Целулит - 2 тема

• 76 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета, записвам се да ви следя   bouquet
И за да не е само спам - срещу целулита съм опитвала да се боря със спорт и значително отслабване, но абсолютно без успех  Mr. Green
Затова скоро мисля да взимам вендузите и аз да почвам  Peace

# 91
Привет на всички борещи се с тази напаст целулитът Grinning Айде и аз при вас,че положението ми при мене не е розово Rolling Eyes Преди 40 дена родих и преди бременността още си лепнах някое килце,пък по време на бременността естествено още +целулит.Веднага и аз си поръчвам вендузите,ще видя какво масло или масажен гел да си взема.По време на бременността се мажех с едно масажно масло на Лавена-многоооо мазно,консистенция като на вазелин- има в състава си няколко масла-каково и какво беше още та се чудя пак с него ли...не знам ще проуча.А какво ще кажете рано ли ми е за масажи с вендузите по корема-родих секцио?

# 92
  • в 1001-та нощ
на последния въпрос е най-добре да отговори лекар  Peace

като за масаж - доволна съм от масажното масло на Амрита с капсаицин и от антицелулитното на Икаров с кедър  Peace

# 93
Най-доброто, което намали и почти премахна целулита при мен са крем и концентрат, испански са. Мазах се 2 месеца през ден-загряват добре. Но са професионални-вземам ги от моя масажист. А може би резултатът е голям,защото правих при него терапии-9бр,където ми втриваше същите продукти и специални ампули. Той ми разби целулита и явно процеса тръгна.

# 94
Аз имам супер гаден целулит , пробвала съм почти всичко , но без особен ефект  Sad Сега ще опитам със здраво потене във фитнеса  и с мезотерапия, ако някой има ''ВЪЛШЕБНА'' рецепта да каже !

# 95
  • в 1001-та нощ
какво включва "почти всичко"   bouquet

# 96
масажи, целутрон, вакуум, най-различни кремчета, диети, кавитация , LPG ... сигурно пропускам нещо но все пак и това не е малко

# 97
  • в 1001-та нощ
опиши целулита - твърд ли е? има ли трапчинки, къде е , от колко време, на какво го отдаваш  newsm78

# 98
  • София
Така. Получих вендузите и днес ги тествах. Взех антицелулитно на Икаров. Правих масаж по около 5-6 минути на всеки крак. Отделно по толкова някъде и на дупето. След това кожата където си правих масажа ми беше доста зачервена и...гореща  newsm78. Предполагам е нормално. Опитах и 2-3 минути на корема, но там не получх същото зачервяване  newsm78. Утре пак ще правя.

a.l.e.n.a Консултант по кърмене каза, че няма да навреди на кърменето ми. Естествено да не си правя в областта на гърдите  Mr. Green, което изобщо не съм помисляла дори. Дори LPG И ВиброТех са позволени. Само дето не открих близо до мен да има.

Ако някой може да помогне ще е супер. Района на Дружба, Слатина, Гео Милев, Сухата река, Х. Димитър ако някой знае за наличност на LPG И ВиброТех нека да сподели моля  Hug

# 99
  • в 1001-та нощ
Благодаря, че сподели   bouquet

Нормално е в началото кожата да се зачерви и затопли, а какъв продукт ползва  newsm78 трябва да е обилно намазано  Peace

Ако видя инфио за LPG И ВиброТех в посочените райони - ще се обадя  Peace

виж и http://atina-beauty.com/index.php?option=com_content&view=ar … =50&Itemid=60

# 100
# 101
  • в 1001-та нощ
Благодаря за предложението, аз лично не вярвам, че с козметика - без механични действия - може да има задоволителен ефект, но пък за след процедура е добре  Mr. Green

# 102
Здравейте, и аз се включвам към вас,че и аз водя голяма борба с този целулит. И аз вече се замислих да си взема вендузите и скоро да се почвам Simple Smile

Пробвала съм масажи при масацист-имаше ефект, но за малко... Ползвах и Целулес,но много несериозна бях, не ми харесва ,че много силно засмуква кожата. Иначе като мазило признавам само Аура Слим. Когато комбинирах Аура Слим с Целулес ходих със загряло дупе ( Simple Smile )  около 20 мин. Явно е добра комбинация.

Чудя се дали мога да ползвам Аира Слим с вендузите? Продавачката в Самоздрав ме предупреди,че тябва да ползвам олио, а не крем. Може ли д ами препоръчате добро олио?

# 103
  • в 1001-та нощ
ма 2 вида антицелулитно масло на икаров - с хвойна и с кедър  Peace

ако ползваш крем за масажа - няма да има достатъчно хлъзгане, освен, ако не е масажен крем

това на аура слим - ползвай след масажа  Peace

# 104
Момичета, а нямате ли чувството, че от вендузните масажи целулита като че ли "изплува" на повърхността на кожата и доста видим? При мен има такъв ефект и започвам да се плаша дали ще изчезне. Сега е по-грозно и от преди да почна масажите.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт