Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 517
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
  • somewhere over the rainbow
Според мен се уговори с частния лекар, дали ако го посещаваш ежемесечно, той го приема като ангажимент да раждаш при него. Моят например е така. Но и той кара по симпатии, защото има случаи на посещаващи го, а после пак си плащат за него в болницата. Просто го питай, не е срамно, защото парите не са малко.

# 691
N_A_N™   в какъв смисъл -" защото има случаи на посещаващи го, а после пак си плащат за него в болницата."
Нали дори и да го посещавам на частно, избера ли екип в болницата в която е трябва да платя?

# 692
Evvaa, изборът на екип е друго. Вие може да си се уговорите, без да плащаш допълнително, да родиш в негова смяна или да го извикаш, като започне раждането. Аз направих второто.

# 693
Кога направи второто? Нали вече не може лекар, който  не е на смяна да води раждане?

# 694
  • Варна
Кога направи второто? Нали вече не може лекар, който  не е на смяна да води раждане?

Може, ако имате лична уговорка.

# 695
Мхм, може явно. Ще раждам след около месец, живот и здраве, и пак имаме същата уговорка. Не ми е казал, че не може. Иначе раждах преди 6 г. почти.

# 696
Коато аз ражах (2008) знам, че можеше ама после имам спомен, че ги скастриха.
Успех, късмет и леко, НАН, ти си била вече накрая.

# 697
Привет мами! Simple Smile Не знам до колко са верни тези виртуални калкулатори за термин и Г.С., а дали и АГ-то може да греши? Когато разбрах че съм бременна и отидох на преглед АГ-то ми каза още преди прегледа " ами трябва да си в пета седмица нали? " и аз малко се изумих, че той пита мен  Laughing  пробвах калкулатори в нета и там ми показа 6 гс. сега ми предстои да отида за 2 път на консултация. Дали е голямо разминаването с една седмица??

# 698
Не е голямо , а и е често срещано, особено в началото се случва. Може О. ти да е била по- късно или по- рано и тогава винаги сменят термина и има промяна в дните. аз напр. имам по- ранна О. и винаги термина ми го изместват напред- още от първия преглед на който отида. Wink

# 699
Искам отново да попитам нещо, ако някой може да ми даде съвет. В петък ми правиха изследвания за гъбички и тъй като имам ми изписаха Фунголон. Е, да ама нали правим опити за бебе, като има вероятност да е станало. Имам време до цикъла и няма как да знам все още, а това лекарство е доста силно и противопоказно за бременни. Казах на лекаря за опитите ни за бебе и той вика, че трябва да се лекуват. Чудя се сега дали да ги пия или да изчакам още една седмица да видя дали ще ми дойде?

# 700
  • София
Искам отново да попитам нещо, ако някой може да ми даде съвет. В петък ми правиха изследвания за гъбички и тъй като имам ми изписаха Фунголон. Е, да ама нали правим опити за бебе, като има вероятност да е станало. Имам време до цикъла и няма как да знам все още, а това лекарство е доста силно и противопоказно за бременни. Казах на лекаря за опитите ни за бебе и той вика, че трябва да се лекуват. Чудя се сега дали да ги пия или да изчакам още една седмица да видя дали ще ми дойде?

Отиди на втори преглед при друг специалист.
По принцип за една седмица едва ли ще стане нещо кой знае какво, ако не пиеш лекарството за гъбички.

# 701
  • Варна

Изчакай да ти дойде цикъла. Peace

# 702
Мерси момичета, и аз мисля да изчакам малко! Peace

# 703
Здравейте, имам въпрос към вас, когато съм болна (настинала), към кого трябва да се обърна за лечение и болничен лист, аг-то или личния лекар?

# 704
  • София
Здравейте, имам въпрос към вас, когато съм болна (настинала), към кого трябва да се обърна за лечение и болничен лист, аг-то или личния лекар?

Към личния лекар.

Общи условия

Активация на акаунт