Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 639
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
Troy, и аз съм чувала такива неща, но доколко са верни не знам вече.. ако намериш това, което си чела, дай линк моля Simple Smile

# 511
Ето ти една статия Simple Smile Много е интересна.

http://www.calmnatural.co.uk/magnesium-deficiency

# 512
Аз пък като пих магнезии няколко месеца защо през това време имах крампи?

Защото другата причина за крампи е липсата на витамини от групата Б, а не магнезий. Затова първо се изследва от кое от двете имаш нужда и тогава се изписва  Simple Smile

Тикве, как си?  Hug

Болките в корема като при цикъл са контракции на матката и нямат нищо общо с растежа й и с разтягането на връзките. Т.е. крайно нежелателни са  Confused

# 513
Е те нали ми правеха изследвания редовно- никога нямах нещо извън нормите. Поне,ако говорим за нормалните изследвания на кръв и урина в които не съм убедена дали може точно това да се види. А и аз не знам, нали лекарите са затова- казваш какво ти е, ама..... Wink

# 514
Не, със "стандартните" изследвания не може да се види.

# 515
Не, със "стандартните" изследвания не може да се види.
Да, предполагах. а вс. дали въобще по време на бременност- поне в платените пакети- правят изследвания които да следят нещо подобно?? newsm78какъв тип изследване е това?Много съм невежа в тия неща...

# 516
Съмнявам се и в платените пакети да го правят, поне не съм чувала. Магнезий мисля, че повечето лаборатории изследват, но за витамини Б не знам.

# 517
Съмнявам се и в платените пакети да го правят, поне не съм чувала. Магнезий мисля, че повечето лаборатории изследват, но за витамини Б не знам.
От др. страна на профилактичните аз си пускам всички възможни, трябва да видя следващия път дали има такива. Благодаря ти, Алексче ! Hug

# 518
За нищо; аз така си изследвах желязото "самосиндикално" по време на бременността, защото не ям месо и ми беше леко тегаво, но не се наложи да взимам допълнително все пак.

# 519
  • София
gundie в по-големите лаборатории правят изследване за Б12. Струва около 20 лв.

# 520
gundie в по-големите лаборатории правят изследване за Б12. Струва около 20 лв.
Аз ходя в цибалаб- там със сигурност правят всичко, но ще си направя по- натам. Между другото аз принципно и без бременност преди си имах крампи. Като ми мине прилошаването  ще си пусна изследвания. Благодаря ти Hug

# 521
  • София
В Цибалаб със сигурност има. Когато решиш да го правиш имай предвид, че не трябва да си яла 10-12 часа преди самото изследване.

# 522
В Цибалаб със сигурност има. Когато решиш да го правиш имай предвид, че не трябва да си яла 10-12 часа преди самото изследване.
Аййй, е точно сега(поне в тоя етап на бременността ми) няма да е, че аз човек мога да изям...нищо де и без това мисля по- натам. Благодаря Hug

# 523
Хм, че витамините от група Б нали са под нормата при желязодефицит? Т.е. при недостиг се стига до желязодефицит. И ако не бъркам то в стандартните изследвания би трябвало нещо "да проговори"  в насока липса на витамина.

# 524
  • Burgas, Bulgaria
Блонде  Heart Eyes Hug любов тази бременност ми разказва играта от сега- не мога да си изчистя къщата..... контракции имам и дисковата ме хвана ....откачам..... Tired
ще мине ама чисто физически съм ужас .... Crazy
ти как си...мале кога минаха 11гс  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт