Целулит - 2 тема

• 76 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Алена, бях ти писала, че ще ти изпратя сайта на лични и затова те цитирах, ама не се е публикувало...както и да е... пратих ти сайта на лични, че тук всеки те напада за нещо и незнам дали няма да ме обвинят, че правя реклама  Simple Smile ако някой друг иска да ми пише  Wink успех на всички в борбата с целулита  Peace аз мисля, че вече открих своя начин  Mr. Green

# 361
  • в 1001-та нощ
Благодаря, получих го  Peace

Действително, според правилата на форума реклама по този начин не е допустима, има други форми.

Аз лично не рядко срещам случи, в които собственици или работещи в студия, или търговци - рекламират предлагания от тях продукт, под маската на много доволен клиент (и в тази тема и в други теми).

Наистина не е етично, не е красиво спрямо нас, също е и в разрез с правилата на собствениците на форума  Peace

Има цяла тема за кавитацията, ентусиазмът беше голям с ваучеризма, а резултатите съвсем на обратния полюс, малцина, буквално единици са тези, които действително са доволни; няма как да няма и доволни, разбира се; затова предполагам, ако някой реши да прави такава инвестиция - защото са ужасно много пари, то би било добре - първо да опита в студио - методът въздейства ли му  Peace твърдият целулит не е мазнина, затова ме съмнява да му се повлиява добре  Hug но за хора, които и отслабват, предполагам е подходящ  Peace

Аз също съм открила своя метод и е хубаво да споделяме опита си, за да знаем какви възможности имаме в стремежа си към елегантност   bouquet

Както и да го мисля - все ми се виждат много пари - и за този и за другия уред на половин цена - колкото и пари да хвърля в студио - все няма да са толкова, а и във времето техниката се развива, методите се усъвършенстват - след 2г ще излезе нещо друго, след още две - пак ..... май горе-долу за себе си - така ги виждам нещата.

Но се радвам на твоите успехи и че си доволна  Peace

# 362
Днес бях за втори път на процедурите. Нищо по различно, само че наистина ми се пие много вода. Понякога от кавитацията докато ми я правят усещам леко изтръпване, но не е болезнено. LPG-то ме понаболява само отстрани на бедрата като минава с вакуума, иначе ми е приятно Simple Smile А самият LPG апарат е М6 последно поколение... понеже я поразпитах повече момичето ми каза, че най-много по 30 минути на зона може кавитацията и най-малко през 3 дни трябва да се прави по-често не е хубаво. УТре ще се измеря пак и ще пиша! Успех в борбата и вас!  Grinning

# 363
И да си пиша сама, знам че има момичета, които четата защото на лични ме помолиха да пиша за развоя при мен... От вчерашната процедура днес се премерих, като кг съм 500 гр надолу, но това е и защото гледам вечер да хапвам само салата и риба, или само едното. Като см съм още 1 см надолу на талия! Аз си меря талията на голо сутрин три см над пъпа горе-долу се пада и гледам да е плътно по мен метъра, но не да се впива  Laughing Малко параноя ме гони, но държа всеки път по един и същ начин и то точно да го меря. Simple Smile

# 364
Благодаря, получих го  Peace

Действително, според правилата на форума реклама по този начин не е допустима, има други форми.

Аз лично не рядко срещам случи, в които собственици или работещи в студия, или търговци - рекламират предлагания от тях продукт, под маската на много доволен клиент (и в тази тема и в други теми).

Наистина не е етично, не е красиво спрямо нас, също е и в разрез с правилата на собствениците на форума  Peace

Има цяла тема за кавитацията, ентусиазмът беше голям с ваучеризма, а резултатите съвсем на обратния полюс, малцина, буквално единици са тези, които действително са доволни; няма как да няма и доволни, разбира се; затова предполагам, ако някой реши да прави такава инвестиция - защото са ужасно много пари, то би било добре - първо да опита в студио - методът въздейства ли му  Peace твърдият целулит не е мазнина, затова ме съмнява да му се повлиява добре  Hug но за хора, които и отслабват, предполагам е подходящ  Peace

Аз също съм открила своя метод и е хубаво да споделяме опита си, за да знаем какви възможности имаме в стремежа си към елегантност   bouquet

Както и да го мисля - все ми се виждат много пари - и за този и за другия уред на половин цена - колкото и пари да хвърля в студио - все няма да са толкова, а и във времето техниката се развива, методите се усъвършенстват - след 2г ще излезе нещо друго, след още две - пак ..... май горе-долу за себе си - така ги виждам нещата.

