Целулит - 2 тема

• 76 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Момичета простете невежеството ми,но имам следния въпрос.Може би някъде е обсъждано,но...целулитът тежи ли?Винаги съм знаела,че тежи,но наскоро чух твърдение,че не тежи.

# 511
Целулитът е вид лимфа. Което ще рече течност в мастните клетки. За това след мануален масаж започвате да пишкате по-често, защото започвате да изхвърляте тази течност.
Та- отговорът на този въпрос е да, тежи. Колко? Зависи от състоянието на целулита.

# 512
  • в 1001-та нощ
Момичета простете невежеството ми,но имам следния въпрос.Може би някъде е обсъждано,но...целулитът тежи ли?Винаги съм знаела,че тежи,но наскоро чух твърдение,че не тежи.

след като е нещо веществено/материално - тежи, няма как  Blush  друг въпрос е колко  Rolling Eyes

от една страна имаш задържана вода - в клетките и извън тях (която се дренира с масажите веднага), от друга имаш фиброзните възли, които изпъкват, след като се дренира водата (онези трапчинки .....) това е фиброзна тъкан и разграждането й е друга бира  Blush

# 513
  • София
Здравейте,
скоро и аз почвам с масажите, ще изчета темата за разни мазила, които сте ползвали и сте доволни. Успех.

# 514
Масажът с вендузите прилича на масажа дермосоник, на който аз ходих преди 7-8 години. Тогава масажистката започваше първо от зад и от  долу на горе  и движеше от вътре на вън. Само по корема кръгообразно.

# 515
  • София
И аз си го правя от долу нагоре - кръгово, зигзагообразно... Даже вчера май бях прекалено настойчива и успях да се посиня малко - за първи път ми се случи.

# 516
  • в 1001-та нощ
При мен синките ставаха, когато засмуквах на деликатна зона и и задържах без да движа

сега да Ви споделя - дали тялото ми свикна, не знам, но имам чувството, че вендузите ми омекнаха, не става никакъв вакуум ...

предполагам просто кожата е тренирана и не усещам напрежението, като в началото  Confused

# 517
  • Плевен

сега да Ви споделя - дали тялото ми свикна, не знам, но имам чувството, че вендузите ми омекнаха, не става никакъв вакуум ...

предполагам просто кожата е тренирана и не усещам напрежението, като в началото  Confused
И при мен го има този момент. Не е от вендузите - просто кожата ти е свикнала. Аз пробвах с чисто нови вендузи, но пак имам същото усещане - нито ме боли, нито има напрежение вече, а бе с две думи все едно нищо не правя.

# 518
Според мен като няма целулит -поздравления че сте се избавили, и няма болка и синки. Аз като спра с вендузите за седмица-две, и явно ми се възстановява целулитът и пак си има болка

# 519
  • в 1001-та нощ
аз бях прекъснала от ноември до преди месец .... и започвайки сега, наистина имаше болка, не като наесен, когато за първи път пипах вендузи  Laughing да не Ви показвам синките, документирани тук-там по плажа

сега може би за 1-2 масажа болката отмина  newsm78 но сега толкова леко усещам всичко, както не го усещах наесен, когато правих 1-2 пъти на ден по 30 минути масаж

сега отделям сутрин през ден по 10 минути общо  Blush

# 520
  • София
Момичета, мисля скоро да ходя на кавитация. Интересувам се дали си заслужава, защото в момента не работя и не ми се ще да си хвърлям парите на вятъра. Също и колко процедури е препоръчително да се направят.

# 521
Момичета, мисля скоро да ходя на кавитация. Интересувам се дали си заслужава, защото в момента не работя и не ми се ще да си хвърлям парите на вятъра. Също и колко процедури е препоръчително да се направят.

Резултат има, ако направиш два курса по 15 процедури. Имам приятелка, която цяла зима ходи на такива процедури и имаше резултат при нея, но верно парите са много. Иначе с 12-15 процедури както твърдят терапевтите, за да ви заребят ефект почти няма. Същото го каза и Мая от Станция Нова, която се е подложила на това и не е оправдало очакванията й.

# 522
  • в Кошера
Моля някоя от вас, правила си домашен масаж с масла и вендузи, да сподели малко по-конкретно за резултатите си - заглажда се по-повърхностно кожата, колкото да се заблуди човек, че е свършил работа или целулита се маха бавно, но славно. Колко време се правят процедурите, всеки ден или през ден, с каква продължителност е всяка? И дали тези вендузни масажори на батерии вършат същата работа като обикновените вендузи?
Мерси в аванс!   bouquet

# 523
  • в 1001-та нощ
специално при мен първият ефект беше, че се загладиха трапчинките, които се получаваха при стягане на мускула (като стегна мускула на дупето - се оилучаваха трапчинки) и ввторият ефект беше, че ми зачезнаха едни тийн стрии от напълняавне и отслабване

тогава правех масажите 1-2 пъти на ден по 30 мин, ефектът бе след около месец  Peace

най-голям ефект видях от масажния крем на Амрита с капсаицин

# 524
  • в Кошера
специално при мен първият ефект беше, че се загладиха трапчинките, които се получаваха при стягане на мускула (като стегна мускула на дупето - се оилучаваха трапчинки) и ввторият ефект беше, че ми зачезнаха едни тийн стрии от напълняавне и отслабване

тогава правех масажите 1-2 пъти на ден по 30 мин, ефектът бе след около месец  Peace

най-голям ефект видях от масажния крем на Амрита с капсаицин

Звучи доста обещаващо. А всеки ден ли ги правеше или през ден, както препоръчват за мануалните антицелулитни масажи?

Общи условия

Активация на акаунт