Целулит - 2 тема

• 75 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
доволни ли сте от целутрон  newsm78

# 331
За мен най-добрия съвремемен начин за изглаждане на целулита и оформяне на тялото е КАВИТАЦИЯ  Peace и разбира се много вода поне 1,5- 2 на ден, движение или спорт и правилно хранене...но тъй като на някой хора като мен бързо им минава мерака за спорт и правилно хранене...остава кавитацията. Това е метод, който прониква в дълбочина и наистине има ефект и то голям, но трябва продължителни процедури, в зависимост от целулита де  Wink Иначе за масажите, преди две години ходих при една стахотна масажистка в стадион Академик - Марияна, вземаше по 15 лв. за 1 час антицелулитен масаж и накрая завършваше с вендузи...ох няма такава болка като се сетя, та след 10 масажа правени посред лято, точно преди морето, вместо заглаждане си навлякох такива буци, тя го разби и стана още по-видим...ужас направо  ooooh! просто трабваше да продължа да ходя и малко да спортувам, за да се изглади, но аз спрях и така на следващата година, благодарение на народните танци и кавитацията се оправиха нещата Simple Smile

# 332
  • в 1001-та нощ
на мен ми се струва, че кавитацията е по-скоро при степен на затлъстяване  newsm78 поне от наблюденията, които имам

veselina_s_p - мога да ти препоръчам студио, където работят рехабилитатори и се занимават специално и с  проблемни вени, но не е около Бизнес парка

като начало се опитай да премислиш - дали целулитът е мек или твърд, има ли като трапчинки, като стегнеш мускула (по дупето, бедрата), задържаш ли вода

естрогенит имат пик всеки месец с ментруалното кръвотечение и съдействат за натрупването на мазничко, при овулация пък се задържа вода, в някои случаи и преди цикъл - хормоните в голяма степен командват парада - затова - дори еднократно ударно да направиш процедури - всеки месец - женската физиология ще вика целулита обратно - и затова са нужни грижи  Peace - регулярна поддръжка

аз лично харесвам ЛПГ и този тип много - за цялото тяло; при боди/вела шейп - към ефекта а ЛПг има добавени и инфрачервени лъчи (притивовъзпалително), както и ултразвук - за мен е много успешен уред  Peace

при целулита с времето  е възможно да се получи и възпаление на тъканите там, срастване на мастна и съедиителна тъкан - дори врастване в мускулите ....

много може да се изпише, но във всички случаи - грижите трябва да бъдат постоянни  Peace и целенасочени - да имаш стратегия - кое, защо, как го правиш  Peace

# 333
  • в 1001-та нощ
доволни ли сте от целутрон  newsm78

не

# 334
veselina_s_p - мога да ти препоръчам студио, където работят рехабилитатори и се занимават специално и с  проблемни вени, но не е около Бизнес парка

като начало се опитай да премислиш - дали целулитът е мек или твърд, има ли като трапчинки, като стегнеш мускула (по дупето, бедрата), задържаш ли вода

естрогенит имат пик всеки месец с ментруалното кръвотечение и съдействат за натрупването на мазничко, при овулация пък се задържа вода, в някои случаи и преди цикъл - хормоните в голяма степен командват парада - затова - дори еднократно ударно да направиш процедури - всеки месец - женската физиология ще вика целулита обратно - и затова са нужни грижи  Peace - регулярна поддръжка

аз лично харесвам ЛПГ и този тип много - за цялото тяло; при боди/вела шейп - към ефекта а ЛПг има добавени и инфрачервени лъчи (притивовъзпалително), както и ултразвук - за мен е много успешен уред  Peace

при целулита с времето  е възможно да се получи и възпаление на тъканите там, срастване на мастна и съедиителна тъкан - дори врастване в мускулите ....

много може да се изпише, но във всички случаи - грижите трябва да бъдат постоянни  Peace и целенасочени - да имаш стратегия - кое, защо, как го правиш  Peace

Не знаех, че си такъв спец в тази област  Grinning Аз нямам никаква идея за тези неща. Само знам, че имам целулит в областта на брича и цялата кожа на дупето и задната стнрана на краката ми е портокалова  Tired Просто след втората бременност, нещата станаха много зле. А аз до сега се мотая  Rolling Eyes Харесах си снощи един салон точно срещу Бизнес Парка, със собственична кинезитерапевт. Надявам се там да ми кажат това, за което ти говориш, защото аз не мога да преценя много от нещата  Rolling Eyes Да, знам че хормоните влияят на тези неща по време на овулация и цикъл и не очавкам някакви чудеса. Знам и че си трябва поддръжка след курса. Като с всяко нещо  Grinning Надявам се само да могат да се оправят нещата, поне до някаква степен  Rolling Eyes

