Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
значи вие ги кърмите на поискване , не са на кухня?? защото аз го кърмя  само вечер към 7, после в 10 и вечерта като се събуди( то като се замисля въобще не е малко Simple Smile )

# 61
Мерси за поздравленията и аз си се кефя много  newsm68.

Kölsches Mädel,
много гадно, че трябва дори и по-рано да се връщаш.
И на мен вчера ми звъняха от работа /тоз път май шефовете четат заедно форума  Mr. Green/ да ме питат какво ще правя. Ама май ще си стоя в къщи - на ясла зимата не ми се дава, а мама не се наема да го гледа сега, защото щяло да стане студено и да не почнел да се разболява, пък и тя не е добре с краката, а Константин иска само някой да го разхожда. 

Честито на проходилите бебоци! Малките ни душички как само пораснаха! Вече могат да ходят!

# 62
  • В две мънички очи...
значи вие ги кърмите на поискване , не са на кухня?? защото аз го кърмя  само вечер към 7, после в 10 и вечерта като се събуди( то като се замисля въобще не е малко Simple Smile )

Е не и от държавната кухня яде храна  Joy

# 63
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честити ви проходили бебоци.
Кате, да почерпиш  Mr. Green

Ох, на кака  Drunk

Благодаря ви, момичета  Hug

# 64
  • Дъблин
Благодаря на Ysabell за новата празнична тема   bouquet
Честито на проходилите бебоци, Ива още е така  newsm30  Ако има опора ходи навсякъде, но сама не смее да се отпусне. Зъби - 2 броя отдолу и други не се задават засега.

Като съм почнала отчета да си кажем и мерките - 7350 гр/67 см  (+0 гр/+1 см). Хапва си всичко, което й предложа в сериозни количества, но е много активна и нищо не качва, де да бях и аз така  Crossing Arms
Кърмения имаме 2, вечер към 20 ч. и после преди лягане, нощем не се буди за ядене. Денем не кърмя, защото ще се връщам на работа през януари. Декември започва да идва гледачката, дано Ива успее да се адаптира за месец. За ясла нямаме шанс тази година, а и толкова малка нямаше да я пусна точно зимата.

И аз съм За предложението на Dori, звучи забавно   ura

# 65
  • В две мънички очи...
Уф малкия е болен и ми вдига едни грозни Т по 39 градуса.  Sick Има и разтройство и отказва да яде изобщо мак съм във матрицата  - отиде последния симфлорикс няма да го слагат  #2gunfire

# 66
Само да кажа едно здрасти и бягам , че нямам време  Heart Eyes

Браво за темата , страхотно е оформена!  Hug

И аз съм "за"общия рожден ден , ама елате веднъж в Бургас де  Crossing Arms

На болните бързо да оздравяват !  fingerscrossed  Heart Eyes

# 67
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
днес кафенцето е от мен, в този студ  само пред компютъра се очертава да го пия.

Това мойто дете полудя вчера и днес, просто не се виждам цяла зима как ще издържиме без дългите ни разходки. Нищо общо с кака си няма, направо дивачка и хулиганка си отглеждам в къщи.
Вчера сутринта видях че са и избили зъбки номер 7 и 8, дано след тях има спокойствие поне мъничко. Embarassed
Ysabell бързо оздравяване.
И аз имам чувството че откакто се прибрахме от море само си ги менкаме в къщи тези вируси, постоянно някой е болен и то най-често за съжаление децата. #Cussing out
kapri_z в Бургас лятото нека да е срещата. Много ми се ще да успея да се организирам и да се добера до София поне на тази с общия рожден ден. Wink

# 68
  • София
  Привет в мрачният, есенен ден 

За общият рожден ден, виждам, че има желаещи  Party. Следващата стъпка е да изберем детско клубче. Съответно, което да е по-просторно за децата и родителите. Зная няколко, но чакам и вашите идеи.

За прощъпулник, чувала см, че е добре да е пълнолуние. При Алекс съвпадна без да зная   Laughing.

