Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Дори, вие все така казвате, ама накрая или не идвате или ако дойдете не се обаждате  Crossing Arms
А варненските майки хич не са активни  Confused

# 106
Marci, честит рожден ден!

И аз съм за общ РЖД в Пловдив   bigdance2

Нашия прощъпалник се отлага засега-най-вероятно за другата събота,че вчера тати на Ники имаше юбилейче 30 години (за който се чувствайте виртуално почерпени Simple Smile ) и бая работа ми се беше отворила и не ми остана време за питки и другите щуротии Simple Smile

Пожелавам един хубав ден на всички и дано лошото време не ни позволява и ние да се чувстваме зле  love001

# 107
  • София
Марси, Честит Рожден Ден! Да си здрава, с късмет изпълнена и все така да те радва семейството ти!
Благодаря за вксната почерпка   bouquet.

smileme, Валко също има някои падания особено при подвижна преграда  Wink.

MMka, ако догодина идваме към Варна, ще се обадим  Peace.

gery_daisy, Честит Рожден Ден на татито ви (на патерички)! Да е здрав, с късмет заобиколен и все така да сте щастливи!
Благодарско за почерпката  Laughing.

# 108
Честит рожден ден Марси!
Желая ти здраве, любов и успехи
Весел празник  smile3525 smile3525 smile3525

# 109
Честит рожден ден Marci  bouquet

Като се замисля Дари не пада вече, но това не и пречи да се блъска и удря тук-там. Сега като лази няма от къде да падне, като проходи ще видим как ще е положението.

# 110
  • Велико Търново
Добро утро! Нека изпием заедно сутришното си кафе...

Не съм писала от векове... Записвам се в новата ни темичка и да видим дали ще мога да ви следя.

Аз се върнах на работа в средата на Август и нямам възможност като вас да се радвам на слънчицата си по цял ден. А те растат толкова бързо... Дани вече ходи, Вики се опитва, т.е. иска ама не може и трябва някой да я разхожда. Не и е интересно вече да пълзи, иска детето да ходи. Голям купон е при нас!  Joy Започват да се забелязват и заиграват.
Вики още няма нито един зъб. А Дани има осем. Има ли други беззъби сладури?

Ами това е за сега при нас.

Весел ден!

# 111
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Благодаря на всички за хубавите пожелания, помогнахте ми празника да бъде още по вълнуващ. Hug
Сутринта изпратих Вики на състезание в Стара загора и сега ми е едно такова тъпо, звъня като малоумна през 10 мин. по телефона, а сутринта такъв рев му хвърлих.... Embarassed
Влизам обаче по друг повод. Днес имаме рожденници.
Жив и здрав да е Христо на loshata mishka, както и момченцето на raq_1!!!
Да растат щастливи и късметлии, да ви радват и слушкат!

# 112
Ехххххеее вече и рожденици Crazy да са живи и здрави и много игриви.
Аз честно да си призная все още не съм мислила за РД на малката. Ще изчакам да се приберем в Стара Загора и тогава, което ще стане най-рано към 24-5 октомври.Сега в главата ми са лекции и  упражнения. Днес съм изпратила татито на занятия, че малката е крива и ако му я оставя ще се побъркат и двамата Mr. Green Двата горни резеца са набъбнали и зачервили и милата снощи не можа да си намери място. Да ви се похваля онзи ден купихме на малката ново комплектче за зимата - гащеризон с яке и една плетена шапчица. Много сладко ѝ стоят. Не знам по другите градове как е но тук си е доста хладничко. Тези дни трябва и обувки да купим, че с тези, които има ѝ изстиват крачетата.
Марси какво е това състезание, че ми стана супер любопитно и не мога да си затрая  Mr. Green
П.С. Честит рожден ден на патерица   bouquet

# 113
  • София
   Честит 1-ви Рожден Ден на Христо (loshata mishka), Дани (Insolence), момче (raq_1)!

Да са здрави, весели, игриви и доставят радости!

Честито и на техните родители  newsm24!

Марси, на какво състезание е Вики? Да ви донесе медал на каквото и да е  Hug.

bobito0785, късмет с учението  Peace.

# 114
  • 42.016399,23.101179
Аууу пропуснала съм Дани на Insolence.
 Insolence  Честит празник! Жив и здрав да е малкият сладур, весело и щастливо детство му желая!  bouquet  bouquet  bouquet
bobito0785 забравих че и ти си от Стара Загора. Embarassed Естетическа гимнастика (нещо като художествена, само че без уреди и ансамбъл забължиделно е) тренира Вики. Звъня като ненормална през 1 час, а детето си се чувства супер без мама. JoyНастанили са ги в х. Верея, а сега вече правят първата тренировка на Старозагорски терен, в някаква зала на ДЗУ. Иначе самото състезание е чак утре. Laughing
Дори благодаря за пожеланията за медала, съмнявам се че ще има, ама важното е да се забавляват децата. Wink

# 115
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честит рожден ден на Христо, Дани и момченцето на мама raq_1, както и честит празник на техните мами  Hug hbday

# 116
Честит 1-ви Рожден Ден на Христо (loshata mishka), момче (raq_1)!
Специални поздрави на Дани на Insolence! bdbaloni baloni hbday

Insolence, не мога да не го кажа: толкова сте ми готини с Дани и Вики! Страшно много се радвам за цялото ви семейство! Пожелавам ви да изпразнувате един незабравим 1-ви ден ден на малкия Дани и много да се обичат с малката Вики! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марси и на теб честит рожден ден, мила! Дано малката се представи успешно и не се притеснявай толкова!
 Hug

# 117
Честит 1-ви Рожден Ден на всички мъници  Hug
Да растат здрави, щастливи и все усмихнати
 newsm59 newsm59 newsm59

# 118
Честит 1ви рожден ден на сладките бебоци и на техните родители. newsm59 newsm59
Insolence!-честит празник и на вас.Незабравимо детство и на 2мата им пожелавам и много да се обичкат.
Марси-Вики е пораснала много. Вече е станала самостоятелна и ходи по тренировки и състезания.Браво на порасналата кака. Hug

# 119
  • В две мънички очи...
Честит рожден ден на Христо на лошата мишка и на малкото момченце за на Рая1!

Честит рожден ден и на малкия Дани на мама Инсоленс!

Мили деца растете здрави и обичани!

Уф писна ми с тия зъби вече Sad направо цял следобед ми упражнява тормоз отделно през нощта се
буди с викове и рев. Поне от днес вече знаем откъде е цялата работа с разстройството, че и то не минава. Та педката ми честити скорошното излизане на 2 кътника горни при това. Вече на горния венец ще е като гора, а долу си има само 2 зъба и като излезнат тия два кътника ще е като вампир преминал операция за вадене на вампирските му зъби. Отделно че изгриза всичко което може да се гризе из къщи.

Дарке, не се скътавай честит прощъпулник на Вики! То сега футболистите се оказаха че са всестранно надарени личности така че да му върви на детето с каквото и да се захване!

Общи условия

Активация на акаунт