза в ритъм Tired...а какво ли им е на децата...

# 413
Пепика   Hug много ти благодаря за съветите ! Аз много обичам да готвя но сладкарството не ми се отдава особено , ей вчера се опитах един тъп кекс да направя безуспешно  Sick с печката не можахме да се разберем нещо  Mr. Green както и да е .. харесва ми това при питките че можеш да правиш красиви и вкусни неща излезнали от твоите ръце, а не купешки и в 90% от случаите нещата дори на вид да не се получат то поне на вкус са идеални  Crazy
Blue_eyes прекрасна ти е погачицата  Peace, поръчала съм си и аз разни семенца да почна да ръсвам и на моите опитни питчици, че хем по-красиво хем и по-вкусно  Wink
Мама Цоцоланка и моите лиги сега текат като гледам апетитната и страхотна на вид питка която си измайсторила  , за погачицата - ммм Grinning
maqaami, emi03 , rosirai
разногледа станах от красотите които сте пуснали   bouquet
Относно темата с оформянето, мен не ме дразни това че аз и още 10 други ще пуснат един модел питка  Mr. Green , дразни ме това че липсва снимков материал в 99 % от случаите  Tired , и такива овце като мен четат чужди сайтове за да черпят идея аджаба как да се усуче тази питка така красиво  hahaha много съм благодарна обаче на тези момичета които отделят време да заснемат процеса и в резултат аз да шашна всички познати с питката за прощъпулника на малката например   bouquet  bouquet  bouquet много благодаря за опита който споделяте!
Ето и поредната ми 3-та  hahaha питка която правих с тестото за погачицата и което стана мое любимо  Heart Eyes

# 414
Браво на всички майсторки!
Благодаря за похвалите, пак грабнах по някоя идея от вас, за което благодаря!
И май е крайно време и аз да направя една питка по оформление на Мими Вичева, че и другата тема вече прелива от подобни вкусни погачици! Grinning

# 415
  • Bulgaria-Italia
За много години момичета!
Да сме живи и здрави и да месим само за хубави поводи!

Днес спретнах едни гъсенички с Нутела
Аз лично ги предпочитам със солена плънка,но на госпожицата и харесват така  Simple Smile

# 416
Хе- хе, много оригинална идея са гъсеничките!  Simple Smile

# 417
  • Австрия
kasier, прекрасни гъсенички си направила. Много оригинално, браво!  smile3501

Като ви гледам, много започват да ме сърбят ръцете. Днес направих една питка Възелчета за една приятелка, която има днес рожден ден. Тестото е по рецепта на еликсирчето.

# 418
За много години момичета!
Да сме живи и здрави и да месим само за хубави поводи!

Днес спретнах едни гъсенички с Нутела
Аз лично ги предпочитам със солена плънка,но на госпожицата и харесват така  Simple Smile

Kasier може ли рецептата за тези гъсенички,чудни са!

# 419
  • Bulgaria-Italia
Pina  Hug
Nudel33 благодаря.А питката ти е чудна .На мен за съжаление не ми се получават  така  Hug
Gali D заповядай рецептата http://www.youtube.com/watch?v=vqv75trqNPA&feature=related
Уточнявам,че тетстото не е по рецептата от клипа,а е по рецептата за тутманик,ако те интересува ,кликни върху подписа ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт