Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 41 496
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мамита! Имам проблем за които се надявам да ми помогнете.Скоро ми предстои пътуване на дълъг път,но проблема е там че ми прилошава и ми се повръща от возенето.искам да ми дадете някакъв съвет за лекарство което да помага в такива случаи че пътуването наблежава , а аз съм ужасно притеснена какво да правя! Бременна сам в 4-ти месец! Много се надявам да ми помогнете.

# 331
  • UK
Лекарства не съм ползвала,но винаги лапах лукчета в колата.

# 332
Аз се сещам за нукс вомика в потенция 9, но при всички положения трябва да се консултираш с лекар. Нищо, че лекарството е хомеопатично. Това съседката ми даваше на детето си преди и по време на пътуване.

# 333
  • София
galka_25, моя съвет е да се консултирате с гинеколога си.

На моите деца давам Кокулин. На тях се отразява много добре. В листовката му пише
Цитат
Бременност и кърмене

Посъветвайте се с вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

На мен в кола ми помага единствено ако съм на отворен прозорец и дишам дълбоко.

# 334
  • Бургас
Аз бременна или не, все не мога да пътувам качествено - прилошава ми, гади ми се и се запасявам с люти бонбонки - лукчета, олипс, голия /черните/.Ако ми е топло в превозното средство, ми става още по-зле, също предпочитам да се возя на отворен прозорец или ако е зимата парното да се изключва от време-на време, за да не става прекалено топло и задушно.
За лекарства, дори и хомеопатични, се обръщайте към лекар!

# 335
За хомеопатични лекарства се обръщайте към хомеопат.

# 336
Момичета, нормално ли е да има дни, в които да усещам бебето по-рядко и по-слабо от обикновено? От вчера следобед се скатава нещо... Промърдва, но не толкова често, а и обикновено през нощта е най-активно, а тази нощ не беше особено. В петък бях на обстоен преглед и уж всичко беше ОК, та се чудя имам ли основания за притеснение?

# 337
  • Варна
Момичета, нормално ли е да има дни, в които да усещам бебето по-рядко и по-слабо от обикновено? От вчера следобед се скатава нещо... Промърдва, но не толкова често, а и обикновено през нощта е най-активно, а тази нощ не беше особено. В петък бях на обстоен преглед и уж всичко беше ОК, та се чудя имам ли основания за притеснение?

Нямаш основания за притеснение.

# 338
По принцип е нормално, но ако много се притесняваш, отиди на лекар, за да се успокоиш.

# 339
Имам чувството, че винаги така ставаше. Тъкмо ме успокояха, че всичко е наред и ден, два след прегледа не усещах или далеч по-рядко усещах детето. Crazy Притенително си е, много.

# 340
Здравейте момичета и бъдещи мами Hug Аз съм сравнително новичка тук Blush вчера видях положителния тест  Hug първа бременност  Simple Smile на 22 години съм.Реших да драсна два реда та да се запознаем  Crazy Simple Smile Hug Hug Hug

# 341
Темата е за бързи въпроси отговори, но има има и отчетни теми. Запиши се в тях. Ето тук избери тема според термина си. Успешна и лека бременност.

# 342
Здравей, виж в подфорум "С термин ..." има теми по месеци, там можеш да научиш много неща. Simple Smile

# 343
Благодаря ви за отговорите. Трудно ми е да преценявам коя активност е нормална и коя не, а и доста му треперя на бебето (да не говорим, че по принцип съм си паника). Направо не знам как ще я откарам до края с толкова нерви.

# 344
То с времето ще почваш по-ясно да различаваш движенията и дори такива, които сега не усещаш и сигурно ще ти е по-спокойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт