ей хора тази нощ се наспах...

това мойто диваненце като заспа снощи в 10ч, та чаааааааак в 2,30ч се съъбуди, после още веднъж към 4ч и в 7ч вече си се хилеше напълно събудена. Много рядко, да не кажа хич ми се е случвало подобно нещо.

adriana_mam аз не бих будила детето за да го вкарвам в някакви режими. Моите наблюдения от Белослава са, че през ноща яде не толкова защото е гладна, колкото за успокоение. Трудно ми е по някога много от ставането нощем, ама ще си наваксам след някоя друга година.
Снощи сварих на Белослава някакви макарони направени от елда и страшно много и харесаха. И като че ли разбрах къде се корени проблема на нашето злоядство, от това BLW ли е където практикуваме или детето ми си е принципно, ама иска да се храни самичка и не и харесва някой друг да и бута в устата. Вчера пробвах първо аз да и дам макароните и категорично отказа, после и оставих купичката на масичката и самичка си изяде всичко, е поомаза се доста ама си хапна добре детето.
Наскоро го изпитах на своя глава и май само Ентерол-а даде ефект + избиването на зъба 

.