? Кога трябва да го направя, в какъв ред? Някакво разрешително за тези промени трябва ли да вадим
?пп Ще изкарваме вода на другата тераса (не тази която ще затваряме)...а затова трябва ли да искаме разрешение
?
? Кога трябва да го направя, в какъв ред? Някакво разрешително за тези промени трябва ли да вадим
?
?
Освен това се подават в общината със съгласието на всички собственици. Ако променяш фасадата, трябва да приложиш и нова архитектура за фасадата.
всичко това струва много пари, нерви, разправия със съседи и неразбиране от страна на общинската служба. А има и вероятност да ти откажат желаните от теб промени. Затова, ти си правиш промените. Местиш, спираш и т.н. радиатори. След това отиваш в Топлофикация и обявяваш извършените от теб промени, за да ти променят отопляемата кубатура.
...то няма да е промяна на фасадата, защото терасата е вътрешна и всъщност ние само ще я затворим
. Но....може и да се заядат...знам ли ги...
?
?
Даже мисля, че не са идвали извънредно, ами директно на отчитанията
Естествено, че няма да искаш разрешение за преместване на радиатора от съседите
....също не би трябвало(понеже правим промени само в нашата собственост...и то промени, които по никакъв начин не пречат на останалите). За терасата обаче
....знам, че над 90% от промените за "назаконни" в момента, но ще се опитаме да спазим наредбата. Не ми се иска да направим нещата и някой недоволен съсед да подаде жалба срещу нас
....да се замимаваме със глоби и разни чиновници...
? Искам да прочета малко повече инфо за да сме подготвени
. Не мога да разчитам, че домоуправителя ще е наясно... за да се обърна към него 

, общината трябва да се самосезира ли?

...то няма да е промяна на фасадата, защото терасата е вътрешна и всъщност ние само ще я затворим
. Но....може и да се заядат...знам ли ги...
?
Препоръчани теми