Целулит - 2 тема

• 76 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
И аз се чудя колко често да правя с вендузите, защото дермосоника ми го правиха 2- 3 пъти в седмицата.

И хубаво ли е да се прави масаж по време на месечен цикъл?

# 526
  • в 1001-та нощ
тогав всеки ден по 30 мин, сега през ден по 10-15 мин и по време на цикъл също

# 527
# 528
  • в 1001-та нощ
добре звучи, друг е въпросът в какви концентрации са активните съставки  Peace

ще го взема  Peace

# 529
  • Варна
Пробвала съм ВЕЛА ШЕЙП,ефекта беше минимален. Чудя се дали да не почна с масажите, защото няма и много време вече Simple Smile. Не знам какъв съвет да искам, защото при всеки както е вижда работи различен метод. Нямам голям проблем с кг.-имам 3-4 излишни, целулита ми стои някак като набит, кожата ми не е отпусната и аз го определям като твърд. Имам няколко трапчинки на лявото бедро отстрани, а отзад на дупето кожата ми е доста неравна.Все пак ще бъда благодарна ако някой от Варна може да ми препоръча някой салон в района на кв. Младост за подобни процедури.

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 16:08 от ivka_smile

# 530
  • в 1001-та нощ
поръчах си това масажорче - да го ползвам преди вендузите  Blush

# 531
И аз си бях поръчала много подобно от един китайски сайт. Зимата бях с него. Хубаво е, че може да се прави масаж и без крем. Мисля, че така се атакува целулита от много страни и ефекта ще е по-добър  Peace

# 532
  • в 1001-та нощ
имаше ли ефект при теб  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 533
Да ти кажа имаше период от 1 месец, в който вечер преди лягане се мачках с това чудо и ми се стори, че така ми понамаля обиколката на крака. По дрехите разбира се усетих.

# 534
Аз съм доволна от антицелулитните масажи, но ми прави впечатление, че по краката ми се появиха леки синини, даже са леко светлокафяви на цвят, като петънца. Преминават с времето но се появяват нови (на нови места). Отначало мислех, че се удрям по разни ръбове, но ги наблюдавам и знам, че не е това. А антицелулитния въпреки че е сравнително силов, наистина не прекалява до там, че да чувствам болка.
Имате ли такъв проблем? Какви са тия нелепи синини?!

# 535
  • в 1001-та нощ
слаба съединителна тъкан, от механичното въздействие е  Peace

можеш да си вземеш лиотон 1000, хепарин и от сорта за "синки"

гел е - не цапа, попива бързо  Peace

и разбира се - да помислиш за добавки за кожа (колаген или АК с вит.С - поне  Blush )

# 536
Мерси, алена!  bouquet отправям се към аптеката....

# 537
  • в 1001-та нощ
ако вземаш колаген да е 1 и 3 тип (за коса, кожа, нокти), 2 тип е за хрущяли, сухожилия и т.н.

вместо колаген може и комплекс АК, вит.С -то е ясно  Peace

# 538
Запис Simple Smile изчетох ви всичките опити. Преди месец ходих на консултация с дерматолог, и жената много симпатична ми стана, личеше си, че е образована, отношението й към мен беше уважително и т.н. и може би под влияние на тази причина, а и факта, че ме препрати на процедури в друга клиника, бях на сляпо убедена да си купя пакет вела шейп. Само че сега виждам, че има нужда от стратегия преди да прибегна към такава немалка инвестиция (а и този месец трябва да си оставя пари за планирана почивка:) ) Моят целулит е горе долу от 5-6 години, когато влязох в университета и започнах да пия и противозачатъчни... но винаги съм била много слабичка и не достатъчно мотивирана да го премахна... обаче през последните няколко години, като започнах работа на пълен работен ден положението доста се влоши и се добави и отоци и тежки крака на база нарушен хормонален баланс (може би и наследствено). Вече съм си в нормалните 50кг за 167 височина (въпреки че доктора иска още да кача) и аз съм навита да кача още, само при условие, че махна вдлъбнатинките и намаля обиколките на коляно, бедро и глезен от натрупания целулит...

ТА след като изчетох съветите ви, си купих и аз вендузи и масажно масло и сега почвам с първата процедура Simple Smile планирам да си правя така масаж всяка вечер до следваща заплата (след около месец), когато мисля да си взема пакет антицелулитни масажи Simple Smile

Програмата ми засега е
- детоксикиращи лепенки за крака с бамбукова тръстика
- хранителен режим с избягване на пържено, солено и консерванти
- масажите с вендузи и масло Икаров
- хранителни добавки за укрепване на кръвоносни съдове и регулиране на хормоналния баланс
- прекратени хормонални противозачатъчни преди около месец

По някое време трябва да включа и фитнес, само дето след работа съм на вечерни курсовеи идея си нямам кога да го сместя; но фитнеса за мен е за стягане на мускулите и ускоряване на метаболизма, не мисля, че може да разбие грапавия целулит; затова на заплата мисля да си купя и пакет антицелулитни масажи.

Имам въпрос към вас - според вас от кой тип е моят целулит - мекия или твърдия? Доста ми е грапава кожата, не знам доколко се отлепя от краката ми, понеже като цяло съм с нормално тегло, просто кожата над колената и на седалището, малко по прасците също ми е на бабунки и вдлъбнатини...

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 10:53 от Celtic

# 539
Момичета, имам много синини!
Правя си вендузите от зимата насам (с малки прекъсвания), но от 2-3 седмици съм много редовна всеки ден и виждам напредък, НО онази вечер не знам как съм правила масажа, се събудих сутринта- синина до синина.... особено задната част над коляното.
Алена, тези кремове, които си споменала дали ще помогнат? Пия витамин C и имам едни други таблетки за капилярите Пефлавит С, те дали също ще имат действие върху това?
И все пак мога ли да продължа с масажите?
Много лошо се наредих, точно като дойде време за късите панталони и поли...

Общи условия

Активация на акаунт