Марси, благодарско за кафенцето   bouquet. Аз също го пийвам пред компа.

Дидка, честити зъбета на Дея  newsm47. Да избиват без проблем, да са здрави и бели  Peace.

gery_daisy, малка мравка, честито за ходещите крачета на двамата ви юнаци  newsm68.

Марси, бързо оздравяване  Hug.

Смърфиетка, бързо да се спогодят Ива и гледачката  Peace.

Изабелка, как е Венко? Надявам се, че е по-добре  Peace.

Капризче, не си казала, не сме дошли  Wink.

# 69
Във Варна, във Варна елате Simple Smile

Да ви попитам - давате ли десертите и супите от кухнята, които са с прясно мляко? Аз не смея още да му давам Sad

# 70
  • Пловдив
Като заговорихте за общ РД,ще се съберете евентуално майките от София
Имам предложение към майките от Пловдив,незнам колко сме в темата-ако искате и ние да се съберем в някое клубче?ще е хубаво да се запознаем

и аз преди питах за прясното мляко,дали давате вече,аз не все още,Да се похваля и с нашите 2 първи зъбчета,избиха й на 11 месеца Simple Smile

# 71
Запис и от мен! Не дочаках да изчета и предишната темичка, но ако тръгна да дочитам, и ще минат маи рождените дни, октомврийските поне  Embarassed

Честити на всички рожденици, които вече станаха на цяла 1 годинка! Да са живи, здрави и засмени!  Hug

Честито и на проходилите!

Вики е страхливко, едвам се пуска по дупе да седне, ако е прав, пък за прохождане, кой знае кога ще е  Mr. Green  Зъби вече има 5, като горния първия много го измъчи, няколко дни яко подут и зачервенен венец, и мнооого ревове и побъркана майка  Crazy

За ядене вече му давам почти от всичко което ядем и ние, включително и прясно мляко. Не всеки ден, но от време на време му давам. Нас порано като не са ни кръмили и нямало АМ, и са ни давали краве мляко, пак сме преживели и сме пораснали  Rolling Eyes 

За общия рожден ден и аз съм ЗА, много весело би било, много щъкащи бебета и още по-щъкащи майки  Mr. Green

# 72
И аз давам десертите с прясно мляко. Не мисля, че може да има проблем.

Честито на проходилите!   bouquet
Не знам в това време, как ще стават разходките. Ужас! КАкто сме свикнали и двамата да сме по цял ден навън, не знам! Това дете ще откачи. Crazy

Хайде, давайте предложение за клубче в София!
За новото клубче в Мола, където е КАрфур, ми казаха само хубави неща, колко хубаво и просторно било.
И тук в Бг мама го рекламират също: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612302.0

# 73
Мдаа, хубаво е в новото клубче в Карфура, лазещите има къде да лазят и да се търкалят в топчета  Mr. Green Ние ходихме онзи ден и искахме да го оставим Викчо, да видим как ще се държи с непознати деца и в нова среда, ама вече беше късно, и на него му се спеше, та остана за друг път. Ето груповия рожден ден е идеален момент това да е другия път  Wink

# 74
Здравейте майчета, много време ми отне да ви изчета, но покрай тези хубави дни и тези разходки не ми оставаше много време за форума Simple Smile) За жалост вече стана студено:( Искам да честитя на всички рожденици, и да ви попитам, някой отбил ли е детето си и мислили си го въобще, защото аз го обмислям, но ми е много трудно, защото моето детето не иска да пие АМ и кисело мляко не иска и не знам дали ако спра да го кърмя ще иска нещо друго, и другият ми въпрос е колко хранения имате на ден? Ние имаме по 5, ама със зор, защото той няма да се събуди да яде примерно в 12 часа , а в 3-4 а аз искам да го откажа от това и го будя да му дам да си цока в 12-1 за да може да издържи до сутринта newsm78 някой с моите проблеми Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт