Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 41 443
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
Мами, благодаря ви  Hug
Взех го макар че май че няма нужда да го прилагам - преди да отида до аптеката една мама от февруарския форум ми каза мед - леко да се стече по носоглъдката - много е гадно но помага. Така че сега съм по добре, още ми е малко гадно но това е от синузита, вече знам че имам със сигурност  ooooh! Но после пак продължавам и ще се оправя!!!!

Пожелавам ви приятно прекарване на Бъдни вечер довечера и една весела и незабравима Коледа!!!!!   bouquet

# 436
А днес в Халите видях едни капки за хрема с клей, дори се ползват профилактично, може да са ти от полза .имат сайт, ако искащ да ти го пусна  и да си видиш продуктите. Аз до сега не се бях заглеждала в тая сергийка, но днес се спрях за клеева и си взех и един възелин с клей и невен- за херпеси и като цяло за уста- много са сносни цените. Peace

# 437
А днес в Халите видях едни капки за хрема с клей, дори се ползват профилактично, може да са ти от полза .имат сайт, ако искащ да ти го пусна  и да си видиш продуктите. Аз до сега не се бях заглеждала в тая сергийка, но днес се спрях за клеева и си взех и един възелин с клей и невен- за херпеси и като цяло за уста- много са сносни цените. Peace
пусни да го видя Wink

Честита Коледа на всички!!!!  Hug

# 438
пусни да го видя Wink

Честита Коледа на всички!!!!  Hug
http://search.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info_free& … cast&id=11929 Ето го сайта, дори не съм го разглеждала, ама възелина за херпеси е жесток и то само за 2 лв.Аз ще им пробвам вероятно и капките, така или иначе си правя сама с клеева  Wink
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!! Hug

# 439
  • София
Добро утро, момичета. Имам спешна нужда от помощ. Болна съм от една седмица - грип. От кашлянето, преди няколко часа, мисля, че прещипах нерв в областта на дясното ребро. Болката е ужасна. Не мога да спя, постоянно кашлям и не знам какво да правя. Има ли някакъв лек? Днес ми е терминът и нямам много време за лечение, а ми се струва невъзможно да раждам с тази болка  Cry
Пих 2 магнерича и парацетамол, но, ако има още нещо ...

# 440
Препоръчвам ти да звъннеш на лекар, че е адски важно да се оправиш. Стискам ти палци.

# 441
И аз бих казала - на лекар, но не да звъниш, а направо да ходиш на преглед, защото да прищипеш нерв от кашлица поне на мен ми се вижда странно.

# 442
  • София
Звъннах на лекаря си, каза, че трябвало да мине време, за да се оправи, а аз нямам такова  Cry Трябва да се мажа с индометацин, но дали ще подейства ... стискайте палци, моля ви  Praynig

# 443
self_control, най-важно е да не изпадаш в паника, всичко ще бъде на ред! Не е приятна болката, но ще я изтърпиш. Обличай нещо вълнено ако имаш или навий вълнен шал, но без да стягаш, малко ще те облекчи. Пий си парацетамола за болката и мисли само хубави неща. Ако ще те поуспокои малко, аз точно когато започна раждането вдигнах 40° температура, не е редно, но се случват такива неща  Simple Smile. Няма да си самичка ще си с лекари около теб, ще се справиш! стискам палци и чакаме хубави новини!

# 444
  • В уютен дом! Елените
self_control За такива болки наистина трябва време. Болката от прищипан нерв ми е позната и е ужасна.Мисли само за това, че ти предстои най-хубавото нещо и почивай пълноценно.Аз също бях болна на раждането, както Verinka  само че с бронхит, едвам дишах.Тогава ще си в болница и докторите ще направят необходимото  Hug

# 445
  • София
Мерси много за съветите  Hug Явно бебчо ще ме поизчака да се оправя, много ми е умен  Laughing

# 446
Стискам палци да се оправиш по-бързо и да имаш леко и прекрасно раждане!

# 447
Добро утро, момичета. Имам спешна нужда от помощ. Болна съм от една седмица - грип. От кашлянето, преди няколко часа, мисля, че прещипах нерв в областта на дясното ребро. Болката е ужасна. Не мога да спя, постоянно кашлям и не знам какво да правя. Има ли някакъв лек? Днес ми е терминът и нямам много време за лечение, а ми се струва невъзможно да раждам с тази болка  Cry
Пих 2 магнерича и парацетамол, но, ако има още нещо ...

Нерв в областта на дясното ребро ??? В областта на ребрата няма нерв , камо ли да го защипеш Simple Smile по скоро нещо друго ще е  Mr. Green
Не те съветвам да се мажеш и с индометацин , или поне провери дали може да се ползва от бременни!

# 448
Добро утро имам питане приемам магнерот почти от самото начало на бременността мисля вече да не го пия дали ще има някаккъв проблем ако вече към края не го приемам

# 449
  • Бургас
Добро утро имам питане приемам магнерот почти от самото начало на бременността мисля вече да не го пия дали ще има някаккъв проблем ако вече към края не го приемам
Здравей!Приема на Магнезий /под каквато и да е форма/ явно е наложен от това, че си имала някакви проблеми от началото и затова е бил предписан от лекар.Магнезий обаче не е желателно да се спира изведнъж, а постепенно и само по предписание на твоя доктор.И обикновено се спира в първа или втора седмица на 9-ти месец , това според повечето гинеколози.
На своя глава не бих го спряла от раз, защото има случаи на мами, които го спират и проблемите се завръщат малко без време.
Започване или спиране на лекарства само след консултация със специалист!
Аз също още си пия, но "Магнерич" и ще започна да го намалям постепенно, докато го спра.

Общи условия

Активация на акаунт