Целулит - 2 тема

• 76 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета по колко броя вендузи ползвате като се масажирате, решила съм да си купя, но не мога да преценя колко бройки  newsm78
Аз ползвам две, масажирам двата крака едновременно и така става по-бързо Simple Smile

# 406
Една оферта за уред за целулит
http://bg.kolektiva.net/sliven/mashina-za-kavitaciq.html?a_aid=4e53546f91977
има ли някой представа дали има ефект от такъв уред, като гледам до момента няма продадени

# 407
Момичета по колко броя вендузи ползвате като се масажирате, решила съм да си купя, но не мога да преценя колко бройки  newsm78
Аз ползвам две, масажирам двата крака едновременно и така става по-бързо Simple Smile

Доскоро ползвах по една,но ще взема и аз двете едновременно-по-бързо ще е ,че вече като се сетя за вечерния масаж с вендузи......направо адски много ми е втръснало /въпреки,че резултатите ми са добри Peace/

Тези дни,и аз като Алена,грабнах олиото /всичко ми бе свършило Laughing/  Имам и мас,ама нея само като я погледна и Sickкамо ли да я цапна по бедъра.

Ще гледам да ги правя тези вендузи поне до май месец,а после веднъж-два пъти в седмицата. Много ме домързява,само като си помисля за тях.

Наскоро накарах мъжа ми, да ми прави масажа-е,няма такъв кеф,легнах си,вакуума ,който той правеше бе по-силен,релакса бе пълен. Ама не се навива всеки път.

# 408
Трябва да пробвам и аз с двете вендузи едновременно. Струва ми се трудно  Crazy
В момента се плескам с бебешко олио, в което капнах няколко капки канелено масло. Това ми е останало и реших да го използвам докато не е гранясало  Grinning

# 409
  • Пловдив
Записвам се и аз в тази тема за да мога да ви следя (за огромно съжаление)!
Алена, благодаря!   bouquet Hug
Сега нямам много време, но при първа възможност ще изчета и първата тема и тази.

# 410
  • Пловдив
http://promograd.bg/offers/view/id/650

някой ползвал ли е такъв уред  newsm78
някакви отзиви   bouquet

# 411
  • в света на неограничените измерения

някакви отзиви   bouquet

Няколко мнения по-нагоре също питаше едно момиче.

Прочети малко назад, коментирали сме го.

# 412

някакви отзиви   bouquet

Аз питах,само да отбележа, че съм ги виждала и друг път тези уреди да ги продават и цената им обикновенно е около 45 лв.

Днес в предаването Баркод говориха за целулита.Ще опитам да обобщя казаното:

Методите за борба с целулита са :
1. ръчен масаж
2. вакумен масаж
3. ултразвук

За да бъде успешна борбата с целулита задължително е да има и кардио дейност за да може да се отведат мастните натрупвания извън организма. Когато се прави масаж мастните натрупвания отиват в мускулите и затова е задължително да има движение - аеробика и др. за да изхвърлим мазнините. Също храненето трябва да е балансирано.
А ако целулита е много и в по-напреднала фаза трябва да се потърси лекарски съвет.
Целулит не се премахвал с отслабване.
Как да познаем дали имаме целулит - освен познатото ни хващане на кожна гънка за да проверим образува ли се "портокалова кожа", също при натиск на кожата се чувства болка, защото целулита възпрепятства циркулацията на кръвта, това е и причината когато предприемем масажи да се получават синини, които с времето вече не се получават, защото целулита намалява.
Това е накратко, дано да съм полезна  Peace

# 413
  Уау най-после свърших с четенето. Peace
  Определено ме нахъсахте още повече и ме накарахте да повярвам в невъзможното - че мога да се отърва от тази гадост.
  Преди да забременея имах целулит, но не беше нещо чак толкова страшно. Обаче сега, 8 месеца след раждането, стана страшно. Вече е доста видим и има една вдлъбнатина, която ме боде очите... Cry
  Трябва да взема мерки!  #2gunfire Ще си поръчам вендузите. Има ли упътване как се използват?
  Искам да попитам - къде мога да отида на преглед, за да разбера какъв тип е моят целулит и на какво се дължи?  Thinking
  До колкото разбрах от това, което прочетох, е най-добре да отида първо на кавитация или VelaShape, след което да продължа успоредно с масажи и вендузи?  Thinking
  Има един проблем, за който се надявам да ми помогнете да открия решение. Мога ли да се възползвам от кавитация или VelaShape, когато кърмя? Питах на 4 различни места, мненията са 2:2. Според едни не е лошо да почакам, но на мен не ми се чака, защото според моите планове ще кърмя още дооооста време, а според другите пък няма никакъв проблем да направя процедурите. Как мислите и каква информация имате вие? newsm78

# 414
  • в 1001-та нощ
за вела шейпа на виждам проблеми с кърменето, т.е няма да навреди, но понеже причината е хормонална, докато не спреш да кърмиш и да ти дойде цикъла и всичко да е като преди - имаш риск да наливаш от пусто разно - да правиш процедури - да го чистиш, а хормоните да ги "възстановяват"

затова е хубаво - да си дадеш парите и усилията, когато почвата е благодатна

но, разбира се, ако това, че го правиш те балансира емоционално - не виждам проблем да го направиш  Peace

ако имаш бучки - велата е по подходяща от кавитацията, защото изглажда  Peace но това разбира се е лично мнение  Peace

# 415
Ами в клиниката, в която искам да направя процедурите Hill Clinic, ми казаха да изчакам, но не ми обясниха причината... Имате ли мнение за клиниката, някой посещавал ли я е?

Много искам да направя нещо срещу целулита... С лекото напълняване напоследък (около 4кг) знам как да се справя, но за целулита се бях отчаяла, че няма ефикасен начин за премахването му. Много се радвам, че пишете отзиви и споделяте опит!

ако имаш бучки - велата е по подходяща от кавитацията, защото изглажда  Peace но това разбира се е лично мнение  Peace

Кавитацията - какъв ефект мога да очаквам? Нали и тя топи сланинки и изглажда целулита както VelaShape? Или тя няма толкова силно действие?

Някой попадал ли е на процедурите за бързо отслабване с гипс бермуди? Някакви отзиви?

# 416
А какво е най-подходящо за стягане. Аз родих преди около 8 месеца, през бременността качих 9 килограма, които още до два месеца след раждането свалих. Покраи грижите за бебка продължих да свалям, особено след като спрях да кърмя, свалих още 4 кг и като резултат ми си отпусна леко кожата особено от вътрешната страна на бедрата. За мое учудване корема ми се прибра напълно и е със стегната мускулатура, а отпуснати са ми бедрата. Мислех за фитнес, но трябва да се ходи 2-3 пъти седмично, а няма на кой да оставя детето.

# 417
  • в Кошера
maria_2103, за стягане е добре плуване, пилатес, йога.  Peace

# 418
  • в 1001-та нощ
Fantasy22 - правилно си разбрала - кавитацията е за сланинки  Peace за една слаба жена, която има целулит - е безсмислено  Blush

maria_2103 - за стегната фигура е необходима двигателна активност  Peace и постоянство  Peace

в най-лошия случай - можеш да вземеш гирички (като з аначинаеща 3-4 кг, но е хубаво да имаш по 2, 3, 4 и 5 кг - аз ползвам седмици), с които да тренираш и ръцете и краката, за ръцете е ясно - упражнения има всяккави и в нета, а и в една зала - винаги ще ти покажат; за краката - напади, клекове - с лек разкрач, по широк разкрая, ходила обърнати навън (товари се вътрешната част на бедрото); ако решиш - ще споделя по подробни обяснения

за корема преси (умерено (- не 200 - 300 - да не си увредиш и кръста)

добре би било и  велоергометър, но това е вече екстра  Blush

вендузите също ще са много удачни да дренираш шлаката, ползван на парна баня, много течности, масажи и т.н. Peace

# 419
Още чакам някои да даде мнение за Hill Clinic или да ми препоръча някое място, където правят процедурите с Vela Shape добре.

Кажете и за гипс бермудите - някои срещал ли е процедурата и как действа? От Victoria Spa ми казаха, че било много подходящо за слид бременност....

maria_2103
С теб сме родили по едно и също време май Simple Smile Аз качих 13кг, но все пак бебо беше 3кг. Свалих ги за около месец, корема ми се прибра, използвах и стягащо бельо. НО СЕГА отново започнах да качвам лекичко, както споменах по-горе. А корема ми изведнъж стана отново като на бременна... Препоръчвам ти да започнеш да правиш нещо по въпроса, за да не стане като с мен, не че е гаранция, че ще стане, но... страх лозе пази Simple Smile

a.l.e.n.a   Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт