От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • В градината...
Ха, тук едно сладко момченце се показа!

# 631
Здравейте мацки!
Аз малко транзит,няма нищо около мен,пия една шепа лекарства(някой пил ли е идеос и омега 3 форте),чакам си следващия цикъл и така!Може ли и на мен някой да ми каже къде е това албумче? Heart Eyes
Много палци за всички нуждаещииии  bouquet  bouquet  bouquet

# 632
Хмм, я и аз да питам за албумчето Simple Smile

# 633
Айде, де, ега ти и албумчето, нищо няма да стане от мойта торта, като само слухтя да видя и аз нещо от булки, момченца и красиви жени  Twisted Evil

Капките миришат на нафта и съвсем ми запушиха ухото, сега съм и глуха  Crazy Сложих си чавка на чгх-то, дано не ми се разсърди доктора  Mr. Green

# 634
Ще ви пратя  на лични името и паролата .
Само не разбрах Блонди иска или не иска да го види  newsm78

Айде готови сте - може и снимки да качите  Mr. Green

# 635
  • В градината...
Брях, много булка много нещо - и все едни момиченцаааа! И едни малки бебета... Ама всичките хубави!

# 636
може ли и аз да видя албумчето  Embarassed

# 637
 Здравейте, момичета Hug

Скоро не съм гледала снимки, ще взема да вляза и аз да ги видя.

Тикве, благодаря за комплимента, ген е това, защото не полагам огромни усилия, въпреки че вече минах 30-те и май ще ми се наложи да се захвана с някакъв спорт, имам време ще помисля още 2-3 години с какво ми се занимава newsm78, май с нищо- бута ми се бебешка количка по алеите Joy

Ани12544 и на мен днес по календар трябва да ми дойде и си усещам че наближава момента, колкото да не ми се иска, наболява си ме стомаха и друга няма ooooh!
Я сега да гледам булките, че аз така и не успях да стигна до тая част. Остана си ми мечта Rolling Eyes

# 638
  • В градината...
Оф, кака ви качи снимки /нали съм най-дъртата, чак ме е срам  Embarassed/. Пък и деца нямам - няма много за гледане Sad

# 639
И тъй като ще Кафенцето ще и се скара да питам /в случая/ - коя е русата мацка - та  не може ли да ги надписвате тия снимки  newsm78

# 640
Благодаря ви за паролката за албума. Скоро и аз ще се кача в албумчето Simple Smile Ама наистина все хубавици сме се  събрали, а дечицата ни какви хубави ще са, живот и здраве да е!!

май с нищо- бута ми се бебешка количка по алеите Joy

Може да го спортуваме заедно, по нашите алейки в хубавият ни град !!  Hug Hug

# 641
  • Сливен
Разгледах албума - много сте готини всички, скоро ще кача и аз Grinning

# 642
Може ли и на мен парола Wink ?

# 643
Яжето ми влиза с летящ старт в топ 3 заедно с шаферката Ехо и Чинчето с мъжа и .

# 644
  • Варна
Здравейте мили момичета  Hug
Старлет, честита сина радост!
Бени, супер! Дано наистина да се окаже мома   bouquet
Поспаланче, жив и здрав да е татко ти, а скоро и горд дядо!
Аз съм имала и 3-4 месеца, когато да си усещам овулацията само от ляво. Сега след лапароскопиите не усетих нищо, а имах обилна ЦС.
Момичета, в Неделя нашата любов с милото на вършва 3 годинки и по този случай разбрах, че ще ме заведе някъде за 3 дни  Mr. Green Проблемът е че аз не съм му взела нищо, а и незнам какво, той всичко си има. Ако някой може да ми помогне с идея, ще съм много благодарна.
И ако може и аз да видя албумчето  Grinning
 Hug Hug Hug Hug Hug за всички !!!

Общи условия

Активация на акаунт