Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 599
  • 777
  •   1
Отговори
# 555

Пуснах една тема и в един друг форум, но никой не ми даде изчерпателен отговор, така че ще ви питам и вас: Та-кога най-рано се получава бялото течение при бременност? И нормално ли е да е ужасно обилно и непрекъснато?
Вече би трябвало да съм към края на 2рата седмица и... Все още е рано за лекар,тестове...
Течението малко намаля, болката изчезна, леко ме наболват гърдите и това е. Май няма бебе Sad

Бяло течение не е симптом за бременност.
Обилното такова е симптом за инфекция - т.е. иди на лекар.

# 556
Относно глобулите - те трябва да изтичат, за да се изхвърли това, дето не трябва да е във влагалището. Ако се абсорбира от организма остава вътре в него, а това не ми звучи добре.

MIRRRKA, движенията на бебето могат да се сравнят  и с къркорене на червата. Поне докато е малко. всеки различно го определя и чувства, но никой освен теб не може да каже дали е болка или друго.

# 557
Здравейте момичета Simple Smile
Казвам се Ели и съм нова тук, въпреки че многократно съм чела темите ви.
Причината да си направя регистрацията най-накрая са двете чертички които видях вчера Simple Smile
Ще ми бъде приятно да се включа във вашите теми.
Успех и здраве на всички настоящи и бъдещи мами.

П.С. Извинявам се ако включването ми не е в подходяща за това тема

# 558
Честити две чертички. Лека и прекрасна бременност ти пожелавам, здраво бебе на финала.
Това е тема за бързи въпроси и отговори. Тук са темите за майки с термин септември-декември. Запиши се в тема според термина си. Там можеш да споделяш всичко вълнуващо около твоята бременност.

# 559
  • Бургас
elly26, честити ти 2 чертички!Дай Боже една лека и изпълнена с много хубави моменти бременност!
Тук можеш да зададеш някои общи въпроси за бременността или нещо около нея, което да те тревожи  нямаш отговор на момента Simple Smile

# 560
Здравейте момичета Simple Smile Аз също съм нова тук и записването ми отново е в резултат на двете чертички Simple Smile Направих тест преди две седмици, по препоръка на личния лекар изчакахме и в четвъртък съм на гинеколог. Притеснява ме че преди два дни имах две капки кръв или като кафява течност не мога да определя точно. Поразтършувах се из нета и стигнах до извънматочна бременност  Sad Моля ако някои е имал нещо подобно да сподели! Благодаря предварително

# 561
Evvaa, не вярвай на всичко което четеш. Аз имах зацапване кафеникаво преди да видя 2-те чертички. При мен си го обяснявам с имплантационно зацапване. То е нормално за периода около менструацията, но само в първия месец. Все пак сподели това на гинеколога си.

# 562
Здравейте момичета Simple Smile Аз също съм нова тук и записването ми отново е в резултат на двете чертички Simple Smile Направих тест преди две седмици, по препоръка на личния лекар изчакахме и в четвъртък съм на гинеколог. Притеснява ме че преди два дни имах две капки кръв или като кафява течност не мога да определя точно. Поразтършувах се из нета и стигнах до извънматочна бременност  Sad Моля ако някои е имал нещо подобно да сподели! Благодаря предварително
При мен това зацапване се оказа синрома на отпадналия близнак.

# 563
  • Варна

Как го установиха лекарите?

# 564
  • ул. "Мечтание"

Най-добре да си правиш изводите след като те види гинеколог. Надявам се да не е нищо сериозно.  Hug  bouquet

# 565
Не се вкрвай в излишни филми,извънмточната бременност е дост рядко срещана.Освен това ако трябва да се направи статистика,нд 50% от бременните имат някакво кървене или зацапвне в рзличен етап на бременността,обикновено не е нищо сериозно,те се презастраховат с разни лекарства за задържане-но-шпа,дуфастон;както е писано по-горе,имплантционното зацапване е вариант,но каквото и да гадаем,само лекар може да каже.Успех!

# 566
  • somewhere over the rainbow
Е, ти пък си избрала един от най-лошите варианти Crazy Не, че е нормално, но май един голям процент от бременните са имали някаква форма на кръвотечение в началните месеци. Първите 3 месеца аз бях нон-стоп в цикъл. Е, що сълзи пролях, що прегледи и изследвания бяха и ... нищо. "Всичко е наред" казваха, а кръв имаше, и то кръв, не капки. Казаха, че вероятно матката се дразни и кърви от захващането на ембриона. Не, че има много смисъл, но като нямаше друго обяснение ... После пък плацентата се захвана ниско и само да се наведа и шурваше кръв. Тичах до болницата всеки ден. Последния път ми казаха, че ще спре към началото на 4-ти месец и да спра да се шашкам толкоз. И ... спря. Просто един ден станах без кръв Party

Не, че при теб ще се случи точно това, но ти го казвам, за да знаеш, че случаи много и едни капки може да са опасни, но може и да не са. Просто много слушай докторите. Може да ги плюем често, но не забравяй, че през практиката им са минали много жени и в общия случай са прави.

# 567
Момичета, много ви благодаря, не знаете как ме разведрихте  Hug
 Утре след работа съм на преглед и дано всичко е наред.

# 568

Как го установиха лекарите?
Чак когато родих, казаха ми като се появи плацентата.Моето зацапване беше преди да отида на лекар, т.е. преди закъснението.

# 569
здравейте   bouquet имам един интимен въпрос,който ми е малко срамежливо да задам Embarassed,но тъй като тук е единственото място където мога да получа адекватен отговор от мами ще питам направо.... докато бяхте бременни или сте бременна,мъжът ви свършваше ли във вас?И  Вреди ли по някакъв начин на бременността?

Общи условия

Активация на акаунт