Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 41 486
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
И аз с чаках това с времето да дойде, но при мен така и не се случи. Усещах бебето си рядко и слабо. Ръцете ми бяха редовно на корема в опити да га накарам да се обади. Което не, че ще те успокои по някакъв начин. Аз бях спокойна единствено в моментите, в които ме гледаха на ехограф.А това няма да кажа колко пъти беше за да не взема приза за най-откачена бременна. Mr. Green Та ще си изкараш бременността, и раждането ще мине. Купона е после и с раждането страховете изобщо не изчезват, засилват се.

# 346
  • Burgas, Bulgaria
момичета малко неудобно, но да споделя- всички се оплакват от  трудно ходене в тоалетна аз  съм обратно..... разстроен ми е стомаха от няколко дни...не е като вирус ...,но  нещо....странна работа....
предложение за ''стягане ''на положението  Blush Blush Blush

# 347
1 л. сурово нишесте лапаш и пиеш вода. Другото е лимони

# 348
  • София
Или оризова вода  Mr. Green мадам тиква, да не пиеш магнезий? Аз пиех и така ми действаше

# 349
Пробиотици, шипков чай.

# 350
  • Бургас
Мадам Тиква, пробвай всяка сутрин да пиеш чай от шипка, лимони, готви си ориз, варени картофки с обезсолено сирене.Хапвай препечени филийки, обикновени бисквитки, все такива сухи храни.

# 351
И аз имам един въпрос. Simple Smile Може да Ви се стори малко странно, но и аз не мога да си отговоря на този въпрос. А когато разговарях с гинеколога си... не можа да ми отговори!!. Надявам се тук да поуча отговор на моя проблем .
Бременна съм в средата на 4 месец и много чесно само през ноща, поучавам напряване на мусколите в корема и матката и в последствие се изтягам и усещам дискомфорт в корема и матката... усещам някакво разтрисване. Не мога да си го обясня от какво е, надявам се да ми помогнете!!!!!

# 352
Момичета здравейте.
И аз съм тук с въпрос .Този месец ми закъсня с 5 дни .Трябваше да ми дойде на 2. но ми дойде на 7ми.
Имаше лека промяна в цикъла - беше по-светъл. Нямах никакви симптоми на ПМС . Днес на 15ти си направих тест с първата урина и имаше 2ра черта ,но като светлосянка само при определена светлина се вижда . Според вас как стоят нещата , смятам че е рано за лекар , дали не карам цветна . Има ли момичета с такъв случай . Rolling Eyes
Ако сте преживели нещо подобно обяснете ми , защото съм притеснена и не знам как да считам теста и цикъла едновременно  baby_neutral

# 353
Момичета здравейте.
И аз съм тук с въпрос .Този месец ми закъсня с 5 дни .Трябваше да ми дойде на 2. но ми дойде на 7ми.
Имаше лека промяна в цикъла - беше по-светъл. Нямах никакви симптоми на ПМС . Днес на 15ти си направих тест с първата урина и имаше 2ра черта ,но като светлосянка само при определена светлина се вижда . Според вас как стоят нещата , смятам че е рано за лекар , дали не карам цветна . Има ли момичета с такъв случай . Rolling Eyes
Ако сте преживели нещо подобно обяснете ми , защото съм притеснена и не знам как да считам теста и цикъла едновременно  baby_neutral

По принцип втора чертичка, дори и съвсем бледа, означава наличие на бременност. Но пък е минало достатъчно време и не би следвало тази чертичка да е по-ярка. Изчакай седмица и повтори теста, така ще си сигурна.

# 354
Аз имах леко прокървяване първите 3 месеца  в периода, когато трябваше да ми идва. Обясниха ми, че е един вид объркване на организма и при мен нямаше страшно. Щом има дори и най-малка следа от втора линия, то теста е 99% положителен. Все пак има една малка възможност от 1% да е хормонален дисбаланс или неуспешен опит за забременяване. Дано да е това, което искаш Hug

# 355
  • София
woman_in_me направи си кръвен тест, така ще си отговориш на въпросите. Успех!

# 356
  • Варна
Момичета здравейте.
Ако сте преживели нещо подобно обяснете ми , защото съм притеснена и не знам как да считам теста и цикъла едновременно  baby_neutral

Повтори теста. Не ми стана ясно тази втора черта, която се е появила е била просто по-бледа или ти си гледала под определен ъгъл, с различна светлина.  newsm78
Според мен тестът не е бил коректен. Освен по-светлата кръв нещо друго необичайно в цикъла си не забеляза ли? Какво те накара да направиш тест за бременност след цикъл.
А и това с цветната бременност е мит. Peace

# 357
Аз се сещам за една такава черта, която се вижда под определен ъгъл, но тя не показва наличие на бременност. Просто повтори теста след седмица.

bibche_89, консултирай се с друг лекар. Мина ми през ум това да не са контракции, но едва ли пък гинеколога ти не би ги разпознал.

# 358
Хексе преди да ми дойде с 5 дневно закъснение нямах никакви симптоми ,че ще ми дойде  ,а по-принцип имам мпс. В цикъла беше различното , че беше по-малко и , по-светло .Имам съмнения и затова направих тест , а тази втора линия се вижда на по-тъмно,на светлината не се вижда ,направо все едно си я представям... newsm78
Как така цветната бременност е мит ?

# 359
Мадам Тиква,за стягане знам,че нарът доста помага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт