Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 608
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
  • ул. "Мечтание"
Радвам се, че си намерила своя лек!  Peace

# 541
Petia_Dj, предполагам на бременните (пък и не само  Simple Smile), четящи тук, ще им е интересно, ако споделиш по-конкретно кое е това лекарство?
Laughing

Стопацид е българско, евтино и ефикасно Peace
За съжаление на мен изобщо не ми помага,талцита също не ми действа и съм се видяла във чудо със тези киселини.
за киселините през бременността пък и след това.. маслини с костилките Laughing колкото и невъзможно да звучи на мен ми помагат адски много и безотказно вече години!! Купувам си маслинки черни и зелени и хапвам по 3-4 с костилките и всичко приключва!!  bouquet

Момичета, с риск вече да досадя, искам да ви попитам: КАКВО ДА ЯМ И ДА НЕ МИ ДОКАРА КИСЕЛИНИ??? Не какво да избягвам, а какво да ям? Умирам от глад, дори и от водата и хапчетата повръщам. Даже и самия Талцид вече връща киселини Rolling Eyes Имам още поне 2 месеца, а положението е извън контрол. Боли ме хранопровода от 37653 повръщания на ден.
за да се отървеш от киселините по няколко маслинки с костилките!!! на мен много ми помагат!!  bouquet

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 16:32 от AnMary

# 542
  • somewhere over the rainbow
Костилките цели ли ги гълташ или ги чупиш някак? Crazy

# 543
Костилките цели ли ги гълташ или ги чупиш някак? Crazy
цели,избираш си по малки маслинки и давай смело помагат!!  bouquet

# 544
Това което винаги ми е помагало при киселини е газирана вода с резенче лимон Simple Smile

# 545
Това което винаги ми е помагало при киселини е газирана вода с резенче лимон Simple Smile

И на мен. В 9-я месец обаче и от това получавах киселини. Просто беше ад. После всичко приключи.

# 546
Да, накрая както казват всички - само раждането помага Simple Smile

# 547
zdraveite ot nqkolko dni imam izvestni pritesneniq i bih iskala da se obarna kam vas.vmomenta sum v 21 sedmica ot svoqta bremenost,lekarqt mi kaza,4e trqbva da 4uvstvam dvijeniq na bebeto parvona4alno 4ustvah istrapvaniq i typteniq v korema daje s epretesnih kakvo e tova,dali sa dvijeniqta na moeto bebe,vse pak mi e parva bremenost neznaq kak to4no trqbva da gi 4uvstvam.ot nqkolko dni oba4e 4uvstvam nisko dolu pod korema kato typtene ot vreme na vreme i 4ak se strqskam,nqkade 4etoh,4e matkata v tozi period se raz6irqva i e vazmojno leki bolki,drygade pyk ,4e tova sa ritnicite na bebeto,kajete opasno li e tova ili e savsem normalno i dase pritesnqvam li?

-------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 15:34 от AnMary

# 548
  • ул. "Мечтание"
zdraveite ot nqkolko dni imam izvestni pritesneniq i bih iskala da se obarna kam vas.vmomenta sum v 21 sedmica ot svoqta bremenost,lekarqt mi kaza,4e trqbva da 4uvstvam dvijeniq na bebeto parvona4alno 4ustvah istrapvaniq i typteniq v korema daje s epretesnih kakvo e tova,dali sa dvijeniqta na moeto bebe,vse pak mi e parva bremenost neznaq kak to4no trqbva da gi 4uvstvam.ot nqkolko dni oba4e 4uvstvam nisko dolu pod korema kato typtene ot vreme na vreme i 4ak se strqskam,nqkade 4etoh,4e matkata v tozi period se raz6irqva i e vazmojno leki bolki,drygade pyk ,4e tova sa ritnicite na bebeto,kajete opasno li e tova ili e savsem normalno i dase pritesnqvam li?

Първо, добре е да пишеш на кирилица. Такива са правилата на форума.

Ако ти не можеш да различиш дали е болка или ритници, ние не можем да различим това вместо теб. Надявам се да са ритничета!  Hug  bouquet Много жени, когато са бременни за първи път трудно различават движенията на бебето в началото. А някои бебета пък са доста мързеливички и не шават много-много. Ако си пък с предна плацента може почти да не усещаш ритници до края.

Според мен говори с лекаря си за да ти отпаднат притесненията.

# 549
Не е много за тук , но няма другате по - женска тема та...ползвам  гиналгин вагинални таблетки заради бяло течение , парене(слабо) и появила се лоша миризма , но не ми се звъни сега да се обяснявам на лекарката и затова искам да ви питам , нормално ли е лекарството да"изтича"след известно време(сложих я снощи и преди малко имаше части от лекарството по ежедневката)в листовката пише , че това е страничен ефект  , но с глобули преди мисля , че нямах такива "изтичания" newsm78
П.п.лекарството "изтича"по-малко не е нещо фрапиращо

# 550
  • Варна
Не е много за тук , но няма другате по - женска тема та...ползвам  гиналгин вагинални таблетки заради бяло течение , парене(слабо) и появила се лоша миризма , но не ми се звъни сега да се обяснявам на лекарката и затова искам да ви питам , нормално ли е лекарството да"изтича"след известно време(сложих я снощи и преди малко имаше части от лекарството по ежедневката)в листовката пише , че това е страничен ефект  , но с глобули преди мисля , че нямах такива "изтичания" newsm78

Винаги, когато съм ползвала глобули, лекарството изтича на другия ден (по-скоро част от него). Мислех че е нормално. Laughing Rolling Eyes

# 551
И аз мислех, че е нормално. newsm78 Всъщност то така си пише на почти всички глобули, овули и пр.

# 552
  • ул. "Мечтание"
Всичките изтичат по малко. Това са помощните вещества, които тялото не усвоява.

# 553
Ок , тенкс за бързите отговори  Hug

# 554

Винаги, когато съм ползвала глобули, лекарството изтича на другия ден (по-скоро част от него). Мислех че е нормално. Laughing Rolling Eyes
Напълно нормално е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт