Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 41 457
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
  • София
gundie беше на 1,3 г. като забременях, но си стои на едни килограми от тогава  ooooh! Вярно има разлика във възрастта на децата, но пък и май на тази възраст няма да иска да го носиш толкова много. Може и да греша де, но се надявам да е така (ще ми е трудно с две деца на ръце  Crazy)

# 421
Клеевата тинктура не е хомеопатично лекарство. А тези неща ги пише, защото не са провеждани изследвания върху бременни жени и няма как да напишат, че е ок.

# 422
Клеевата тинктура не е хомеопатично лекарство. А тези неща ги пише, защото не са провеждани изследвания върху бременни жени и няма как да напишат, че е ок.
давам като пример хомеопатията, понеже и на нея така пише ,а според мен поне повечето хомеоп. лекове не са вредни.
вейка в никакъв случай, ама чак пък доста заякнала- малко грубичко ти е изказването.

Под заякнала нямам предвид като тегло, а като сила, т.е. тежестта, която може да понесеш. Извинявай, че ти е прозвучало грубо...
Оки, аз съжалявам, че не те разбрах....

# 423
Хомеопатичните лекарства могат да бъдат много вредни, ако не са назначени правилно, но това е съвсем друга тема...

# 424
Хомеопатичните лекарства могат да бъдат много вредни, ако не са назначени правилно, но това е съвсем друга тема...
Съгласна съм PeaceАз между другото дори вс. се интересувам в случая най- вече от тия за настинка- най- разпространените, всички по- специални е ясно,че не се пият току така, но мисля, че тия като парагрип, осцилококцинум и инфлоцид могат да се вземат от бременни, поне първите две със сигурност са цитирани от д-р Михайлов.

# 425
  • Варна
Кой е д-р Михайлов? newsm78

# 426
  • Бургас
Всеизвестен хоемопат, към когото много мами се обръщат за онлайн консултации  Simple Smile

# 427
Ако си гледала едно предаване по БТВ, с Ива Дойчинова- там най- вече се изявяваше, а он лайн косултации до колкото знам дава само на хора, които вече са му били пациенти. А за гърло, какво да направя/взема, аз ще звънна и на личната ми , ама тя ми е от скоро и още не съм я преценила добре? Само сутринта след ставане ме болеше, но много ме е страх да не се разболея.

# 428
  • София
Защо не пробваш с Прополки. На мен ми действат много добре при болки в гърлото, могат да се приемат по време на бременност.

# 429
Момичета, кажете нещо за запушен нос и хрема - сутринта се събудих "недишаща" ....

# 430
Момичета, кажете нещо за запушен нос и хрема - сутринта се събудих "недишаща" ....
Клеева тинктура- уникално действие има, но е малко лютичка
Може и с тия солените разтворчета,дето се дават на бебетат.
Защо не пробваш с Прополки. На мен ми действат много добре при болки в гърлото, могат да се приемат по време на бременност.
Да бе как не се сетих Hug

# 431
Клеева тинктура- уникално действие има, но е малко лютичка

отивам да взимам от аптеката - как да го приложа ....

# 432
И първата и втората ми бременност започнах по един и същи начин с болно гърло и възпален синузит  Simple Smile. Първият път дори се наложи да пия антибиотик, че вдигах температура. За гърлото много ми помага лъжичка мед с малко сода за хляб и евкалиптови бонбони. А за запушен нос чести промивки със Стеримар. Също така инхалации с лайка  Simple Smile , ако е по сериозно. И бъдете здрави !

# 433
Кое как да приложиш? Физиологичния разтвор ли? Ако взимаш спрей то си има упътване. Пръскаш няколко пъти дневно или капеш, зависи какво си си купила.

5 капки клеева тинктура се разрежда в 10 мл физиологичен разтвор. Капеш по 5-6 пъти дневно. Трайността на разтвора е 24 часа, после трябва нов да си правиш.

# 434
Аз за много тежка хрема дори съм капала и не разтворена клеева, но не го препоръчвам. michelangela simoni  много хубаво е обеснила, а стеримар-а го ползвам напоследък за синът ми и него го препоръчвам горещо, въпреки че и вс. др. са си ок Wink

Общи условия

Активация на акаунт