От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • В градината...
Днес беше може би последния слънчев ден. От утре дават студ! Дано има по-малко болни!

# 226
Добър вечер.
За съжаление много болни имаме в темата, много бързо оздравяване на всички  Hug Hug Hug

Перуника, хубавото време свърши Sad Утре ще вали навсякъде в България и темп. ще са ниски + това вятърът ще се усилва. Sad

# 227
Хихи, само аз съм на линия за малко  Crazy

Моли, стискам палцииии  Praynig Hug

Звездичка, дано оздравяват дребчовците бързо  Heart Eyes Hug

Имам_надежда, Мадам Тиква, дано утре ви няма нищо  Praynig Hug

На всички болнички и сополиви в темата пожелавам бързо оздравяване  Hug

Благодаря и за милите думи към мен  Hug

Времето се скапа и много студено  Crazy Идеално за сгушване и  luvbed
На всички ловуващи и нечакащи  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig

Лека нощ  Hug

# 228
  • Пловдив
roxanna, бързо оздравяване  Praynig

Лека и бебеносна на всички  Hug Heart Eyes

# 229
Бързо оздравяване на всички болни в темата(в това число съм и аз)
На всички ловуващи и нечакащи   fingerscrossedFlowers Four Leaf Clover
Лека  на всички!

# 230
  • на 4-ия етаж до асансьора

Добро утро!
Искам да е топло и пак да е лято...То бива студ, бива...ама тези 20 градуса разлика направо ме убиват! #Cussing out
Ети честити сини гащи!!!  Hug
Блонди имам чувството, че България е двулика.От една страна са красотата на природата и миналото, което ни кара да се гордеем.Тук сякаш всеки камък ухае на история.И от друга бедността, неработещи институции,тромава система и ...безвластие!Както са рекли хората :"Обичам си страната и мразя държавата!"  Hug Ти как си? Heart Eyes
Шехина и аз се радвам на позитивните хора!Но трябва повече да сме такива.Ето ти нещо весело...Имам проблем с нашата община.Пускам жалба до столична община,като чинно изреждам кой закон и как е нарушен.И о чудооо!Връщат ми отговор, който е извадка от същият този закон  newsm78 Абее аланоглууу аз това съм го направила, ама кой да чете! Crazy
На всички нечакащи и ловуващи Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 231
Добро утро!
petrra страхотно изглежда тази закуска! По темата за България смятам да пасувам, че е безкрайна, а и коментирането нищо не оправя - действия трябват!
Niya_Petrova записах магистратура дадох 350лв, както съм уж държавна поръчка!  #Cussing out
Момичета имам един казус рано рано за вас - работя си на постоянен договор от 6 месеца и малко със срок на изпитване 6м., т.е. вече е постоянен, щом не е прекратен. Док иска да изляза в болничен от сега, защото смята че има риск и така като се върна от Германия на 14 - първият ми работен ден смята да ми пусне болничен, в който да опоменем бременност. Та въпроса ми е това дава ли  ми защитата на закона, защото шефката мнооого ще се ядоса, ама пък и не ми се рискува. Страх ме е че ще ме метнат по някакъв начин, а осигуровките ми са си на реалната заплата и никак не са лоши.
Какво мислите? Аз към обяд ще пътувам към летището в Букурещ и по този повод още една питанка - някой пил ли е Деган ампула, подчертавам пил, защото е разтвор за инжекции?

# 232
  • В градината...
Petrra, страшна ЛЯТНА закуска! Напълно  споделям чувствата ти за времето, ех, лято, къде си..
Аз вчера сутринта имах положителен ову тест, а тази сутрин-отрицателен. Предполагам О е била късно снощи, защото  тази сутрин  и температурата  ми се повиши.

Въпреки времето, слънчеви мисли на всички!

# 233
  • При моето слънце
Уф, ужасно време ..............
Добро утро на всички  Hug
Ети, аз съм пила, съвет - разтвори си го в сок или нещо подобно, защото горчи и е малко гадничко  Peace
Хубав и мързелив неделен ден  Hug

# 234
  • В градината...
Ети, по първия въпрос- ако си бремнна, попадаш под защитата на закона  и при евентуално съкращение, работодателя трябва да иска становище- разрешение от инспекция на труда.
За дегана- ням проблем. Много  пъти съм пила, с малко водичка, че е гадно.
Ех, как ми се ще да съм на път към летището в Букурещ...

# 235
  • Пловдив
eti_1988, правилно са ти написали, че работодателят може да те освободи с разрешение на инспекцията на труда. Принципно, ако иска винаги може да измисли нещо - примерно, че съкръщава щата и така...

# 236
  • Burgas, Bulgaria
това за ЕТИ е вярно ,но само и единствено, ако е на постоянен трудов договор  Peace

# 237
  • Пловдив
Тя каза, че е на постоянен. Ако е на срочен естествено нещата стоят иначе.

# 238
Добро утро, момичета,  Heart Eyes

Всички болни бързо да оздравяват.  Hug И тук е ужасен студ от три дни и вече и сме с парно  Tired

Петра, благодаря ти за закуската (хубаво слънчице, ще ми липсва сега месеци наред) и вниманието  Heart Eyes  Аз съм добре. Нещо тестовете за овулация никакви ги няма, едваааам някакви бледи черти, а уж утре трябва да е?  newsm78 Днес ако е пак така ... не знам  Confused

# 239
  • Сливен
Здравейте Hug , благодаря на всички за пожеланията, днес вече съм по-добре, успях вечерта да изпия една ампула деган с малко компотче и сега нямам такива оплаквания, освен главоболие, но като се има впредвид, че от два дни не съм пила кафе, може би е от ниско кръвно. Дано и другите се оправят бързо. Хубав ден ви пожелавам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт