Целулит - 2 тема

• 76 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, какво ще кажете за употребата на вибромасажор? Използвали ли сте го за премахване на целулит и има ли ефект?

# 421
a.l.e.n.a благодаря ти, аз упражненията ги знам, преди да забременея съм ходила 3 години на фитнес, а преди това съм тренирала карате,аеробика и каланетика, общо взето винаги съм се занимавала с някакъв спорт,на мен малките гирички не ми вършат работа, защото не съм от начинаещите. И сега ми се ходи на фитнес, но няма на кой да оставя бебка.

Fantasy22 мен килограмите не ме притесняват, аз свалих повече отколкото бях качила по време на бременността и сега пак продължавам леко да свалям, но това е от заетостта покрай детето забравям да се храня. Аз колани за пристягане не съм носила, още като бременна питах няколко гинеколози и те казаха, че повече могат да навредят отколкото да помогнат, коремните мускули трябва сами да се приберат като за целта трябва да се упражнява мускула, а не да се пристяга. На мен ми се прибра без проблеми, като правех през ден 3 серии по 20 повторения три вида коремни преси, правех ги в къщи

lotos4e аз имам Vibra tone, ползвах го няколко месеца, но внезапно спря и сега не работи. За мен ефект има, прави много добър масаж и помага и при целулит. Това е моето мнение.

# 422
maria_2103, това колана ли е? И аз имах един зелен, забравих как се казваше. Използвах го доста време, но нещо му се прекъснаха жичките и спря. Провери дали и при твоя не е това проблема. Сега си взех този http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/1401.htm , но започнах да съжалявам, че си дадох парите само. За сега ефект няма, може би ако започна всеки ден ще има  newsm78

# 423
  • в 1001-та нощ
maria_2103  Peace аз също дълги години ходих на фитнес и плуване, но в един момент си направихме зала у дома с няколко уреда => гладиатор - комплексен, лежанка с тежести и за крака, ринско столче, кростренажор и велоергометър; + дъмбели, гири и т.н.

ако имате малко място е най-доброто решение; в момента, в който приключих с кърменето възстанових тренировките - всеки ден - двуразови с интервално кардио

Fantasy22, аз съм доволна от SPA Spirit Studio  Peace

# 424
maria_2103
Ти сигурно си раждала нормално... Аз бях със секцио и нямаше как да правя коремни преси Simple Smile Е, сега вече ги започнах. Преди правех по 70 без да  ми прави впечатление, а сега на 20-тата се задъхвам Simple Smile  И аз разпитвах за коланите и всички ми казаха, че не са вредни, но е силно възможно да не помогнат Simple Smile

# 425
  • в 1001-та нощ
и при естествено раждане не бива да се правят никакви преси, докато не се прибере напълно корема, да се възстановят тъканите, както са били преди  Peace

# 426
Fantasy22 аз започнах с коремните месеци около 2-я месец след раждането

lotos4e да Вибра тон е колан, аз такъв уред който ти си купила съм ползвала само във фитнеса и според мен е много хубав и има ефект при целулит, доколкото знам има различни приставки за различни масажи, също и възможност за регулиране на скоростта. Аз винаги след тренировка си го пусках за около 20-30 минути.

# 427
  • София
Вмъквам се само да кажа че съм доволна от продуктите,които си взех на Колистар,има видима промяна,въпреки че напоследък се храня безобразно и не пия никаква вода ooooh!

# 428
  • в 1001-та нощ
мммм  Rolling Eyes кои продукти и от къде  Blush

# 429
  • София
Аз започвам домашно да го боря,купих си две кремчета,едното за дневна грижа,другото нощтна грижа по препоръка на едно от момичетата в магазина,аз съм ползвала и един ексфолиант на Колистар,надявам се и тези кремчета да са добри

# 430
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug а за кой магазин става въпрос  Rolling Eyes

# 431
  • София
Благодаря  Hug а за кой магазин става въпрос  Rolling Eyes
Oт една аптека на улица Иван Асен 2 си ги взех,продават се и в магазин Дългъс

# 432
  • в 1001-та нощ
Мерси Wink   bouquet

# 433
  • София
Здравейте момичета! Радвам се да срещна Алена отново Hug Аз съм доволна от LPG, не че имам кой знае какъв целулит и какво да свалям, но имам някоя и друга дупчица,която ме дразни. Смятам да направя пак един пакет от 10 процедури преди лятото, но този път ще спазя правилото да не тренирам по време на процедурите. Предния път сериозно си тренирах и то с доста тежести и за краката, а сега смятам да карам само на кардио, докато ходя на масажите. Искам да ви попитам и дали знаете някъде в района на Лозенец или Хладилника някой салон, в който правят масажи с вендузи? Rolling Eyes Мног оми се иска да пробвам, макар че ме поизплашихте малко с това, че се забелязва в началото повече.... Confused А някой има ли идея за това: http://grupo.bg/sofia-oferta-seansa-limfen-drenaj-presoterapiq-v … h-1385?aff_id=119  ?
Чудя му се....ама дали има изобщо някакъв ефект newsm78

# 434
И аз се записвам за темата.Взех си силиконовите вендузи и маслото с кипарис .По принцип мисля ,че спортът си оказва влияние.Миналата година тренирах повече Тае Бо ,пилатес и power jump.Моите крака са слаби,но имам целулит и естествено със спорт са много по стегнати,да не говорим за седалището.Та сега започвам масажите и спорта.

Общи условия

Активация на акаунт