Целулит - 2 тема

• 76 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, четох четох и ми беше трудно да разера от кое най -добър ефект има , искам да попитам някой правил ли си е пакет от процедури в Медея Варна или някъде другаде с апарат Cellu M6 Keymodule - http://medea.bg/page.php?22

# 481
  • София
Trina, би ли споделила уреда за кавитация, който имаш вкъщи и от който си доволна на каква честота работи. В темата за кавитация се твърди, че само на ниска честота 20-50 килохерца имало ефект.
Сега видях на линка, който си ми изпратила, че е на 40 КHz. Peace

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 19:53 от sandrella

# 482
Назад в темата четох, че велата не била за намаляване наобиколка. Смятам, че е тъкмо обратното - аз след 5 процедури имах -2 см на всяко бедро, и се усещаше на дънките, които бяха почнали да отесняват и да ми излизат телесата от тях  Blush

Правила съм досега 3 курса, мисля, че ще продължа да си поддържам по един курс на 3 месеца, но и Алена е права - движение и тренировки не трябва, ами ТРЯБВА! за ефективен и траен (най-вече) резултат.

# 483
  • Плевен
Назад в темата четох, че велата не била за намаляване наобиколка. Смятам, че е тъкмо обратното - аз след 5 процедури имах -2 см на всяко бедро, и се усещаше на дънките, които бяха почнали да отесняват и да ми излизат телесата от тях  Blush

Правила съм досега 3 курса, мисля, че ще продължа да си поддържам по един курс на 3 месеца, но и Алена е права - движение и тренировки не трябва, ами ТРЯБВА! за ефективен и траен (най-вече) резултат.
Браво, ти си моя човек!
Търсех някой да напише нещо добро за Вела и обиколките, защото аз още се чудя, но сега вече се реших Simple Smile

# 484
  • Плевен
как сте, момичета
влизам да блгодаря за клипа, който наскоро бе препоръчан в тази тема  http://www.youtube.com/watch?v=55XMHUqEgzQ&feature=fvwrel Hug - наистина ми помогна да разбера как по-ефективно да си правя масаж на краката - от 01.12.2011г се опитвам всеки ден да си правя масаж, поне по 1 път на ден - има ефект, но още има какво да се желае , а как ми е писнало вече/ и вендузите май зарязах/  ooooh!

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 23:12 от tea d

# 485
  • София
Здравейте, от вчера и аз съм на вендузи, че от противозачатъчните съм заприличала на буца целулит. В момента нямам възможност за професионална грижа, затова се надявам с вендузите да има някакъв резултат. Взела съм си и маслото на Икаров. Стискайте ми палци Simple Smile)

# 486
  • в 1001-та нощ
Успех  Hug ако имаш възможност си вземи и нещо за мазане след това  Hug

# 487
  • София
Какво например? Ползвала съм много лосиони, но не съм усетила кой знае какъв резултат. Може ми само серума на Нивеа, но той по-скоро стягаше кожата. Препоръчай ми нещо.

# 488
  • в 1001-та нощ
то, нещото няма да свърши цялата работа, но ако го ползваш след масажа ще е много по-активно и ще способства процеса на очистване, защото мястото ще е много добре кръвоснабдено, а като отмиваш и маслото след масажа и порите ще са отворени  Peace

можеш да огледаш за ампули - например на Лирак, но може и някакъв гел, крем, да не е масажен, а терапевтичен  Peace

продукти има много, наистина, от всякакъв ценови клас; казвали са ми, че по-скъпите наистина действат, но предполагам и това е относително  Peace

според мен трябва да се подхожда комплексно - да ползваш само кремче - не е достатъчно, но ако го ползваш след масаж - би било много по-ефективно - и масажа и кремчето  Peace

# 489
  • Пловдив
Момичета,чудя се на една оферта...включва 6 масажа с мед Rolling Eyes Пробвах преди време у дома,но...мнооого боли Confused Мислите ли,че са достатъчни 6 процедури?Ако някой си е правил да каже дали е болезнено.
И да кажем,че има резултат...после как се поддържа той?? Peace

# 490
  • в Кошера
Момичета,чудя се на една оферта...включва 6 масажа с мед Rolling Eyes Пробвах преди време у дома,но...мнооого боли Confused Мислите ли,че са достатъчни 6 процедури?Ако някой си е правил да каже дали е болезнено.
И да кажем,че има резултат...после как се поддържа той?? Peace

Каквито и да са процедурите, според мен 6 са малко. Поне 10, най-добре 12-15, в зависимост от степента на целулита. Иначе медените масажи в домашни условия имат ефект при мен. Но си трябва постоянство и поддръжка.  Peace

# 491
хайде някой да се престраши и да пусне снимки преди/след масаж с вендузи или LPG или каквато и да е процедура. Защото имам чувсто , че всички сте така слабички и все има ефект  Simple Smile а при мен положението е  Embarassed. Аз почвам от днес с масажите с вендуза и да видим. След месец ще споделя резултат.

# 492
  • Плевен
хайде някой да се престраши и да пусне снимки преди/след масаж с вендузи или LPG или каквато и да е процедура. Защото имам чувсто , че всички сте така слабички и все има ефект  Simple Smile а при мен положението е  Embarassed. Аз почвам от днес с масажите с вендуза и да видим. След месец ще споделя резултат.
А бе то принципно при тези, които имат повече целулит и са по-пълни би трябвало резултата да е по-видим и по-бърз, тъй като има повече за махане.

# 493
  • София
Записвам се при вас, макар че към днешна дата не мога да се похваля с премахнат целулит. Но нямам и много опит в борбата с него. Днес си взех белия антицелулитен гел на Eveline, по спомен имаше положителни отзиви за него във форума. преди време ми бяха попаднали малко мострички на Vichy Lipo-Metric, стигнаха ми за около седмица и имаше ефект честно казано, но така и не си го купих, скъпо ми беше. Сега възлагам надежди на Евелин, пък да видим ..  Peace

# 494
  • София
Аз след малко ще си правя шестия вендузен масаж и мога да кажа, че съм доволна. Не знам дали е самовнушение, но ми се струва, че кожата ми се е позагладила, а целулита, е, има си го още, но няма да се отказвам. Да видим дали ще го махна или поне скрия за морето. Сега съм и на диета и пия много вода, само за последния час пред компютъра ударих литър.

Общи условия

Активация на акаунт