# 335
  • в 1001-та нощ
Това, че е кинезитерапевт е хубаво - години учат  Peace със сигурност ще има повлияване  Peace ще влезеш в ритъм  Hug и да споделиш после  bowuu

можеш да помислиш и за нещо за мазане, което да подкрепя терапията или ампули  Peace

# 336
Да, Velashape и на мен ми помогна, когато ходих - обиколката на бедрата беше -5 см за пакета 10 процедури.
Обаче, Алена е права - ако не поддържаш и се занемариш - все едно си пръснала парите на вятъра - сега дупарата ми е все едно не съм ги правила тия velashape хич.

Глася се пак да се запиша от известно време, където ходя ми препоръчват комбинация с кавитация, но аз след като пробвах имах леко странни усещания от кавитационния апарат, и не знам дали бих се подложила на цял курс. Малко ми е дискомфортно. Не знам при другите момичета, опитвали с кавитация дали има подобни усещания  newsm78

# 337
  • в 1001-та нощ
от моя опит се прилагат 2 процедури, които се обявяват за кавитация;

едната е - с накрайник, който се плъзга по зоната и има едно особено усещане, като скърцане, свирене в  ушите ....

другата е със статично закрепени накрайници - все едно ти слагат плочи, които се закрепват

от всичко, което съм чела е описано, че стапя мазнината, а аз нямам мазнина, нямам затлъстяване; целулитът в моя случай е раздута съед. тъкан, задържана лимфа  .... т.е. тъланите трябва да се възстановят и освободят то излишностите

за тази цел се фокусирам над добавки за кожа и тъкани, също към процедури, които да имат противовъзпалително  и дрениращо действие  Peace

ако отидете в студио, което прилага кавитация - ще Ви прехвалят ефекта, ако равят ЛПГ или друг шейпинг - ще Ви прехвалят това ....

а е хубаво да има индивидуален подход  Peace

лично при мен - чудеса направиха боди-шейп и вендузите (у дома  Peace ) - сле дкавитация - ефектът беше все едно нищо не съм правила

коментирах и с операторката на единия уред - тя също е слаба - сподели, че и при нея не е имало ефект; вече споделих - за мен е удачна при затлъстяване и увеличена мастна тъкан, не толкова при целулит - задържана лимфа и възпалени тъкани  Peace

# 338
  • София
a.l.e.n.a., момичета, след 6 процедури LPG  дупето и бедрата ми станаха на вълни и буци - много зле  Sick Дали ще се оправи и как???

# 339
  • в 1001-та нощ
мисля, че не е до техника на оператора;  а течностите в между клетъчното и междутъканното пространства са били дренирани е останала тъкан с неравномерна структура; с други думи мекият целулит е изкаран и е останал твърдия  newsm78

би трябвало да може да се въздейства с подходяща козметика, вендузи, евентуално боди/вела шейп - тъй като имат и ултразвук и инфраред - за разлика от ЛПГ  newsm78

# 340
  • София
a.l.e.n.a, според теб разумно ли е да направя 12 процедури с ЛПГ и после дооправя щетите с 10 вела?

# 341
  • в 1001-та нощ
не зная след коя по ред процедура от 10-те е станало така, какво сте коментирали с оператора

друг вариант е да отидеш на дерматолог

аз не съм ставала така от каквито и да е процедури, само предполагам и предлагам, защото попита  Peace

# 342
  • София
И аз не съм имала такива проблеми,но пък съм ходила на процедури с VSHAPE.Резултата беше  супер-разбит целулит на краката и дупето и намалени обиколки.Все пак при VSHAPE имаш вакуум, масажни ролки,RF и IR.

# 343
  • в 1001-та нощ
ти къде ходи?

гледала съм 2 техники с този уред - едната е като ЛПГ - имам предвид движенията, които се правят, нещо пи ли, ползва ли ампули, мазила

другата е с насечени движения в посока дрениране (от края ан краката към дупето, без движения в обратна посока  Peace )

# 344
  • София
В салон в Бели брези.Движенията доколкото си спомням бяха дрениращи.Нали за това са масажните ролки да спомогнат лимфоотока и изхвърлянето на стопените масни клетки и водата от масните депа чрез отделителната система.

Общи условия

Активация на акаунт