Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Дарче, Дидка, мерси за кафето и закуската  Hug

Дидка, питката е станала страхотна  Peace По-късно те чакаме за отчет какво си е гепила  Wink

Ние трябваше тази седмица да правим прощъпулника, ама май ще се отлага за другата, защото таткото нещо много работа и не можем да се разберем  Simple Smile

# 91
  • София
   Здравейте, мамчета,

Създадох нова тема за общия рожден ден, за да има по-голяма яснота.
Ето и самата тема: 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616549.msg19952292#msg19952292

# 92
  • В две мънички очи...
Дар, мерси за кафенцето Simple Smile
Дидке, чудна е питката освен това не се прави лесно този модел и аз веднъж го мъчих в моя единствен опит в месенето  Joy. Честит прощъпулник на Дея!

# 93
  • София
Днес бяхме на ДК и ето резултата на Валко от нея: ръст-80см (+1см) и тегло-9200гр. (+200гр.). Пуснаха ни изследвания за кръв и урина, които се полагат на 1г. Педиатърката каза да сме на 4-хранения, като вечер може да даваме супички/сандвичи към 18ч. Следобедната закуска да е по-лека. Непременно да присъствало АМ. То при нас е рано сутрин и вечер преди лягане.

MMka, вас също ще посетим. Направо една лятна, морска среща да спретнем  Laughing.

Марси, все така да си поспиваш вечер  Peace. Браво на Белослава за самостоятелността  Hug.

Дари77, за сополки слагай солен разтвор. Продават ги на банки и се издърпва със спринцовка. Аз лично слагам от ампулите на Тонимер.

Дидка, Честита ви журналистка  smile3523!
Много хубава питка си спретнала   bouquet.

# 94
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дидка, хайде честит прощъпулник  Simple Smile Безаварийно ходене  Heart Eyes

ПП. Миши, като напиша в чичко Гугъл - бебе Кисел или само Кисел, ми излизаш ти на изображения Flutter

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 18:39 от Katencetoo

# 95
Здравейте момичета!!!Много благодаря на всички за хубавите пожелания и тъпкано да ви се връща на всички.
Нашата питка мина чудесно-безаварийно  Laughing Всичко беше супер получихме и подарък.А това,което хванахме беше "химикалката" Simple Smile
Ние също бяхме на ДК и сме 80см(+1см) и 10.600кг (+700кг.), Shocked чак се облещих.Ние хич не се храним на обяд,а тя момата си наддавала и то като новородена Simple Smile))).
За изследванията и на нас ни предложиха,но аз реших да е другият месец.Явно зъбките ни дават много зор с тази температура дето се появи.

# 96
И аз подкрепям идеята за общ рожден ден. Само не зная още през ноември кога ще съм във Варна и кога в Пловдив. Вие как ще празнувате рожденните дни? Аз се колебая дали да има деца или не. Торта ще направя, но определено на малката няма да давам.
По въпроса за кърменето и кухнята - кърмя я когато поиска и се храни с домашно приготвена на момента храна. Понякога давам и плодово пюре, но като цяло гледам да избирам продукт по продукт и да приготвям всичко вкъщи.

# 97
ПП. Миши, като напиша в чичко Гугъл - бебе Кисел или само Кисел, ми излизаш ти на изображения Flutter
Ама при мен е кИсел  Joy Нищо чудно  Mr. Green

# 98
Здравейте, мацки!
И аз съм за среща! Simple Smile
И аз съм в джаза с кърменето и ходенето на работа. В момента се опитвам да спирам следобедното кърмене и да не казвам за какво мрънкане става дума  Crazy След рождения ден на Никол ще започвам да спирам и обедното кърмене, пък да видим.
Притеснявам се, защото тя моята не е от най-яшните, да не кажа хич. От кухнята харесва всичко, но някои неща се налага да пасирам, понеже се дави. Големи парчета яде, храни се и сама, но малките не може да ги дъвче още. Сега ако не яде и давам да цокне, ама после като ме няма денем, голям рев ще е!
Понеже и аз като Кьолшес тръгвам скоро на работа, ми става все по-криво. Не ми се ще да оставям малката джуджанка, нищо че майка ми ще я гледа. Догодина есента вече искам да тръгне на ясла, но дали ще я приемат  newsm78

Лека нощ и хубава седмица!

# 99
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
хайде докато спи Белослава да ви почерпя, за поредното ми одъртяването. Wink

Лек и слънчев ден на всички.

# 100
Марси, честит рожден ден. Желая ти много здраве и положителни емоции.
Да ви попитам вашите бебета падат ли още?

# 101
  • В две мънички очи...

Честит рожден ден Марси! Бъди обичана и щастлива със любимите хора.

smileme, те не са спирали да падат. Тази нощ моя се събудил и ще тръгва да слиза от леглото да играе с главата надолу, добре че се събудих..... изобщо всеки ден имаме каскади ама засега са малки при нас са редки случаите в които имаме контузии - все още.

# 102
Marci, честит рожден ден! Бъди много щастлива!   bouquet

# 103
честит рожден ден , Марси !!! Simple Smile мн щастливи моменти с любимите хора Simple Smile

# 104
Ysabell, успокоих се. Аз се чудих другите бебета постоянно зад преграда ли са или им треперят до тях да не паднат.

Общи условия

Активация на акаунт