Целулит - 2 тема

• 76 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А тези Body/Vela Shape процедури може ли примерно само на зона дупе да се направят и каква е цената? Видях, че има доста добри отзиви и като гледам такова нещо ми трябва на мен....аз нямам нужда да топя сантиметри, а да загладя някоя и друга дупчица и да оформя и поизчистя малко тук там Simple Smile

# 436
В този салон, който аз съм си набелязала е на зони. Мен ме интересуваше корем - запомних цената, че е 50лев. Hill Clinic е мястото, където гледах процедурите и цените. Виж в ценоразписа, ако те интересува.

Ох, сега се сетихл че това беше за кавитацията Simple Smile)) Пише, че и тя помага за целулит... но предимно топи сланинки.

# 437
Правя масажи вече с био кокосово масло и вендузи  Heart Eyes Страхотно е, след това контрастен душ, и след това идеи какво да си мажа? (Крем на Евелин имам затоплящ, ама искам и друго да пробвам)

# 438
  • в 1001-та нощ
имаше едни би-фазни кремове - затоплят и охлаждат  Peace

# 439
  • София
А тези Body/Vela Shape процедури може ли примерно само на зона дупе да се направят и каква е цената? Видях, че има доста добри отзиви и като гледам такова нещо ми трябва на мен....аз нямам нужда да топя сантиметри, а да загладя някоя и друга дупчица и да оформя и поизчистя малко тук там Simple Smile

Аз ходя на Велашейп и сам изключително доволна.За един месец свалих обиколките с около 5 см. и целулита се разби.Дори в салона са пуснали оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/v-shape-sofia.html, но аз попитах по телефона и казаха,че и на място можеш да си закупиш ваучер.  Grinning Успех на всички с неравностойната борба  bouquet

# 440
имаше едни би-фазни кремове - затоплят и охлаждат  Peace
марка ?  Simple Smile

# 441
# 442
Здравейте!

Да попитам и в тази тема...искам да си направя антицелулитни процедури.Колебанието ми е между LPG процедури и ръчните антицелулитни масажи.Според Вас кое по-добро и с по-добър и траен резултат?
За ръчните се твърди,че са болезнени.
Също така бихте ли ме ориентирали в цените на ръчните процедури?Как Ви се струва цена от 35 лева за половин тяло и 45 лева за цяло тяло без ръцете?

# 443
Здравейте   

Пиша за съвет: Моя приятелка роди преди месец и 1 ден. Днес си закупи пакет от 5 процедури Vela Shape и смята да започне от другата седмица.
Въпросът ми е - удачно ли е месец и 7-8 дни след секцио да се подлага на подобна интервенция???
Не кърми!

Предварително благодаря на включилите се с отговор (важно ми е да знам, че е луда глава и ако не е удачно да я разубеждавам...)   bouquet

# 444
  • в 1001-та нощ
аз започнах, след като спрях да кърмя

за мен е рано, тялото не се е възстановило  Rolling Eyes

Здравейте!

Да попитам и в тази тема...искам да си направя антицелулитни процедури.Колебанието ми е между LPG процедури и ръчните антицелулитни масажи.Според Вас кое по-добро и с по-добър и траен резултат?
За ръчните се твърди,че са болезнени.
Също така бихте ли ме ориентирали в цените на ръчните процедури?Как Ви се струва цена от 35 лева за половин тяло и 45 лева за цяло тяло без ръцете?

аз бих избрала за себе си LPG

трайността зависи от начина ти на живот, хранене, двигателна активност, хормони, ген и т.н.

# 445
  • София
Правя масажи вече с био кокосово масло и вендузи  Heart Eyes Страхотно е, след това контрастен душ, и след това идеи какво да си мажа? (Крем на Евелин имам затоплящ, ама искам и друго да пробвам)
Аура Слим също имат затоплящ и е доста ефективен,поне при мен.

Вендузите откъде си ги купувате?

# 446
  • в 1001-та нощ
в халите има магазин самоздрав, но виж на сайта на магазина - къде другаде има (на удобно за теб място  Blush )

# 447
А това как ви се струва -
http://www.shop.samozdrav-bg.com/index.php?route=product/product … mp;product_id=685

Тръгнах да си поръчвам вендузите, но бях изгубила линка и при търсенето им попаднах на това Simple Smile

# 448
нямам време да чета назад какво е писано,но прегледах набързо някоя друга страничка,говори се само за тези вендузи,та и аз в кюпа да споделя.Не ползвам вендузи.От началото на декември си правя масажи на краката и паласките,с едно дървено"нещо" за масаж от магазин за един лев и аз лудата хамалската търках ли търках,ефект нулев.Към средата на февруари,реших да се търкам и с утайка от кафе.Масажите го правя всяка вечер,а търкането с утайката през вечер,защото кожата се изнежва много.Купих си и антицелулитен гел на Дева с него имаше подарък ексфолиант,така едната вечер с кафе другата с ексфолиант. Тогава реших да си купя бебешко олио да се масажирам с него,че ми заминават много бързо кремовете.След това реших,че трябва да видя как точно да се масажирам и попаднах на едно клипче,как да се масажирам.Разбрах,че не трябва да е хамалската а си има начин как.Днес си купих на Евелин с охлаждащ ефект.Горе долу ми се помахна целулита,но в темата прочетох някъде,че целулит трупан с години не се маха за месец два,а трябва повече време и си е така,аз не се отказвам.

# 449
Сподели къде си гледала клипчето? Дай линк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт