Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 41 466
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета при първи ден на последна М. 01.11.2011. сега имах лека кафеникаво зацапване и отидох на лекар. Гледаме с вагинален ехограф и каза че нищо не вижда. Какво значи това? Имам доста положителни тестове Sad как може нищо да не се вижда ..толкова ли е рано???

# 301
Ами рано е, да.
Иди след 2 седмици.  Peace

# 302
  • Пловдив
Най -вероятно видял балончето,но не и точицата вътре/зародиша/.Моето човече го видяха чак в 9 седмица.

# 303
da no dosega ne mi se e slu4valo takova ne6to i se 4ustvam taka vse edno 6te mi idva no mislq da ida na lekar predi malko pak mi stana mnogo lo6o idva6e mi 4ak da povarna a bolkite v gardite i nisko dolo ne spirat Sad

# 304
  • Burgas, Bulgaria
ами отиди на доктор .....-не ти идва....теста ти е отрицателен...... отивай не се чуди  Peace

# 305
pogovorih i s mama i tq mi kaza 4e moje i da sam bremenna no e mnogo rano i za tova testa pokazva otricatelen drugata sedmica v petak 6te ida na lekar do sega takova ne6to ne mi se e slu4valo a i sled kato mi sprq vsqka ve4er s priqtelq mi pravihme seks i ne sme se pazili

# 306
ivi4kataa , пак ти казвам, не очаквай преди началото на другия месец да ти потвърдят бременност. Важното е да се отхвърли нещо друго. Честно казано и за симптоми ми се вижда рано, но да речем, че има изключения.

И моля те пиши на кирилица, защото ако те види модератор...

# 307
ами преди месец бях на преглед при гинеколог и тои ми каза 4е всичко е наред направи ми и цитова масла пал всичко беше наред и каза че мога да сам спокоина и мога да имам деца но сега това ми се случва за прав пат

# 308
Тези симптоми могат да се свържат и с вирус. Може и да са някакъв друг здравословен проблем, който не е свързан с половата система. На мен един път ми се беше случило няколко дни поред да ми прилошава, бях решила че може да съм бременна и отидох да си направя кръвен тест, след като се оказа отрицателен прилошаването ми спря. Така че някога симптомите могат да бъдат и на чисто психическа основа. За да ти свърши на 28, това прокървяване на 2 е много вероятно да е овулация. Моята например се проявяваше с кафеникаво зацапване за няколко дни. Имплантационното зацапване е около датата, на която трябва да ти дойде, ако въобще има такова зацапване. Трябва да е минало поне седмица от закъснението, за да може евентуално да се види нещо на видеозон. За кръвен тест не знам какъв е най-ранния срок, но пак ми се вижда рано. Мисля, че поне 2 седмици от евентуалното оплождане трябва да е минало. Тестовете от аптеките се правят също след закъснение.
Надявам се да е  това, което искаш, но мисля, че ти обясних ясно, защо е рано да очакваш реалистичен резултат. Виждам, че нямаш търпение, но понякога се налага да си търпелива. Между другото не всяка бременност е свързана с прилошаване. Моите първи симптоми бяха горещите крака, напрежението в гърдите и в корема се появи около датата, в която трябваше да ми дойде. Прилошаване така и не получих.

# 309
Момичета при първи ден на последна М. 01.11.2011. сега имах лека кафеникаво зацапване и отидох на лекар. Гледаме с вагинален ехограф и каза че нищо не вижда. Какво значи това? Имам доста положителни тестове Sad как може нищо да не се вижда ..толкова ли е рано???
значи кога си имала това зацапване - декември или след цикъла  newsm78 Моя последен цикъл беше на 17,05 на 28,05 по мои сметки сме бебеправили и да кажа честно на първата ни годишнина 05,06 вече подозирах че съм бременна, защото ми се гадеше от кафето а аз съм кафеманка  Mr. Green На 15,06 си направих тест - положителен и на 20,06 бях на преглед - видя се сакче в 5г.с. Ако искаш изчакай и другата седмица и ходи пак на лекар, може да е рано да се види, но и това зацапване може да не е хубаво  newsm78 Зацапването от кога е ?

# 310
  • София
значи кога си имала това зацапване - декември или след цикъла  newsm78 Моя последен цикъл беше на 17,05 на 28,05 по мои сметки сме бебеправили и да кажа честно на първата ни годишнина 05,06 вече подозирах че съм бременна, защото ми се гадеше от кафето а аз съм кафеманка  Mr. Green На 15,06 си направих тест - положителен и на 20,06 бях на преглед - видя се сакче в 5г.с. Ако искаш изчакай и другата седмица и ходи пак на лекар, може да е рано да се види, но и това зацапване може да не е хубаво  newsm78 Зацапването от кога е ?
Зацапването беше вчера. Днес няма нищо. Просто ми е адски притеснено, че нищо не се видя вчера на 8-ми ден закъснение. Sad

# 311
  • Варна

Зацапването беше вчера. Днес няма нищо. Просто ми е адски притеснено, че нищо не се видя вчера на 8-ми ден закъснение. Sad

Вероятно става въпрос за имплантационно зацапване. Нормално е да не се види нищо, иди след седмица.

# 312

Вероятно става въпрос за имплантационно зацапване. Нормално е да не се види нищо, иди след седмица.
И аз така мисля  Peace Изчакай до другата седмица, дано зацапването да не се повтори и успех  Hug

# 313
днес станах направих си кафе и след парвата гладка ми стана много лошо а бях закусила

# 314
  • Варна
днес станах направих си кафе и след парвата гладка ми стана много лошо а бях закусила

И?
Има отчетни теми, за споделяне. Тук е за въпроси и отговори.

Общи условия

Активация на акаунт