Но се радвам на твоите успехи и че си доволна  Peace

Peace Абсолютно те подкрепям и не искам да правя реклама на никого и на нищо, а само да споделя моя опит...за ваучерите не искам да говоря, не съм пробвала, но съм слушала достатъчно отзиви за тях, при тях на собствениците на салотни буквално им извиват ръцете с тези сайтове за намалеия, защото им вземат 50 % от всеки продаден ваучар, а те пък са принудени да продават своята услуга по този начин, защото имат да избиват скъпа апаратура за стотици хиляди, а това са им сигурни приходи, от друга страна пък качеството на услугата пада, защото всеки гледа да те притупа, поради фидзическата невъзможност да се обслужат толкова много клиенти Naughty
малко се отплеснах...това е за друга тема  Rolling Eyes

И да си пиша сама, знам че има момичета, които четата защото на лични ме помолиха да пиша за развоя при мен... От вчерашната процедура днес се премерих, като кг съм 500 гр надолу, но това е и защото гледам вечер да хапвам само салата и риба, или само едното. Като см съм още 1 см надолу на талия! Аз си меря талията на голо сутрин три см над пъпа горе-долу се пада и гледам да е плътно по мен метъра, но не да се впива  Laughing Малко параноя ме гони, но държа всеки път по един и същ начин и то точно да го меря. Simple Smile
Браво Росалинда, продължавай да ходиш на процедури и много скоро ще се радваш на красиво тяло без целулит, а после след като ти свърши курса незабравяй да ходиш на поддържащи  Wink

# 365
Alena,

Изчетох цялата тема, възможно е да съм пропуснала, но не видях доволна ли сте от протолитичните системни ензими?

Имам същия целулит и за пръв път чета за този начин и много ме заинтересува.

# 366
  • София
Аз започвам домашно да го боря,купих си две кремчета,едното за дневна грижа,другото нощтна грижа по препоръка на едно от момичетата в магазина,аз съм ползвала и един ексфолиант на Колистар,надявам се и тези кремчета да са добри

И тази терапия,която не разбрах колко често трябва да се ползва  newsm78

# 367
  • в 1001-та нощ
Alena,

Изчетох цялата тема, възможно е да съм пропуснала, но не видях доволна ли сте от протолитичните системни ензими?

Имам същия целулит и за пръв път чета за този начин и много ме заинтересува.

тези структури "вътрешно" най трудно/бавно се повлияват, мястото трябва да е добре кръвоснабдено и се иска време, аз правих 2-3 курса от по 1 месец - през няколко месеца, не съм пила примерно 6 месеца последователно, но з анякои сериозни незатихващи възпалителни процеса от години имаше голям ефект

моят целулит не е голям и е по- скоро тип женски бричове, трапчинките ги изгладих с вендузите

ако имаш възможност - пробвай няколко месеца - до колкото съм следила отзивите - индивидуално е дали някой ще се повлияе, колко и в какво отношение - най-бързо се тушират възпалителни процеси - като отит, синузит .... по-бавно дископатии - заради кръвоснабдяването, много добри отзиви има за миоми (които са подобни на фиброзите), но там е по-кръвоснабдено  Peace

# 368
Здравейте, записвам се след 3 антицелулитни масажа, вкл. и с вендузи ( продължавам с масажите). Резултат има може би мнооого лек,но смятам че рано. Целулитът ми го определиха степен 2 от 4- не е много, главно на седалището и е мек, което било добре.
Сега проверих сайта Самоздрав,който е посочен и ще отскоча за вендузи за домашно ползване.
Имам въпрос: за вендузите у дома какво олио/ крем да си взема? Има ли значение,освен че трябва да е мазно.. ?
 bouquet

# 369
Вземи си антицелулитно олио на Икаров!  Peace

# 370
Вземи си антицелулитно олио на Икаров!  Peace

# 371
  • в 1001-та нощ
аз съм ползвала всякакви - дори олио за готвене  Blush

# 372
Ахахах, ти ме разби. И аз съм имала моменти, в които съм измазвала всичко и съм пробвала с обикновен крем за тяло....мнооого боли  Crazy

# 373
Здравейте искам да попитам някой ползвал ли е електрона вендуза. Случайно поподнах тук и ми направи впечатление http://zdrave.gollos.com.ua/product-1104519-elektronna-venduza.aspx
Интирисно ми е дали е по удобна от обикновените силиконовите. Тези дни смятах да си поръчам от силиконовите, но сега съм озадачена кояще ми е по- удобна. Някакви отзиви  newsm78

# 374
Здравейте, доста сте поизписали! Simple Smile

И аз бих искала на лични сайта за този уред, висока му е цената, но ако се съберем няколко приятелки.....
За тази електронна вендуза ми стана доста интересно, но не разбрах тя сама ли се движи или пак ти трябва да я местиш. Каква точно е разликата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт