" бгмамофорумка е една бъдеща леля Мария от рекламата за праха...

• 12 941
  • 162
  •   1
Отговори
# 105
... не умеете да ги виждате нещата в цялост, а се фащате за нещо малко, честно неправилно изтълкувано, след което то расте, расте, и става некъв велик проблем. А вие си кудкудякате ли, кудкудякате.
Хареса ми!  Peace  Толкова е достоверно, че чак ми иде да направя едно гуш  Hug
В много теми се коментира мъжката комплексарщина. Аз малко си падам защитник на мъжете и малко (дали наистина малко  newsm78 ) съм скептична по отношение на жените като цяло (ВИНАГИ има изключения!), та ми се струва, че такова поведение е точно женска комплексарщина!  newsm78
Нека не се обиждат пишещите в темата, защото нямам предвид някоя от тях, но като се разхождам в темите, често се срещам с такива. Tired

ПП Хареса ми и нещо в подписа на един съфорумник, част от който беше "Българина като пита нещо, започват да го убеждават колко е тъп!"...

# 106
  • Страната на чудесата
Беше в подписа на Касита преди време:Немски форум:Питаш нещо и 100 потребителя ти отговарят.Бг форум:питаш нещо и 100 потребителя те убеждават колко си тъп.(нещо такова) Но в нейния профил винаги има по нещо, достойно за прочитане и осмисляне.

# 107
Нека не се обиждат пишещите в темата, защото нямам предвид някоя от тях, но като се разхождам в темите, често се срещам с такива. Tired

Така е. И Dave Lombardo много верни неща е казал. Естествено те най-често не са никак удобни. Такива трясъци и негативизъм се ширят по темите, ум да ти зайде. Никой не твърди, че е навсякъде, но фактите са си факти. За да има точно такава слава този форум по толкова много места, значи има нещо. А тези, които тръгват с бутонките напред към коментарите от първа страница, не разбирам какъв им е проблемът. Обикновено човек скача като ужилен, когато истината не му понася. Аз също пиша в този форум, но не се засягам. Което е истина, истина си е.

# 108
В една тема, коментираме защо жените изневеряват (или биха изневерили). Говоря си със съфорумник (който наистина имаше голямо чувство за хумор), а една потребителка, имайки предвид споделените ми наблюдения, ме пита: "Ти в публичен дом ли живееш?"  Joy
Както обичам да казвам, слова у меня нет...  Joy

# 109
  • Страната на чудесата
А аз пиша в този форум и мисля,че това е чест. Никога не съм крила форума  като мръсна тайна NaughtyНапротив, горда съм, че съм част от него, и съм щастлива,че имам този шанс.

Между другото, какъвто и въпрос да зададете на търсачка, първите отговори ВИНАГИ са от бг-мамма.

# 110
В една тема, коментираме защо жените изневеряват (или биха изневерили). Говоря си със съфорумник (който наистина имаше голямо чувство за хумор), а една потребителка, имайки предвид споделените ми наблюдения, ме пита: "Ти в публичен дом ли живееш?"  Joy
Както обичам да казвам, слова у меня нет...  Joy

После тази форумка, или хайде - от същия тип форумки, ще кажат, че коментарите по адрес на бг мама ги били написли скучаещи тийнове.  Mr. Green

# 111
Или пък от някоя мръсница, завиждаща на добрите момичета от Бгмама!  Joy
Ама, аз пък пак си питам, ако всъщност имаме 2 в 1 ? И ако доброто момиче/мръсницата не се е научило да бъде такова от Бг мамата? Ами ако си е било такова винаги?  Joy

# 112
  • Бургас
Това ми попадна случайно от фейсбук, разбира се.... в първия момент се ядосах доста, но пък реших, че искам да чуя мнението Ви  Hug
...
Текста е копиран буквално, само съм махнала имената, че може да има по-разярени мами от мен  newsm51

Не съм чела темата, само от първия пост ме напуши смях  Laughing  Peace
А на теб какво ти пука кой какво пише, ти нали си знаеш, че не е вярно  Mr. Green Човек обикновено най-много се обижда от истината...  Безумно е да се връзваш на всичко, попаднало пред очите ти  Crazy

Тук е като навсякъде, има от всичко  Whistling Включително и озлобени, прости лелки с мустаци  Mr. Green И какво от това?  Laughing

# 113
И сега да не вземете да си бръснете мустаците Naughty
Трябва да оправдаем очакванията на всички четящи и необразоващи се от този недостоверен източник-бг-мама Laughing

# 114
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей ме и мен при мустакатите!  Mr. Green
 Кво толкоз, прави са девойките, от някоя от всичките възможни гледни точки за този форум.

# 115
Не съм чела темата.
Но като се поразходите по улиците, каквото виждате, това е и тук. Има и красиви, и не толкова, и слаби, и дебели, и модерни, и с по-обикновени дрешки и лелки, и мацки, и момичета, и фолкзвезди. Маджа с по малко от всичко Simple Smile
Да, някои ще станат леля Мария, нея поне я дават по телевизията, а онзи от цитата и това не е станал  Wink

# 116
  • София
Мъжете виждат гората, а жените - всяко дърво поотделно....
Че не е нужно да се изпада в логорейни кризи за всяка глупост е така...Но няма защо да пиша и обяснявам, че мъжкият и женският мозък са много разлчни в емоционален и рационален план.
Та, действително, нежното, милото, чувствителното, майчинското, загриженото или пък борбеността , самостоятелността и т.н. в една жена не биха подразнили никого. Дразни категоричността и жестокостта на заключенията и изказванията, просташки-самодостатъчната визия, осъдителността и агресията, махленският маниер, хапливата уста, а най-вече идеята за безкомпромисната и безгрешна дама.
За съжаление, многото такъв матРИал ни компроментира като светли хора.....Аз също бях сряла известно време да пиша, след една тема, в която почти ме изядоха....Бях обидена истински...Мина ми и се научих, че трябва да съм по-добър психолог.

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 20:42 от Парци

# 117
Парци, по-точен коментар едва ли ще се намери. Събра в десетина изречения всичко онова, което много хора се опитват да кажат в тази и в други подобни теми. Закова. Моите поздравления.

bouquet

# 118
От всяка кучка става лелка.  Wink Mr. Green

Грешиш, драга!
Във всяка кучка прозира бъдещата леля Мария. Уж се крие, а палаво развява мустак.
Огледай се само...

# 119
Във всяка кучка прозира бъдещата леля Мария. Уж се крие, а палаво развява мустак.

Е, това поне си е логично и закономерно. По-веселото е когато някоя леля-Мария-по-рождение реши около 40-те да се обяви за кучка - мноу съм крейзи, мноу съм палава, страшна купонджийка, искат ми личната карта, когато си купувам цигари и т.н.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт