Целулит - 2 тема

• 76 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и аз се включвам в клуба. ОТ днес започнах комбиниран курс от кавитация и ЛПГ ще споделям Надявам се да има ефект. Имам и малко мазнинки и малко целулит така че очаквайте впечатления

# 346
  • в 1001-та нощ
къде ги правиш?

# 347
В салон Нирвана. Може да полудявам, но съм сигурна, да не кажа убедена, че съм - 1 см на талия. От вчера следобед съм изпила почти 5 литра вода и като ходя до тоалетна все едно си изсипал олио... с извинение, но не знам как по друг начин да го опиша.  Embarassed
Досега с тренировки и диети съм стигнала до 68 см на талия като се меря винаги сутрин, днес сутринта сантиметъра показа 67 см.
Самите процедури досега не съм правила нищо подобно... Не бяха нито болезнени, нито неприятни, напротив с момичето си говорихме и времето мина бързо, а иначе е по 30 минути кавитация на 2 зони, т.е. 15 мин на зона и 30 минути LPG на половин тяло- крака от колената нагоре, дупе, паласки и корем. В събота съм пак, така че чакайте още отзиви в неделя. Надявам се да има с какво да се похваля. Колкото до хранителния режим аз не ям месо, така че сега съм ограничила ориза, картофите, хляба само препечени пълнозърнести или си правя хлебче от овесени трици, шоколад и сладка. Много дълъг пост стана дано не съм ви отегчила.  Peace

# 348
  • в 1001-та нощ
чудесни постижения  Peace дано има по-голям ефект и успееш да го задържиш и поддържаш  Peace

# 349
В салон Нирвана. Може да полудявам, но съм сигурна, да не кажа убедена, че съм - 1 см на талия. От вчера следобед съм изпила почти 5 литра вода и като ходя до тоалетна все едно си изсипал олио... с извинение, но не знам как по друг начин да го опиша.  Embarassed
Досега с тренировки и диети съм стигнала до 68 см на талия като се меря винаги сутрин, днес сутринта сантиметъра показа 67 см.
Самите процедури досега не съм правила нищо подобно... Не бяха нито болезнени, нито неприятни, напротив с момичето си говорихме и времето мина бързо, а иначе е по 30 минути кавитация на 2 зони, т.е. 15 мин на зона и 30 минути LPG на половин тяло- крака от колената нагоре, дупе, паласки и корем. В събота съм пак, така че чакайте още отзиви в неделя. Надявам се да има с какво да се похваля. Колкото до хранителния режим аз не ям месо, така че сега съм ограничила ориза, картофите, хляба само препечени пълнозърнести или си правя хлебче от овесени трици, шоколад и сладка. Много дълъг пост стана дано не съм ви отегчила.  Peace

Praynig Браво на теб...дано да продължават все така да се топят тлъстинките и да намаляват обиколките, само искам да ти дам един съвет, следващият път прави кавитация не по 15 мин. на зона, а по 30 минути на единия крак и другия път 30 мин. на другия., не ги разделяй, така ефектът ще е по-голям, защото кавитационната глава се загрява и започва интензивно топене на тлъстини след 10 -15-та минута и наистина , това което си изходила в тоалетната са си разтопети мазнини...продължавай да пиеш много вода. Що се отнася до това, че кавитацията е повече за топене на мазнини, отколкото за изглаждане на целулит, не съм съгласна. Особено при твърдия целулит, онзи който е видим и с просто око и е ужасно гаден, кавитацията први чудеса, но там естествено е по-бавен процеса. Абе общо взето всеки си хвали това, от което е доволен, но понеже аз си имам апарат за кавитация в къщи съм си най-доволна от него. Нямам търпение да започна отново да си правя процедури, защото ослед раждането определено имам нужда, но все още кърмя и трябва да го поотложа  Tired

# 350
  • София
Никога не съм правила кавитация, но ме заинтригува това, че имаш апарат в къщи. Преди време се интерсувах от цени на LPG апаратите и разбрах, че тези които се внасят в България струват 32000лв. А другите от рода на велашейп са още по-скъпи. /Аз се интересувах във връзка с отваряне на студио./
Би ли споделила твоя професионален ли е или за домашна употреба, може и на лични.

# 351
  • в 1001-та нощ
и на мен ми е интересно какъв е този апарат  Blush

аз гледах едно промоклипче, което е точно за сланина  Peace ще го потърся да дам линк  Peace

ето http://www.medica-aesthetica.com/?page=%C2%E8%E4%E5%EE&id=7& … E0%F6%E8%FF%F2%E0 - видеото е в дясно  Peace трябва да се изгледа цялото  Peace

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 19:02 от a.l.e.n.a

# 352
Никога не съм правила кавитация, но ме заинтригува това, че имаш апарат в къщи. Преди време се интерсувах от цени на LPG апаратите и разбрах, че тези които се внасят в България струват 32000лв. А другите от рода на велашейп са още по-скъпи. /Аз се интересувах във връзка с отваряне на студио./
Би ли споделила твоя професионален ли е или за домашна употреба, може и на лични.

Моят апарат е ето този http://www.youtube.com/watch?v=PbhDJ7iaD6c&feature=related
хубавото е, че освен кавитация има и радиочестотен лифтинг за лице и тяло и струва 3800 лв. от тук съм си го купувала и съм ужасно доволна и като се замисля тия пари не са малко, но не са и много при положение, че една процедура върви между 25 и 60 лв по салоните, а така си имам апарат, който е на мое разположение постоянно и определено си струваше. Портативен е по принцип, но става и за салони, а кавитационната глава е 40 Khz, което е най-добрия вариянт на нискочестотна кавитация, а това клипче със сланината съм си го провила у дома и буквално започва да цвърчи за 5-6 минути...правила съм си и опита с яйцето  http://www.youtube.com/watch?v=Pqi4pnYLlig Peace Първо мислехме да си го купуваме заедно с още две мои приятелки, но в последствие те се отказаха и в крайна сметка си го взех на партия със сестра ми...и да ви призная малко и му поизбих парите, защото на моите приятелки и познати им правех процедури у дома  Grinning е за по-малко пари от салоните, но те доволни и аз също, а и много се стараех  Mr. Green Сега обаче с това ревливо бебе не ми е до нищо, но лятото наближава и трябва да се стягам Wink

# 353
  • в 1001-та нощ
а твърдия целулит с колко процедури се повлиява?

има ли консумативи - примерно смяна на главите след опр. бр. часове работа  Rolling Eyes

# 354
Единствения консуматив е обикновен ехогравски контактен гел, който струваше около 16 лв. за 5 литра,  а това с износването на главите и друг път съм го чувала, но е голяма смешка  Simple Smile това няма как да стане на практика...единствено, ако нещо се развали, но той има гаранция 1 год и следгаранционен сервиз  Peace за сега обаче да чукна на дърво нищо му няма...А относно твърдия целулит, какво да ти кажа всички казват една зона да се третира през 7 дни, но аз от мерак нямах време да чакам и си правех процедури през ден  Mr. Green и за около 3-4 седмици нямаше и помен от него...заглади се и изглеждах чудесно е трябваше да подължа с поддържащи, но забременях, а това е едно от противопоказанията Naughty

# 355
  • София
При тази цена на апарата би трябвало и процедурите в салоните да са по евтини. newsm78
Аз също бих си купила апарат за лично ползване, стига да знам, че при мен ще има ефект. ЛПГ доста ме разочарова, но направих само 12 процедури. Явно ще пробвам и кавитацията в скоро време.

# 356
  • в 1001-та нощ
Trina, аз не съм го чела/чувала някъде - просто опитах да предположа; стана ми интересно, защото твърдият целулит е много труден за повлияване и ако това му въздейства, новината е много добра.

От магазин ли го купи? Салон? Всеки ли може да си го купи от тук на тази цена  Rolling Eyes

# 357
Леле изчетох ви. Ама съм почнала от първата тема та чак до тук. И аз да цопна в кюпа на борещите се че краката и д...то са ми направо като бойно поле. За момента се мажа само с антицелулитен крем на Евелин. Искам да попитам някой пробвал ли е това със сока от грейфрут и зехтина. Дето си го мажиш и седиш с него четох го някаде в първата тема в началото. Извинения към автора но не запомних кое е а ми се струва лесно. В момента нямам особено време да ходя на процедури а това става и вкъщи.
Иначе гада се опитвам да го преборя с режим на хранене Rolling Eyes, малко спорт ако има кой да гледа децата Laughing имного много вода  Laughing.
Това ми се стори лесно а и масажите с кафе ми изглеждат достъпни и моага да си ги правя и тях сама в банята докато челедта ми спи Joy че иначе предполагам че ще има кафе навсякаде. #Crazy

А и на вендузките съм се спряла и смятам в понеделник да си поръчам и от тях. Да си купя и на Икаров маслото като заначало и да се почвам че идва сезона на дините а не на портокалите  hahaha

# 358
При тази цена на апарата би трябвало и процедурите в салоните да са по евтини. newsm78
Аз също бих си купила апарат за лично ползване, стига да знам, че при мен ще има ефект. ЛПГ доста ме разочарова, но направих само 12 процедури. Явно ще пробвам и кавитацията в скоро време.

Ами да трябва, ама не са, верно то има най-различни апарати, но аз от тази марка съм изключително доволна, въпреки че е китайски, но то вече абсолютно всичко се произвежда в китай, така че няма лошо пробвай с кавитацията и аз ти гарантирам, че няма да съжаляваш наистина  Peace просто това е най-съвременния метод, който атакува мастната клетка отвътре и тя се пука и изтича през лифата.

Trina, аз не съм го чела/чувала някъде - просто опитах да предположа; стана ми интересно, защото твърдият целулит е много труден за повлияване и ако това му въздейства, новината е много добра.

От магазин ли го купи? Салон? Всеки ли може да си го купи от тук на тази цена  Rolling Eyes
[/quote
 Аз си го купих от една фирма, която внася оборудване за салони за красота, имат и сайт и доколкото виждам цената още е такава...но незнам дали да го казвам, да не ме обвинят , че правя реклама  Rolling Eyes иначе ми го препоръча една приятелка, която има салон за красота, тя си е взела друг модел по-скъп и с други приставки, впоследствие имаше толкова доволни клиенти, че си купи още един, скойто го остави на самообслужване с по-ниска цена на процедура...това е Simple Smile Ако искаш мога да ти го пратя на лични  Simple Smile

# 359
  • в 1001-та нощ
моля да ми го пратиш на лични  Hug предполагам и други ще поискат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт