Отговори
# 330
Здравейте! Wink
Честита Ивайла на мама pepa_25!  newsm51Да порасне здраво и щастливо детенце! Hug

за баткото ме питат от миналата година: " Ама не стана ли детето на 6г., за да го пиша за такса за асансьора?" - това от касиера на входа и този въпрос се поставя през месец - два  Twisted Evil

Joy Joyaneleto,това направо ми изпълни душата! hahahaНе им обръщай внимание!А и по принцип за другите подмятаници кога щяло да се ражда бебето и т.н.Понякога хората незнаят как да проявят добронамерен интерес и се получават такива ситуации.Вярно е,че и повечето го правят от нескрито и непремерено любопитство,но...не им отделяйте чак толкова внимание! Wink
Желая прекрасен ден на всички,а на болните-бързо да се оправят! Hug

# 331
Кои храни не са за препоръчване,докато се кърми?  smile3506

Чувала съм много противоречиви мнения. Мисля, че е най- добре да ти отговори някой от ЛЛЛ.

# 332
Аз имам въпрос към Aila ,тъй като още преди да забременея напълнях с 10 кг и досега съм  качила вече 12-13 кг искам да си върна старите кг ( от преди напълняването ) , дали е възможно докато се кърми да се спазва разделно хранене ?
И тук да честитя на новите мами ,да са  живи и здрави и многи да ги радват малките Simple Smile

# 333
Здравейте мили мамчета.Влизам да ви съобщя страхотна новина.Днес моята сестричка kelevra_79 стана мама на две мънички красавици.Едната е 1800гр а другата 2000гр.Успях да ги видя за малко....какво да ви кажа...страхотни са...на леля фъстъчките.Дишат самички,но на едната и подават от време на време малко кислород.Мама се възстановява след секциото..Ще пиша допълнително за имената и ръста.Стискайте палци всичко да е наред и занапред.  bouquet

# 334
Привет и от мен момичета! Да се запиша и се връщам да ви изчета, че не мога да насмогна.
Честито на родилите мами! Да са много здрави бебчовците, много да ви радват, мамите бързо да се възстановяват, и да се гушкат скоро вкъщи!
Ние вчера бяхме на преглед, бебка вече е около 3 кг., тоновете са наред! Главично е, но е много ниско и според доки може и да не устискам до термин, но тя си е ниско от отдавна. Нещо ме хваща страшна паника от раждането - и крака ми не минава, отока си стои, как ще раждам незнам! Ама стига съм се оплаквала! Hug на всички

# 335
Честито на kelevra_79 Да са и живи и здрави малките кукли  newsm06 и бързо възстановяване!  [/size]

# 336
ехей..колко много бебоци на хоризонта..започна да бебевали Simple SmileSimple Smile
честито на радостните родители, а на всички останали леко добременяване Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 337
Ех, че хубава новина.
Да са ви честити малките принцеси! Да са живи и здрави, да слушкат, да папкат и много да ви радват!
Келевра, бързо възстановяване ти желая Hug

skrech, благодаря ти за изчерпателния отговор  Hug
Ситуацията с първото бебе беше, че още в болницата не можа да засуче, молих за помощ и внимание, но всеки само казваше, че са ми малки зърната и нямало да мога да кърмя така, трябвало да се цедя  Tired
Едва на втория ден вечерта една санитарка ми каза, че в отделението има стерилизирани шишета с биберони, мога да взема от тях, да се цедя и да си храня бебето, което дотогава стоеше гладно.
Ох, като си спомням сега и пак се ядосвам страшно много.
Пак същата санитарка беше така добра да ми спомене, че е чувала за някакви силиконови зърна, ако искам да пробвам и така.
Кърмила съм изключително почти 6 месеца. Режими и часове не съм спазвала, кърмила съм на поискване. Общо кърмих 10 месеца, исках още, но от силен стрес ми спря кърмата и не можах.
Всичко, което си изброила съм го спазвала(по-скоро инстинктивно), включително и пробвах след като малко е сукал от силиконовото зърно, да го махна и да опитаме директно от гърда, не стана и не стана.
Надявам се с това бебче да се справя по-добре, ако не успея здраве да е.
Като се роди ще видя какво ще е положението и тогава ще търся помощ от вас  Hug

# 338
честито на мама келевра и малките близначки Heart Eyes
бързо възстановяване на мамчето  bouquet

# 339
  • Пловдив
Честито на Келевра  bouquet Да са ви живи и здрави малките красавици!

# 340
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на Келевра!!! Да са и живи и здрави сладураните!!

# 341
Браво на келевра! Майка героиня! Дано и занапред бебчетата да са ок!

# 342
  • София
Да са живи и здрави малките куклички, а на Келевра - бързо възстановяване и да си ги прибира вкъщи  Hug

# 343
ЧЕСТИТО НА kelevra_79!  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛАДУРАНИТЕ!

Аз имам въпрос към Aila ,тъй като още преди да забременея напълнях с 10 кг и досега съм  качила вече 12-13 кг искам да си върна старите кг ( от преди напълняването ) , дали е възможно докато се кърми да се спазва разделно хранене ?

и аз си го мислех това за разделното хранене и ше чакам отговора с интерес, че имам много кг да свалям!

Като чета че се записвате при педиатри та да питам задължително ли трябва да го избера преди да родя? Аз мислех да се косултирам с личната ама нямам време да отида при нея.

# 344
Еха, още едни молки мишоци на бял свят Simple Smile

Честита радост на мама Келевра! Да са и живи и здрави малките принцеси и да я радват!

Общи условия

Активация на акаунт