Целулит - 2 тема

• 76 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Мерси, Алена!

# 76
  • Пловдив
Ето го гела, евтин е, но не знам дали във всички аптеки ще го имат  newsm78
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=188

И аз си мислих да го пробвам...някъде четох добри отзиви Peace

# 77
АЗ пък не мога да направя почти никакъв масаж на корема с вендузите. Просто не става и това е.

# 78
  • в 1001-та нощ
аз го правя с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка  Peace никога не съм имала проблеми  Peace

# 79
И аз така се пробвам да го правя, но захапва в долната част на корема, където са най-много тлъстинките и като започна да движа вендузата вакуума изчезва. При краката този проблем го нямам. Без отлепване мога да продължа масажа 2-3 минути, до почервеняване.
Но наистина най-хубавия антицелулитен масаж е с вендузи, по-добре е от всички процедури, които съм си правила досега.

# 80
Днес говорих  с мажаситката ми и тя каза ,че съм луда  Confused Правя масац на корема по 15-20 мин, а тя каза от 2 до 5 мин да правя. Една седмица няма да го пипам .Ужасно ме боли  Cry

# 81
  • в 1001-та нощ
и аз правя няколко минути, но при мен има доста мускули там и вендузата ходи по тях, като по стена  newsm78 не ми бяга

да не би да е недостатъчно маслото там  newsm78

другия вариант е да се опиташ да се изпънеш малко там - да се огънеш назад, като лък - за да не прескача  newsm78

# 82
  • София
Хелоу  Peace

Чета тайно и очаквам консултант по кърмене да ми каже дали тези масажи могат да повлияят по някакъв начин на кърмата ми, ако няма такава вероятност си поръчвам вендузити и се почвам и аз. Естествено имам няколко въпроса и ви ги задавам  Hug Аз нямам някакъв кой знае колко страшен целулит, и съм абсолютно начинаеща в тази материя. Та като такъв нъчинаещ как е добре да започна. По колко минутки масаж трябва да се отделя на бедрата и дупето? Разбрах, че не повече от 2-3 минути на корема. В този смисъл Witchy искрено ти стискам палци скоро да си напълно ОК  Hug. След приключване на този масаж, нужно ли е да увивам третираните места с фолио за засилване на ефекта? Също така разбрах, че не е много уместно активно да се тренира....кардиото приема ли се за активна тренировка  newsm78. Дали ще мога да комбинирам масажите със 2 пъти седмично кардио? Всеки ден ли се правят тези масажи и коя част от деня е най-подходяща? Има ли нужда организма от почивка от тях.....примерно един месец всеки ден и после едни месец почивка? Вие правите ли масаж с вендузите от вътрешната част на бедрата?

За сега спирам, и много ще се радвам ако някой намери време да ми отговори  Hug

# 83
  • София
На самото упътване на вендузите пише, че не се ползват за вътрешната част на бедрата  Peace
Не ти трябва фолио, само си намери мазен масажен крем и масажирай колкото искаш- по 5-6 мин на крак поне  Peace Може и всеки ден ако имаш време, после през ден- два за поддръжка. Най-добре след баня   bouquet

# 84
Аз си правя масаж и на вътрешната страна на краката. Малко по-болезнено е, ама в упътването пише да не се прави там, в случай, че има херния.

# 85
Мишчица, благодаря! Вече съм напълно ОК и довечера ще масажирам с мярка.
 Аз правя кардио и тренировки с тежести през ден. ПОнякога всеки.
 Масажите правя вечер / не мисля ,че има значение кога св правят/.
 Масажирам и вътрешната част на краката.
 По мое мнение с масажен крем е по-болезнено, отколкото с масло.

bouquet

# 86
  • София
Мерси момичета  Hug Сега остава и консултант по кърмене да ми кажа че няма проблем и се започвам  bowuu

# 87
  • в 1001-та нощ
Мишето  Peace тук не ми е известно да четат консултанти по кърмене  newsm78, по-добре питай на лични  Peace

аз, като скоро кърмила - не виждам какво в масажите ще е заплаха за бебето  newsm78, ако има в какво да внимаваш - то е в избора на масла - по-добре базови без есенциални, дори зехтин, мас ..такъв тип, с каквито се мажат и бебетата или бебешко олио - знаеш какво е

иначе тези масажи могат само да са ти от полза  Peace

с гинеколога можеш да се допиташ - дали е удачно да третираш коремната област - не зная как си родила и в какво състояние са тъканите  Peace

може кардио  Peace

аз правя бедрата отвътре  Peace

# 88
  • София
a.l.e.n.a   Hug
Питах на друго място консултант, не тук  Peace Няма проблем. Поръчвам вендузите още сега  Peace Ще пиша щом ги тествам  Hug

# 89
  • в 1001-та нощ
на самоздрав можеш да купиш и от магазин  Peace

какво  каза консултантът?

Общи условия

Активация на акаунт