Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
ей хора тази нощ се наспах... newsm44
това мойто диваненце като заспа снощи в 10ч, та чаааааааак в 2,30ч се съъбуди, после още веднъж към 4ч и в 7ч вече си се хилеше напълно събудена. Много рядко, да не кажа хич ми се е случвало подобно нещо. Embarassed Дано сега имам по голям период почивка до следващата двойка зъбки. Wink
adriana_mam аз не бих будила детето за да го вкарвам в някакви режими. Моите наблюдения от Белослава са, че през ноща яде не толкова защото е гладна, колкото за успокоение. Трудно ми е по някога много от ставането нощем, ама ще си наваксам след някоя друга година.
Снощи сварих на Белослава някакви макарони направени от елда и страшно много и харесаха. И като че ли разбрах къде се корени проблема на нашето злоядство, от това BLW ли е където практикуваме или детето ми си е принципно, ама иска да се храни самичка и не и харесва някой друг да и бута в устата. Вчера пробвах първо аз да и дам макароните и категорично отказа, после и оставих купичката на масичката и самичка си изяде всичко, е поомаза се доста ама си хапна добре детето. Joy

# 76
  • В две мънички очи...
Уф дайте идеи как да оправя разстройството - вчера му дадох едно бурканче и половина моркови и пак не са го оправили. Смектата само да я помирише и не иска да я пие, едва успявам да набутам осцилоскокциума и витамин Ц като същевременно и яко сме я окъсали с храната почти нищо не иска да яде кара само на кърма  Cry

# 77
  • Пловдив
Аз съм " ЗА " за обща среща с Пловдивдските мами  Hug

# 78
Нещо против сополи? Няма хрема засега, само се сополиви. Взех Стеримар, ама чета сега че е за запушен нос. Ако пръскам едва ли ще е проблем? Rolling Eyes
Изабел, сок от дренки дай, ако намериш. Май беше за запичане.

# 79
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Уф дайте идеи как да оправя разстройството - вчера му дадох едно бурканче и половина моркови и пак не са го оправили. Смектата само да я помирише и не иска да я пие, едва успявам да набутам осцилоскокциума и витамин Ц като същевременно и яко сме я окъсали с храната почти нищо не иска да яде кара само на кърма  Cry

Чай от шипка или оризова вода. Само, че ако е от зъбите няма да помогнат много  Sad Наскоро го изпитах на своя глава и май само Ентерол-а даде ефект + избиването на зъба  Hug

# 80
Честито на всички рожденици и на проходилите Simple Smile

И аз съм за обща среща в Пловдив Simple Smile

dari 77 на Вики сополите ги стопирах с една туба Осцилококцинум и витамин "Ц" за пиене. Слагах му и Стеримар, но първо пръсвах в капачката и после с капкомер, че много високо ми се видя налягането на спрея за малкото му носленце. Не беше със запушен нос

# 81
Мерси, Ис, за отговора.
Май почва да го събаря грип, почна да покашля, покихва доста, сънлив е.
Ужас.

# 82
и при нас беше същото като му избиваше зъбчето , ако е от това  няма  да помогнат  лекарствата Sad

# 83
днес бяхме на консултация и е наддал 400 грама , ама не е пораснал нито със сантиметър , дали няма да стане шишко Sad

# 84
  • Пловдив
Ами давайте предложения къде да се съберем,аз по нямам представа,защото малко съм водила баткото по детски центрове,била съм в Тон Бонбон веднъж,и днес ходихме в Мол Галерия в детския център,но като че ли за малки в Тон Бонбон май е по-хубаво незнам newsm78
колко майки сме от Пловдив?

# 85
Бройте ни и нас за Пловдивската среща, но да е след средата на ноември, че сега сме на гости за 1 месец на моята рода.
От три дена сме тук и буболина като че ли си възвърна апетита, не знам дали се дължи на смяната на обстановката. Днес и сготвих леща, омете всичко Simple Smile. Установих, че май не и харесват парченцата в манджата и затова не иска да яде. Може и съвпадение да е, но започнах пак да пасирам всичко и тя пак се разяде, а аз се опитвам с парченца да стимулирам дъвкането, ама тя явно не иска още да дъвче.

# 86
  • В две мънички очи...
Dari за задна хрема съм давала Макситрол ама в тях имало АБ аз тия дни го разбрах, но АБ-то е за очи но помага и при бактерии за нос, за пръскане ползвам куикс.
Ако почне да има зелени сополи ми казаха кремче Бакторбан ама се консултирай с лекар че е скъпо 20лв. а е една малка мини тубичка.

# 87
Добро утро.Днес закуската е от мен

Това е питката от вчера,която за 1ви път опитах и аз да меся,стана много вкусна-имаше и помагачи забира се.Ей не е лесно да имаш бебе-"готов си на всичко" Joy JoyДнес е денят на нашата прощъпулка и идеята,която имах беше в средата на питката да стъпи Дея за да и се отпечата крачето-вчера не се получи дано днес успея.После ще пусна някоя и друга снимчица във фейса.
Моята мишка през нощта ме изненада с температура,не беше висока 37.3,но и нослето и подхърква.Днес сме и на ДК тъкмо ще дам отчет после и ще я видят да не е от тия зъбки,които да се похваля вече драскат -ей и нашият ред дойде да имаме нещо в устата. Heart Eyes
Кате-при все как мина питката?Марти какъв ще стане като порасне голям? Heart Eyes

# 88
Добро и от нас  Hug

Диде , страхотна се е получила , браво.
Кафето е от мен Wink

Ивчи, добре дошла  Hug аз също не мога все още да се отърва от отбора на кърмещите , но кърмя само нощем (по 3-4-5 пъти) през деня си е на твърда храна - сутрин попарки/кус кус, останалото е от кухнята.

За РД сме готови вече, остава в събота само да вземем тортата и да идем в клубчето  Party Party Party Надявам се на децата да им е забавно , другото не е важно.

# 89
Добро утро, мацки!  Hug

Дидка, питката изглежда много вкусничка!
Дарче, мерсаж за кафенцето!

И аз давам супите и десертите от кухнята. Мойто дете го пазих много дълго време, въведох храните много бавно и късно, да чукам на дърво, проблем няма никакъв засега  Praynig.

И при нас кърменето е вече само нощем. Имама успех от няколко дни - яде само по един път, през другите събуждания го гушкам и унасям на ръце, доста изморително, но струва ми се така е по-добре, отколкото 3-4-5 хранения. Все пак стомахчето му трябва да отпочива.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт