Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честит първи рожден ден на Валко на мама Дори и Нико на мама gery_daisy!
Пожелавам на малките бебешоци здраве, много усмивчици и да слушкат много   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Честит Рожден Ден на всички малки сладури от мен и Бела  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нека да растат здрави и весели  Hug

# 152
  • Пловдив
Честит рожед ден на Валко и Никито да са живи и здрави и много да радват мама и тати Simple Smile  nbirthday   newsm38

# 153
Честит рожденик на мама Гери Дейзи! Да е жив и здрав, весел и безгрижен   bouquet  bouquet  bouquet

Корали, честити крачета  Hug Който бяга с питката трябва да внимава да не се спъне, за да не върви спънато и детето  Peace

Момичета, от къде купувате вакуумните торби за дрехите? Че нещо не мога да намеря Sad

# 154
  • В две мънички очи...
Дори, аз затова гледах да пиша още в първите часове на деня защото си спомних че ти роди през нощта Simple Smile. Много ми мило ми стана и на мен това че си се будила от вълнение, то мен тази щастлива вълна ме е обхванала още от началото на октомври  Simple Smile

Е то и аз цяла нощ си имах залепено сучещо човече след като снощи в 12 със голям рев го накарахме да спи. Вече коликите ми се струват слабо преживяване спрямо зъбите. Дано поне да е избил някой...  #Crazy.

ММКа виж в магазините за 1лев или в складове ако имате във Варна също и в някои магазини за домашни потреби може да се намерят.

# 155
Честит рожден ден на Валко и Нико и от нас!
Живи и здрави да са, много игриви и щастливи  newsm59 newsm59 newsm59

# 156
Честит Рожден ден на Валентин и адашчето Нико  Heart Eyes

Здрави и усмихнати да растат!!

# 157
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛКО И НИКИ! Да са живи здрави и да имат най - прекрасното детство!!!  newsm59

# 158
честит рожден ден на всички рожденици , на които изпуснах да честитя и на настоящите Simple Smile

# 159
Честити да са ни всичките рожденничета.
Да са живи, здрави, спинкащи и хапващи.
А на майчетата им- много щастливи мигове с хлапетата.
Ако тръгна да изброявам, ще забравя половината.
Дано няма сърдити.  bouquet

# 160
  • София
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания   bouquet.
Днес купонът беше във вихъра си  Party.

Изабелка, бързо и безпроблемно да никнат вече зъбетата на Венко  Hug.

# 161
Dori първо да честитя на теб и дано от днес всеки ден е като този-пълен с приятни емоции и хубави чувства  Hug
Благодаря и на всички останали за хубавите пожелания и милите думи-да ви се връща тъпкано  Heart Eyes
Пожелавам на все още не празнувалите ден като моя днес-с много любими хора около вас ,деца , смях,  и песни - изкарахме си прекрасно-това чувство не може да се опише-трябва да се изживее...

# 162
  • Велико Търново
Добро утро и честит първи сняг!

Днес Вики става на 11м. Заедно с първия сняг, е пробило първото й зъбче. Да ни е жива и здрава!

Приятна закуска!

# 163
  • В две мънички очи...
Честито ви първо зъбче Инсоленс и мерси за закуската Simple Smile

# 164
има ли приети на детска ясла???  и като трябва да кандидатствам догодина пак трябва ли да си изтривам кандидатурите и наново да кандидатствам ? ако има някой запознат моля да ми каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт