Целулит - 2 тема

• 76 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
За тази електронна вендуза ми стана доста интересно, но не разбрах тя сама ли се движи или пак ти трябва да я местиш. Каква точно е разликата?  newsm78

Ами незнам. И аз търся инфо за нея. Затова писах тук.

# 376
Аз сега прозвъних за инфо за въпросната вендуза-човекът ми каза,че е от по-твърд материал,не трябвало да се маже с нищо кожата / Confused/ и някак си се отказах да я поръчам,въпреки,че не е скъпа.Ако някой от вас се престраши да я пробва,нека сподели,че електронно ми звучи много добре Simple Smile

# 377
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам в Благоевград има ли студио, което да предлага LPG процедури? Изчетох почти всички публикации, но не намерих инфо по въпроса. Затова се регсистрирах и ви питам. Благодаря ви предварително
пп: Не пиша много по форумите и не съм много сигурна, че това е мястото, ако не е, моля за извинение.
Поздрави!

# 378
  • София
Да споделя и аз моите резултати от процедурите с Vela shape,след 3та процедура съм и съм страшно доволна.Свалила съм 2,5 см. от дупето и 1,5 от бедрата,а пък и кожата ми се позаглади и видимо намаляха доста дупките от целулита.Замен резултата е супер.Обнадеждена съм, че и аз ще изглеждам лятото добре по бански! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Hug

# 379
  • Хасково
Момичета, може ли да ми кажете с какъв LPG апарат са ви правени на вас процедурите, защото попаднах на тази оферта http://bg.kolektiva.net/plovdiv/lpg-masazh-na-cjaloto-tjalo-ili- … aid=4e01fd8a9a5db с LPG Ендермология и цената ми се струва доста ниска   bouquet

# 380
  • в 1001-та нощ
с точно такъв, но в други студио съм получавала най-доброто ЛПГ  Peace

за лицето не повторих, защото съм с много деликатна и нежна кожа и около очите ми "посиня", не като бита, но ... явно ми напука капиляри и бях като недоспала .... отне ми време да се възстановя

така, че за тяло да, за лице - под условие  Peace

# 381
# 382
  • София
Момичета, в чуденка съм дали да си взема топлото антицелулитно олио Eco Spa. В момента не съм в София, а тук това олио е хит! Страшно ефикасно било ми казват, много загрявало (има екстракт от люти чушки), действието му продължавало 12 часа и не се отмива след масаж.
Става дума за това:
http://www.lideratrading.net/bg/catalogue/c/96/i/340/toplo-antit … slabvashto-olio/h
350 мл са 25 лв.
Търсих отзиви в нета, но не намирам. Ползва се основно в спа центрове....дори нямам идея дали се продава свободно на дребно (тук го продават обаче). И май ще взема да разнообразя малко, че все Икаров ползвам.
Но ще се радвам на отзиви все пак, ако имате.

# 383
Използвала ли си преди продукт със загряващ ефект?
Когато аз съм се мазала, винаги ми се напукват капилярите  Confused!

# 384
  • София
Да, ползвала съм гела на Almisan, бях пуснала и снимка по-напред в темата. Аз също имам капиляри, но не съм забелязала да се променят при ползването на загряващи продукти.

# 385
Тогава смело мажи с Еко Спа:)

# 386
  • София
Да, аз не съм притеснена за странични действия, по-скоро ме интересуваше дали наистина има добър ефект ако някоя от вас го е ползвала...

# 387
С такова олио мажат и в салона в който аз съм питала за антиц. процедури,не е на тази марка,но пак е с екстракт от люти чушки и загрявал много,казват че имал ефект. Аз лично не понасям силно охлаждащи и загряващи гелове и затова се мажа с Икаровото.

# 388
  • в 1001-та нощ
Lodsi, ходила съм в офиса на Лидера Груп преди време за една био-бебешка козметика, сега виждам, че са се преместили в Захарна фабрика  newsm78

Те работят само със салони, т.е можеш да вземеш маслото от салон, но ако ги попиташ може и да склонят да ти продадат  Peace

До колкото виждам е бг продукт  Rolling Eyes

# 389
  • София
a.l.e.n.a., и аз видях, че са в Захарна фабрика. Удобно ми е местоположението им, но ще си взема олиото от салон тук днес, само да го имат в наличност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт